- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.801
Ovulasyon testinde ben bi hata yapiyorum sanirim cizgimin tam koyu oldugu gunu bulamiyorum bu ayda boyle gecsin bakalim 2 gunde bir deniyim dedim hayirlisiysa tutar zaten ilki hemen olmustu ne guzel bu sefer nedense bekletiyor bebisler:)Valla cnm bana bu ay faydası oldu biliyorsun ben hamileligimi ona öğrenmiştim :) bu arada senin face yok mu kubra :)
insallah sen ne zamandir dusunuyorsnHadi ınş hemen gelir bebis cnm
hmmm tmm tatlım bakalım sonuc olumlu olur ınsallah :)Cnm ne yaptım bilmiyor musun bugün gece yaptıysam ertesi gün sabaha karşı yaptım yani 24 saati geçince oldu ikincisi hergün değilde
canim ilk aydami oldu ilk gebeligin hemenOvulasyon testinde ben bi hata yapiyorum sanirim cizgimin tam koyu oldugu gunu bulamiyorum bu ayda boyle gecsin bakalim 2 gunde bir deniyim dedim hayirlisiysa tutar zaten ilki hemen olmustu ne guzel bu sefer nedense bekletiyor bebisler:)
Ovulasyon testi senin sorununu cozer canim bence ben evdeyim o yuzden sorun olmuyor esum calisiyor ama onunda isine geliyor:)Gün aşırı yapacak vakit bulmaıorumki işte oluyorum ama bu ay olmazsa öbür ay tam yumurtlama gününde izin alıp eve gitcen napıyım :)
Cnm bn iki ay arayla iki düşük yaşadım ilkinede hemen hamile kaldım ikimciyede biz temmuz ayında düşünmeye baslamistik olmuştu hemeninsallah sen ne zamandir dusunuyorsn
Inş cnm ama sanki olmadı gibi bu ay bnmhmmm tmm tatlım bakalım sonuc olumlu olur ınsallah :)
Bu Ay kullanmaya başladım canım yakaladım cift çizgiyi oqun calısma oldu ama ondan sonra 2 gün olamadı maalesef ümitsizim yani bu aysan ama oqun tuttuysa bılmıorum tabi...Ovulasyon testi senin sorununu cozer canim bence ben evdeyim o yuzden sorun olmuyor esum calisiyor ama onunda isine geliyor:)
Cnm bnde kullandığım ilk ay hiç koyi oadi test ve o ay hamile kaldım sen silik olmasına bakma 17. Güne kadar çalışmaları yap :)Ovulasyon testinde ben bi hata yapiyorum sanirim cizgimin tam koyu oldugu gunu bulamiyorum bu ayda boyle gecsin bakalim 2 gunde bir deniyim dedim hayirlisiysa tutar zaten ilki hemen olmustu ne guzel bu sefer nedense bekletiyor bebisler:)
Evet tatlim kaybettigim bebegime korunmayi biraktigimiz ay hamile kalmistim ama bu sefer ilk bir ay denedik olmadi sonra hep biseyler cikti grip olduk bem seyahate gitmek zorunda kaldim yanyana gelemedk filan bakalim bu ay ne olucak ama ilkinde hic aklimda bebek fikri yoktu esim cok istiyodu bende dedim hemen olmaz zaten psikolojik olarak rahattim yani simdi diyorum bende hep aklimda o yuzden mi gecikiyor die ama annelik hissi insanin yuregine bir kere dustu mu engel olamiyorum kendime Rabbim insallah tekrar bize ayni hissi yasatir gercekten biz birbirimizi en iyi anlayanlariz yasamayan bilemez bu duguyucanim ilk aydami oldu ilk gebeligin hemen
cabuk hamıle kalıyomussun canım olmustur :)Inş cnm ama sanki olmadı gibi bu ay bnm
Oyle yapicam canim bakalim nasip tabi ama gelsin artik bebislerimiz ya komsum dogum yapti yeni bi kac ay vardi aramizda yasasaydi keske benim bebegim de duygusalim bu aralarCnm bnde kullandığım ilk ay hiç koyi oadi test ve o ay hamile kaldım sen silik olmasına bakma 17. Güne kadar çalışmaları yap :)
Görüşürüz canım kolay gelsincabuk hamıle kalıyomussun canım olmustur :)
kızlar ben cıkıyorum biraz örgu oreyım yemegımı hazırlayım :) görüşürüz hepınızı opuyorum :)
Bende 8 haftalık evliydim düşük yaptıqımda bebeqim 7 haftalıktı siz anlayın yani :)Evet tatlim kaybettigim bebegime korunmayi biraktigimiz ay hamile kalmistim ama bu sefer ilk bir ay denedik olmadi sonra hep biseyler cikti grip olduk bem seyahate gitmek zorunda kaldim yanyana gelemedk filan bakalim bu ay ne olucak ama ilkinde hic aklimda bebek fikri yoktu esim cok istiyodu bende dedim hemen olmaz zaten psikolojik olarak rahattim yani simdi diyorum bende hep aklimda o yuzden mi gecikiyor die ama annelik hissi insanin yuregine bir kere dustu mu engel olamiyorum kendime Rabbim insallah tekrar bize ayni hissi yasatir gercekten biz birbirimizi en iyi anlayanlariz yasamayan bilemez bu duguyu
Olmustur canim guzel dusunelim zaten 2 gun yaşıyormus spermler eger olucaksa tutunmustur bebisin:)Bu Ay kullanmaya başladım canım yakaladım cift çizgiyi oqun calısma oldu ama ondan sonra 2 gün olamadı maalesef ümitsizim yani bu aysan ama oqun tuttuysa bılmıorum tabi...
hayırlısı olsun cnm..Kısmeti varsa bir şeklde geliyo bebek..Nasip etsin Rabbim İnşallah :)Bu Ay kullanmaya başladım canım yakaladım cift çizgiyi oqun calısma oldu ama ondan sonra 2 gün olamadı maalesef ümitsizim yani bu aysan ama oqun tuttuysa bılmıorum tabi...
İnşallah canım ya inşallah :)Olmustur canim guzel dusunelim zaten 2 gun yaşıyormus spermler eger olucaksa tutunmustur bebisin:)
Kısmet cnm hadi kolay gelsin sana görüşürüz yine :)cabuk hamıle kalıyomussun canım olmustur :)
kızlar ben cıkıyorum biraz örgu oreyım yemegımı hazırlayım :) görüşürüz hepınızı opuyorum :)
Aynen öle kuzum olacaqı varsa ayda 1 defada qırsen oluyo yani Allahım en kısa zamanda nasip etsin tüm isteyenlere içindede bıze inşallah...hayırlısı olsun cnm..Kısmeti varsa bir şeklde geliyo bebek..Nasip etsin Rabbim İnşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?