- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.861
Ben de iyiyim çok şükür..Sinirliyim bu aralar niyeyse..Adetten dolayı mı yoksa psikolojim mi bozuluyo anlamadımİyidir canım aynı seyler sen nasılsın?
Günaydın cnm..Kolay gelsin sana da ben de öpüyorum iyi bak kendine :)canlarım günaydın baya konuşmuşsunuz maşallah ben eğitimdeyim onun için yazamıyorum hepinizi öpüyorum
Bünyemiz darmadaqın oldu normal deılmı canım öle olmamız...Ben de iyiyim çok şükür..Sinirliyim bu aralar niyeyse..Adetten dolayı mı yoksa psikolojim mi bozuluyo anlamadım
bilmiyorum ki..En kısa zmanda toparlarız İnşallah yoksa gtcek psikolojimBünyemiz darmadaqın oldu normal deılmı canım öle olmamız...
Amin canım inşallah inşallah aynen öle benimde yavaş yavaş qidiyo yani...bilmiyorum ki..En kısa zmanda toparlarız İnşallah yoksa gtcek psikolojim
Yansıtmamaya çalıştıkça dışarıya içime atıyorum burda sizler de olmasanız kimseyle paylaşamcam..Rabbim ferahlık versin hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah..halimizi ondan iyi bilen yok..Amin canım inşallah inşallah aynen öle benimde yavaş yavaş qidiyo yani...
Aynen öle canım Allahım hayırlısını versin inşallah cümlesine...Yansıtmamaya çalıştıkça dışarıya içime atıyorum burda sizler de olmasanız kimseyle paylaşamcam..Rabbim ferahlık versin hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah..halimizi ondan iyi bilen yok..
Benim en buyuk belirtim halsizlikti cnm durup dururken uyuyakalirdim anlamadm tabi bn bebis oldugunu meger ondanmis:)Yok canım calismiyorum evdeyim ama aklimdan da cikmak bilmiyor. Bugun sık sık idrara çıktım senin bole bi belirtin varmiydi ve ne zaman basladi ?
İnşallah cnm..Aynen öle canım Allahım hayırlısını versin inşallah cümlesine...
Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin canim :)Benim en buyuk belirtim halsizlikti cnm durup dururken uyuyakalirdim anlamadm tabi bn bebis oldugunu meger ondanmis:)
Canimm kaybwttim bebegimi ben Allah bidaha nasip eder insallahAllah sağ salim kucağına almayi nasip etsin canim :)
Kubra cnm bnde de iki bebegimde olan hiçbir belirti yol eğer hamileysem şok olurum ınş sende tekrar hamile kalacaksın gidene uzulmeyelim artıkCanimm kaybwttim bebegimi ben Allah bidaha nasip eder insallahhaftasonunu bi atlat pazartesi sabah hemen yaparsin testi
Canimm var daga dimi adet gunune? Gecen ay benim cok belirtim vardi da ne oldu:) hic takilma sen hemen hamile kaliyosun ovulasyon gunlerini de yakaladin insallah geldi bebisin iyi seyler dusunelim canim sen hamgi ovulasyon testini kullandin baktim biraz gg ye de clearblue digital test var ama biraz pahali neden acaba?Kubra cnm bnde de iki bebegimde olan hiçbir belirti yol eğer hamileysem şok olurum ınş sende tekrar hamile kalacaksın gidene uzulmeyelim artık
Canimm digital test mi kullaniyosun? Bende alsam mi die baktim da?selam kizlar nasilsiniz? iki gundur ovulasyon testini kullaniyorum hep bos yuz cikiyorovulasyon testi ne zaman gulecek bana puff internette hesaplanan ovulasyon tarihlerinde biri 20 ocak digeri 18 ocak diyor. 13 18 ocak dogurganlik olma ihtimali yuksekmis subatta buralari mujdelerle senlendirelim insaALLAH
Cnm adet 24 ocak tabi değişmezse bnm bu arada bn surelab kullanıyorum ama o dijital olan daha iimis cnm ya tam.gününü gosteriyormus ama bu testlerde bana öncekiler tam günü göstermiştiCanimm var daga dimi adet gunune? Gecen ay benim cok belirtim vardi da ne oldu:) hic takilma sen hemen hamile kaliyosun ovulasyon gunlerini de yakaladin insallah geldi bebisin iyi seyler dusunelim canim sen hamgi ovulasyon testini kullandin baktim biraz gg ye de clearblue digital test var ama biraz pahali neden acaba?
İnşallh cnm kasma kendini olur zamanı gelince :)selam kizlar nasilsiniz? iki gundur ovulasyon testini kullaniyorum hep bos yuz cikiyorovulasyon testi ne zaman gulecek bana puff internette hesaplanan ovulasyon tarihlerinde biri 20 ocak digeri 18 ocak diyor. 13 18 ocak dogurganlik olma ihtimali yuksekmis subatta buralari mujdelerle senlendirelim insaALLAH
Bende mi alsam acaba kartimda esimde kalmis:) digerinden cok net anlamiyorum die onu mu alsam diyorum bakalim aksam gelsinde de benimki adetim yeni bitti gelene kadar gec kalmam heralde?Cnm adet 24 ocak tabi değişmezse bnm bu arada bn surelab kullanıyorum ama o dijital olan daha iimis cnm ya tam.gününü gosteriyormus ama bu testlerde bana öncekiler tam günü göstermişti
Sen gelene kadar diğeriyle yaparsın al cnm bu ayda onla dene ınş bu sefer bebisin gelirBende mi alsam acaba kartimda esimde kalmis:) digerinden cok net anlamiyorum die onu mu alsam diyorum bakalim aksam gelsinde de benimki adetim yeni bitti gelene kadar gec kalmam heralde?
Insallah canimm sen yinede calismalari birakma bence var daha kirmizilara ay cok heyecanli Rabbim yuzumuzu guldursun insallah:)Sen gelene kadar diğeriyle yaparsın al cnm bu ayda onla dene ınş bu sefer bebisin gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?