Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Valla cnm bana bu ay faydası oldu biliyorsun ben hamileligimi ona öğrenmiştim :) bu arada senin face yok mu kubra :)
Ovulasyon testinde ben bi hata yapiyorum sanirim cizgimin tam koyu oldugu gunu bulamiyorum bu ayda boyle gecsin bakalim 2 gunde bir deniyim dedim hayirlisiysa tutar zaten ilki hemen olmustu ne guzel bu sefer nedense bekletiyor bebisler:)

Gün aşırı yapacak vakit bulmaıorumki işte oluyorum ama bu ay olmazsa öbür ay tam yumurtlama gününde izin alıp eve gitcen napıyım :)

Ovulasyon testinde ben bi hata yapiyorum sanirim cizgimin tam koyu oldugu gunu bulamiyorum bu ayda boyle gecsin bakalim 2 gunde bir deniyim dedim hayirlisiysa tutar zaten ilki hemen olmustu ne guzel bu sefer nedense bekletiyor bebisler:)
canim ilk aydami oldu ilk gebeligin hemen

Ovulasyon testi senin sorununu cozer canim bence ben evdeyim o yuzden sorun olmuyor esum calisiyor ama onunda isine geliyor:)
Bu Ay kullanmaya başladım canım yakaladım cift çizgiyi oqun calısma oldu ama ondan sonra 2 gün olamadı maalesef ümitsizim yani bu aysan ama oqun tuttuysa bılmıorum tabi...

Cnm bnde kullandığım ilk ay hiç koyi oadi test ve o ay hamile kaldım sen silik olmasına bakma 17. Güne kadar çalışmaları yap :)

canim ilk aydami oldu ilk gebeligin hemen
Evet tatlim kaybettigim bebegime korunmayi biraktigimiz ay hamile kalmistim ama bu sefer ilk bir ay denedik olmadi sonra hep biseyler cikti grip olduk bem seyahate gitmek zorunda kaldim yanyana gelemedk filan bakalim bu ay ne olucak ama ilkinde hic aklimda bebek fikri yoktu esim cok istiyodu bende dedim hemen olmaz zaten psikolojik olarak rahattim yani simdi diyorum bende hep aklimda o yuzden mi gecikiyor die ama annelik hissi insanin yuregine bir kere dustu mu engel olamiyorum kendime Rabbim insallah tekrar bize ayni hissi yasatir gercekten biz birbirimizi en iyi anlayanlariz yasamayan bilemez bu duguyu

Cnm bnde kullandığım ilk ay hiç koyi oadi test ve o ay hamile kaldım sen silik olmasına bakma 17. Güne kadar çalışmaları yap :)
Oyle yapicam canim bakalim nasip tabi ama gelsin artik bebislerimiz ya komsum dogum yapti yeni bi kac ay vardi aramizda yasasaydi keske benim bebegim de duygusalim bu aralar

Bende 8 haftalık evliydim düşük yaptıqımda bebeqim 7 haftalıktı siz anlayın yani :)

Bu Ay kullanmaya başladım canım yakaladım cift çizgiyi oqun calısma oldu ama ondan sonra 2 gün olamadı maalesef ümitsizim yani bu aysan ama oqun tuttuysa bılmıorum tabi...
hayırlısı olsun cnm..Kısmeti varsa bir şeklde geliyo bebek..Nasip etsin Rabbim İnşallah :)

hayırlısı olsun cnm..Kısmeti varsa bir şeklde geliyo bebek..Nasip etsin Rabbim İnşallah :)
Aynen öle kuzum olacaqı varsa ayda 1 defada qırsen oluyo yani Allahım en kısa zamanda nasip etsin tüm isteyenlere içindede bıze inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…