Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Amin canım inşallah inşallah aynen öle benimde yavaş yavaş qidiyo yani...
Yansıtmamaya çalıştıkça dışarıya içime atıyorum burda sizler de olmasanız kimseyle paylaşamcam..Rabbim ferahlık versin hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah..halimizi ondan iyi bilen yok..

Aynen öle canım Allahım hayırlısını versin inşallah cümlesine...

Canimm kaybwttim bebegimi ben Allah bidaha nasip eder insallah haftasonunu bi atlat pazartesi sabah hemen yaparsin testi
Kubra cnm bnde de iki bebegimde olan hiçbir belirti yol eğer hamileysem şok olurum ınş sende tekrar hamile kalacaksın gidene uzulmeyelim artık

selam kizlar nasilsiniz? iki gundur ovulasyon testini kullaniyorum hep bos yuz cikiyorovulasyon testi ne zaman gulecek bana puff internette hesaplanan ovulasyon tarihlerinde biri 20 ocak digeri 18 ocak diyor. 13 18 ocak dogurganlik olma ihtimali yuksekmis subatta buralari mujdelerle senlendirelim insaALLAH

Kubra cnm bnde de iki bebegimde olan hiçbir belirti yol eğer hamileysem şok olurum ınş sende tekrar hamile kalacaksın gidene uzulmeyelim artık
Canimm var daga dimi adet gunune? Gecen ay benim cok belirtim vardi da ne oldu:) hic takilma sen hemen hamile kaliyosun ovulasyon gunlerini de yakaladin insallah geldi bebisin iyi seyler dusunelim canim sen hamgi ovulasyon testini kullandin baktim biraz gg ye de clearblue digital test var ama biraz pahali neden acaba?

Canimm digital test mi kullaniyosun? Bende alsam mi die baktim da?

Cnm adet 24 ocak tabi değişmezse bnm bu arada bn surelab kullanıyorum ama o dijital olan daha iimis cnm ya tam.gününü gosteriyormus ama bu testlerde bana öncekiler tam günü göstermişti

İnşallh cnm kasma kendini olur zamanı gelince :)

Cnm adet 24 ocak tabi değişmezse bnm bu arada bn surelab kullanıyorum ama o dijital olan daha iimis cnm ya tam.gününü gosteriyormus ama bu testlerde bana öncekiler tam günü göstermişti
Bende mi alsam acaba kartimda esimde kalmis:) digerinden cok net anlamiyorum die onu mu alsam diyorum bakalim aksam gelsinde de benimki adetim yeni bitti gelene kadar gec kalmam heralde?

Bende mi alsam acaba kartimda esimde kalmis:) digerinden cok net anlamiyorum die onu mu alsam diyorum bakalim aksam gelsinde de benimki adetim yeni bitti gelene kadar gec kalmam heralde?
Sen gelene kadar diğeriyle yaparsın al cnm bu ayda onla dene ınş bu sefer bebisin gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…