Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

kürtajdan sonra doktor bi kaç ilaç vermişti ve folik asidede sürekli devam et demişti .bitiikçe kullanıyorum ben.sende bi eczaneye sor istersen..

çok iyi o zaman hadi inşaAllah hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım.. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese...
inşallah hepimizin hayırlı haberlerini alırız yalnız bu forumlarda etkiliyor insanı benim hiç böyle olurmu olmazmı takıntılarım yoktu bu forumları okuya okuya paranoyak oldum :/

çok sevindim canım.kese belki görünmeyebilir.ben bat dan 3 gün sonra gitmiştim gözükmemişti çok küçük olduğu için ama belki görürüsün sen .hayırlı haberlerini bekliyoruz

tebrik ederim Allah sağlık versin herkese söyleme nazar değer karnın büyüyene kadar kocanla sen bilsen bile yeter bence ben öyle yapıcam çünkü ikinciye kalırsam

kızlar benim kafam çok karıştı .pıhtılaşma için önlem olarak bebe asprini mi yoksa corsprin mi kullanılıyor.Hamile kaldıktan sonra mı öncesinde mi başlanıyor?Sizlerin dr lar ne dedi?

kızlar benim kafam çok karıştı .pıhtılaşma için önlem olarak bebe asprini mi yoksa corsprin mi kullanılıyor.Hamile kaldıktan sonra mı öncesinde mi başlanıyor?Sizlerin dr lar ne dedi?
hamile kalmadan başlıyorsun sanırım.oyüzden araştırma sürecinde korunma veriyor doktorlar.olurda pıhtılaşma varsa öncesinden alınıyor tedbir

inşallah hepimizin hayırlı haberlerini alırız yalnız bu forumlarda etkiliyor insanı benim hiç böyle olurmu olmazmı takıntılarım yoktu bu forumları okuya okuya paranoyak oldum :/
benim bu konuda eşim çok şikayetçi.sürekli orayı okuya okuya kafanı karıştırıyorsun diyor..normalde yaklaşık bi 6-7 adır gebelik bölümlerine takılmıyordum.kafam bulanmasın ide geyik kısmına taklıyordum sitenin..sanırım yine öyle yapacam kafamı boşaltmam lazım şu araştırmalar bitsinde.ne olduğu öğrenmeden rahatlamıcak içim

bi konuda okumuştum bebe aspirini içiyordu biri diğer biride coraspirin diyordu..bakalım doktor ne dicek ...sen naptın tahlilleri
doktora gidip istem kağıdı almadan olmıcak anladım .Laboratuvardaki herkesle konuştum o kadar ısrar ettim yok kesin bir şey söyleyemediler.Pıhtılaşmanın da çeşitleri varmış,dr hangisini isterse o yapılırmış.Anlamadım ya özel laboratuar sonuçta parasıyla değil mi yap işte.İkna edemedim adamları.Ama benim dr test yaptırmana gerek yok demişti ilk kayıp olduğu için.Ne yapıcam bilmiyorum.Bugün mail atmayı denicem ona aasprin mi corasprin mi diye.Umarım cevap verir.Muayneye gitsem 2 ay daha bekle der diye gidemiyorum.Mail den cevap alamazsam asistanını arıcam.

kesinlikle çok haklısın eşime söyledim ama millete söylemek istemiyorum ilkinde herkes bianda duydu

benim ilkini bir anda faceden tweetten instagramdan herkes duydu ordan akrabalara yedi düvele yayıldı nazara geldik yani hevesimiz kursağımızda kaldı o yüzden akıllandım

valla bende şimdi başka forumnlara bakıyorum dedikodu yalan aldatma cinsellik kaynana değişik hikayeler var :)

Ayyy ne guzel benimki gorunmustu ama senin nasil olur bilmem canim

ben kadın doğuma gidicem onlar yönlendiriyormuş genetiğe v.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…