- 14 Ocak 2015
- 205
- 174
- 53
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.841
canim bence erken yapmissin cunku benim batim dan bir hafta gecmesine ragmen benimki ikinci cizgi silik cikmistiKızlar batım cumartesi günü yani 3 gün var. Ben dayanamayıp bugun hassas testlerden yaptim ve negatif. Sizce erkenmi yada pozitif olma ihtimali varmi ?
Hassas test ama canim iliskiden 5-7 gun sonra bile sonuc veriyo yaziodu sence yanlis cikma iihtimali varmidircanim bence erken yapmissin cunku benim batim dan bir hafta gecmesine ragmen benimki ikinci cizgi silik cikmisti
tabiki canim belki dollenme gec olmustur bence sen regli gunun gecsin sonra bir daha denersinHassas test ama canim iliskiden 5-7 gun sonra bile sonuc veriyo yaziodu sence yanlis cikma iihtimali varmidir
Teşekkürler canim cevabın icin :)tabiki canim belki dollenme gec olmustur bence sen regli gunun gecsin sonra bir daha denersin
rica ederim canim birbirimizi ancak bizler anlariz ne kadar zor anne olamamak esini baba yapamamak cok zor rabbim tez zamanda nasip eder insallah tatlimmTeşekkürler canim cevabın icin :)
Insallah canim inşallahrica ederim canim birbirimizi ancak bizler anlariz ne kadar zor anne olamamak esini baba yapamamak cok zor rabbim tez zamanda nasip eder insallah tatlimm
Canimm kendini tutmak zor ama bekle derim bir iki gun gecsin ben artik oyle yapicam bosu bosuna varsa bile uzuluyoruz bekle azicik kalmis guvenmiyorum ben o testlere hic bozma morelini cnmKızlar batım cumartesi günü yani 3 gün var. Ben dayanamayıp bugun hassas testlerden yaptim ve negatif. Sizce erkenmi yada pozitif olma ihtimali varmi ?
Pazartesiye kadar bekliycem canim bakalimCanimm kendini tutmak zor ama bekle derim bir iki gun gecsin ben artik oyle yapicam bosu bosuna varsa bile uzuluyoruz bekle azicik kalmis guvenmiyorum ben o testlere hic bozma morelini cnm
Bekle canim en iyisi o cizgi varmi yokmu ertesi gun belki belirir filan hic gerek yok bence varsa pazartesi cikar kesin ibsallah vardir hissediyomusun?Pazartesiye kadar bekliycem canim bakalim
Bikaç gündür icim bole kıpır kıpır negatif çıktı ya hic inanasim gelmedi ama bi yandanda psikolojik mi diyorum acaba bu ay umitliyim canım bakalim :)Bekle canim en iyisi o cizgi varmi yokmu ertesi gun belki belirir filan hic gerek yok bence varsa pazartesi cikar kesin ibsallah vardir hissediyomusun?
Hadi insallah cnm cok az kaldi yanliz kalmamaya calis evdemisin calisiyomuusun bilmiyorum ama son gunler zor geciyor insallah vardir canim ya pazartesiyi hevesle bekliyoruz hadi bakalim:)Bikaç gündür icim bole kıpır kıpır negatif çıktı ya hic inanasim gelmedi ama bi yandanda psikolojik mi diyorum acaba bu ay umitliyim canım bakalim :)
Cok gecmisolsun canim 4 yil mi oldu dusuk yapali nasil oldu anlatirmisin biraz?ben düşük yaptım ve hala bir daha hamile kalamadımsizce bunun nedeni ne olablr?????doktorlar da anlamıyor....4 yıl oldu çok yıprandım
Yok canım calismiyorum evdeyim ama aklimdan da cikmak bilmiyor. Bugun sık sık idrara çıktım senin bole bi belirtin varmiydi ve ne zaman basladi ?Hadi insallah cnm cok az kaldi yanliz kalmamaya calis evdemisin calisiyomuusun bilmiyorum ama son gunler zor geciyor insallah vardir canim ya pazartesiyi hevesle bekliyoruz hadi bakalim:)
olsun ben 3 ayım dolana kadar söylemeyi düşünmüyorum kaynanama da..Aynen aynen ama işte kocamın annesi ondan :)
Söleme boşver ya :) Günaydın canımolsun ben 3 ayım dolana kadar söylemeyi düşünmüyorum kaynanama da..
Günaydın cnm..Nasılsın ?Söleme boşver ya :) Günaydın canım
Günaydın canım kolay qelsin...canlarım günaydın baya konuşmuşsunuz maşallah ben eğitimdeyim onun için yazamıyorum hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?