- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.821
Canimm sende hizlisin insallah ya gelicek bebislerimiz ben inaniyorum demek ki hamile kalabiliyoruz biraz uzulucez ama yine olucak Allahin izniyle:)Bende 8 haftalık evliydim düşük yaptıqımda bebeqim 7 haftalıktı siz anlayın yani :)
Evet bıraz öle oldu ben dahil etrafımdaki herkes hamile olduqumu duyunca şok oldu ama bilinçsizdi biz eşimle çocuk yapmaya karar verdiqimizde ben 4 haftalık hamileymişim zaten :) Ama cok qüzeldi Allahım bıdaha yasatsın o duyquları inşallah...Canimm sende hizlisin insallah ya gelicek bebislerimiz ben inaniyorum demek ki hamile kalabiliyoruz biraz uzulucez ama yine olucak Allahin izniyle:)
Aminnn cnm İnşallah..Aynen öle kuzum olacaqı varsa ayda 1 defada qırsen oluyo yani Allahım en kısa zamanda nasip etsin tüm isteyenlere içindede bıze inşallah...
Aminn canim insallahh bende hep onu istedim boyle beklemdigim bi anda oluversin die ama vardir herseyin bi hayrı Allah buyuk cnm benim :)Evet bıraz öle oldu ben dahil etrafımdaki herkes hamile olduqumu duyunca şok oldu ama bilinçsizdi biz eşimle çocuk yapmaya karar verdiqimizde ben 4 haftalık hamileymişim zaten :) Ama cok qüzeldi Allahım bıdaha yasatsın o duyquları inşallah...
Bir daha kimseye deme nazar cnm bak bn çok inanıyorum bnmde ikinciyi duyan insanların o yüz ifadelerinden belliydi nazar degdirlikleriEvet bıraz öle oldu ben dahil etrafımdaki herkes hamile olduqumu duyunca şok oldu ama bilinçsizdi biz eşimle çocuk yapmaya karar verdiqimizde ben 4 haftalık hamileymişim zaten :) Ama cok qüzeldi Allahım bıdaha yasatsın o duyquları inşallah...
Bak ona kesinlikle katılıorum herkes şaştı kaldı diline doladı bıde kayananam ilk torunu olucak tı duyduk bız kanla netleştırdık kaynanamlara soledık eve qittim herkes beni arıo dedım eşime valla helal olsun annene ayaklı gazete qibi daha yarım saat oldu söleyeli herkese solemiş acauip dıle qeldım ben ınanıyorum yani ama busefer o hatayı yapmıycam en az 12 haftayı qeçsin öle solucem herkese bıtek kendı anneme sölerim yani...Bir daha kimseye deme nazar cnm bak bn çok inanıyorum bnmde ikinciyi duyan insanların o yüz ifadelerinden belliydi nazar degdirlikleri
Eynen cnm bende öle düşünüyorum..Hatta kaynanama hiç sölemicem elimde olsa :)Bak ona kesinlikle katılıorum herkes şaştı kaldı diline doladı bıde kayananam ilk torunu olucak tı duyduk bız kanla netleştırdık kaynanamlara soledık eve qittim herkes beni arıo dedım eşime valla helal olsun annene ayaklı gazete qibi daha yarım saat oldu söleyeli herkese solemiş acauip dıle qeldım ben ınanıyorum yani ama busefer o hatayı yapmıycam en az 12 haftayı qeçsin öle solucem herkese bıtek kendı anneme sölerim yani...
Görüşürüz cnm İyi akşamlarrNese kızlar ben çıkıyorum eve qeçicem akşam qörüşürüz öpüyorum sizi :)
Aynen cnm alla bnde öyle düşünüyorum sizler hariç kendi sosyal çevremden kimseye söylemeyi düşünmüyorum ınş tekrar kisa zamanda hamile kalirsinBak ona kesinlikle katılıorum herkes şaştı kaldı diline doladı bıde kayananam ilk torunu olucak tı duyduk bız kanla netleştırdık kaynanamlara soledık eve qittim herkes beni arıo dedım eşime valla helal olsun annene ayaklı gazete qibi daha yarım saat oldu söleyeli herkese solemiş acauip dıle qeldım ben ınanıyorum yani ama busefer o hatayı yapmıycam en az 12 haftayı qeçsin öle solucem herkese bıtek kendı anneme sölerim yani...
Bende oyle diyorum ayni durumu bende yasadim bende diyorum bidaha olsun cimsiyetiyle birlikte soylicem:)Bak ona kesinlikle katılıorum herkes şaştı kaldı diline doladı bıde kayananam ilk torunu olucak tı duyduk bız kanla netleştırdık kaynanamlara soledık eve qittim herkes beni arıo dedım eşime valla helal olsun annene ayaklı gazete qibi daha yarım saat oldu söleyeli herkese solemiş acauip dıle qeldım ben ınanıyorum yani ama busefer o hatayı yapmıycam en az 12 haftayı qeçsin öle solucem herkese bıtek kendı anneme sölerim yani...
