Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kızlar batım cumartesi günü yani 3 gün var. Ben dayanamayıp bugun hassas testlerden yaptim ve negatif. Sizce erkenmi yada pozitif olma ihtimali varmi ?
canim bence erken yapmissin cunku benim batim dan bir hafta gecmesine ragmen benimki ikinci cizgi silik cikmisti

Kızlar batım cumartesi günü yani 3 gün var. Ben dayanamayıp bugun hassas testlerden yaptim ve negatif. Sizce erkenmi yada pozitif olma ihtimali varmi ?
Canimm kendini tutmak zor ama bekle derim bir iki gun gecsin ben artik oyle yapicam bosu bosuna varsa bile uzuluyoruz bekle azicik kalmis guvenmiyorum ben o testlere hic bozma morelini cnm

Bekle canim en iyisi o cizgi varmi yokmu ertesi gun belki belirir filan hic gerek yok bence varsa pazartesi cikar kesin ibsallah vardir hissediyomusun?
Bikaç gündür icim bole kıpır kıpır negatif çıktı ya hic inanasim gelmedi ama bi yandanda psikolojik mi diyorum acaba bu ay umitliyim canım bakalim :)

ben düşük yaptım ve hala bir daha hamile kalamadım sizce bunun nedeni ne olablr?????doktorlar da anlamıyor....4 yıl oldu çok yıprandım

Bikaç gündür icim bole kıpır kıpır negatif çıktı ya hic inanasim gelmedi ama bi yandanda psikolojik mi diyorum acaba bu ay umitliyim canım bakalim :)
Hadi insallah cnm cok az kaldi yanliz kalmamaya calis evdemisin calisiyomuusun bilmiyorum ama son gunler zor geciyor insallah vardir canim ya pazartesiyi hevesle bekliyoruz hadi bakalim:)

Hadi insallah cnm cok az kaldi yanliz kalmamaya calis evdemisin calisiyomuusun bilmiyorum ama son gunler zor geciyor insallah vardir canim ya pazartesiyi hevesle bekliyoruz hadi bakalim:)
Yok canım calismiyorum evdeyim ama aklimdan da cikmak bilmiyor. Bugun sık sık idrara çıktım senin bole bi belirtin varmiydi ve ne zaman basladi ?

canlarım günaydın baya konuşmuşsunuz maşallah ben eğitimdeyim onun için yazamıyorum hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…