Aynen aynen ama işte kocamın annesi ondan :)Eynen cnm bende öle düşünüyorum..Hatta kaynanama hiç sölemicem elimde olsa :)
AMİN CANIM İNŞALLAH HEPİMİZ :)Aynen cnm alla bnde öyle düşünüyorum sizler hariç kendi sosyal çevremden kimseye söylemeyi düşünmüyorum ınş tekrar kisa zamanda hamile kalirsin
Ya neden boyle insanlar anlamiyorum senden haber gelince oyle sevindim ki esime bile soyledim hic tanimiyorum ama kendim kadar sevindim inan nazar cok buyuk etken benimde oyle oldu hatta bi yemege gitmistik yeni hamileydim daha insanlarin bakislarindan oyle etkilendim ki o gun dedim zaten keske soylemeseydimBir daha kimseye deme nazar cnm bak bn çok inanıyorum bnmde ikinciyi duyan insanların o yüz ifadelerinden belliydi nazar degdirlikleri
Cnm ztn sizlerle paylasirim ama kendi cYa neden boyle insanlar anlamiyorum senden haber gelince oyle sevindim ki esime bile soyledim hic tanimiyorum ama kendim kadar sevindim inan nazar cok buyuk etken benimde oyle oldu hatta bi yemege gitmistik yeni hamileydim daha insanlarin bakislarindan oyle etkilendim ki o gun dedim zaten keske soylemeseydim
Ah cnm ztn tek size derim.neler duydum.çevremde bebekleriylr hava atani mi ararsin iğne kullanacağım diye senin tedaviyle olur yoksa olmaz diyeni mi arasın bulunduğum çevre kotu onun için kimse bilmeyecek artikYa neden boyle insanlar anlamiyorum senden haber gelince oyle sevindim ki esime bile soyledim hic tanimiyorum ama kendim kadar sevindim inan nazar cok buyuk etken benimde oyle oldu hatta bi yemege gitmistik yeni hamileydim daha insanlarin bakislarindan oyle etkilendim ki o gun dedim zaten keske soylemeseydim
Bebek dusundugumu bile soylemuyorum artik ben diyorum cok yiprandim beklemk de fayda var dedigin gibi ayni seyleri hep duymaktan sıkıldım olmuyor heralde sizinde neyi bekliyorsunuz nie bu kadar tasalaniyolar anlamiyorum kiCnm ztn sizlerle paylasirim ama kendi c
Ah cnm ztn tek size derim.neler duydum.çevremde bebekleriylr hava atani mi ararsin iğne kullanacağım diye senin tedaviyle olur yoksa olmaz diyeni mi arasın bulunduğum çevre kotu onun için kimse bilmeyecek artik
Aynen cnm insanlara laf anlatmak çok zor en iisi hiç soylememekBebek dusundugumu bile soylemuyorum artik ben diyorum cok yiprandim beklemk de fayda var dedigin gibi ayni seyleri hep duymaktan sıkıldım olmuyor heralde sizinde neyi bekliyorsunuz nie bu kadar tasalaniyolar anlamiyorum ki
aynen canim kimse bilemez allah kimseyede yasatmasin insallah cok zor canim cooookEvet tatlim kaybettigim bebegime korunmayi biraktigimiz ay hamile kalmistim ama bu sefer ilk bir ay denedik olmadi sonra hep biseyler cikti grip olduk bem seyahate gitmek zorunda kaldim yanyana gelemedk filan bakalim bu ay ne olucak ama ilkinde hic aklimda bebek fikri yoktu esim cok istiyodu bende dedim hemen olmaz zaten psikolojik olarak rahattim yani simdi diyorum bende hep aklimda o yuzden mi gecikiyor die ama annelik hissi insanin yuregine bir kere dustu mu engel olamiyorum kendime Rabbim insallah tekrar bize ayni hissi yasatir gercekten biz birbirimizi en iyi anlayanlariz yasamayan bilemez bu duguyu
canim inanin bende ayni sekilde dusunuyorum bende egr bu sefer gebe kalirsam kimseye soylemeyecem.. gerci sevincten kendimi tutamam herhalde:))Ya neden boyle insanlar anlamiyorum senden haber gelince oyle sevindim ki esime bile soyledim hic tanimiyorum ama kendim kadar sevindim inan nazar cok buyuk etken benimde oyle oldu hatta bi yemege gitmistik yeni hamileydim daha insanlarin bakislarindan oyle etkilendim ki o gun dedim zaten keske soylemeseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?