- 20 Aralık 2013
- 345
- 163
- 63
- 35
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.881
evet cnm digital kullaniyorum . birde hamile kalmadan once kullanilacak vitamin tablet ve kapsul aldim folat sink ve diger tum vitaminler icinde var.Canimm digital test mi kullaniyosun? Bende alsam mi die baktim da?
insaALLAH canim hayirlisi ile olur insaALLAH nasipte neyse o yasanirİnşallh cnm kasma kendini olur zamanı gelince :)
Canım vardır bi bildiqi qidince sorarsın hemen üzme kendini belkide iyi olur ...Kızlar ya moralim çok bozuk yaaa dokör aylık kontrole çağırdı 2 hafta var daha ama benim hamilelik yönüne hiçbir belirtim yok kasik agrimda kalmadı ve karın ağrım var ve bacaklarım çok kasiniyor korkuyorum ya öf eşim gene il dışında cumartesi gelecek aslında ben kürtaj olmustum doktorun 3 aya kadar 2 haftada bir çağırmasi gerekmezmiydi
Canım vardır bi bildiqi qidince sorarsın hemen üzme kendini belkide iyi olur ...
Kızlar ya moralim çok bozuk yaaa dokör aylık kontrole çağırdı 2 hafta var daha ama benim hamilelik yönüne hiçbir belirtim yok kasik agrimda kalmadı ve karın ağrım var ve bacaklarım çok kasiniyor korkuyorum ya öf eşim gene il dışında cumartesi gelecek aslında ben kürtaj olmustum doktorun 3 aya kadar 2 haftada bir çağırmasi gerekmezmiydi
cnm bence git sen doktora..İnş birşey yoktur ama kafan rahat olur en azından..Kızlar ya moralim çok bozuk yaaa dokör aylık kontrole çağırdı 2 hafta var daha ama benim hamilelik yönüne hiçbir belirtim yok kasik agrimda kalmadı ve karın ağrım var ve bacaklarım çok kasiniyor korkuyorum ya öf eşim gene il dışında cumartesi gelecek aslında ben kürtaj olmustum doktorun 3 aya kadar 2 haftada bir çağırmasi gerekmezmiydi
Cnm biraktik çalışmaları enfeksiyon oldum 16. Güne kadar değerlendirdik hayırlısı artık ınş hepimiz alacaz o bebisleri kucağaInsallah canimm sen yinede calismalari birakma bence var daha kirmizilara ay cok heyecanli Rabbim yuzumuzu guldursun insallah:)
Cnm bak stres yapma sonuçta devamlı o ağrılar olacak diye bir kural yokdoktorunu ara o sana yol gösterirBilmiyorum canım ya kasik ağrım yok ve karın ağrım var bu beni korkutuyor
Canim rahat ol yoktur bisey benim arkadasim 9 ay ne mide bulantisi yasadi ne de baska bisey karnim olmasa hamile degilim sanki diyodu geldi bebisi simdi hic kotuyu dusunme yoktur biseyBilmiyorum canım ya kasik ağrım yok ve karın ağrım var bu beni korkutuyor
Aynn canım sen kendini strese sokuyosunki bılıosun bu hiç iyi olmaz kasma kendini bebekta kasılıo ama...Bilmiyorum canım ya kasik ağrım yok ve karın ağrım var bu beni korkutuyor
Gecmisolsun tatlim yeter olan olmustur zaten yani insallah gelmistir bebegin:)Cnm biraktik çalışmaları enfeksiyon oldum 16. Güne kadar değerlendirdik hayırlısı artık ınş hepimiz alacaz o bebisleri kucağa
Nerden aldin peki canim?evet cnm digital kullaniyorum . birde hamile kalmadan once kullanilacak vitamin tablet ve kapsul aldim folat sink ve diger tum vitaminler icinde var.
insaALLAH canim hayirlisi ile olur insaALLAH nasipte neyse o yasanir
Canim cok uüzüldüm hatırlattigim icin kusura bakma bende ilk bebegimi kaybettimCanimm kaybwttim bebegimi ben Allah bidaha nasip eder insallahhaftasonunu bi atlat pazartesi sabah hemen
yaparsin testi
Inş kubracim rabbim hepimize nasip etsinGecmisolsun tatlim yeter olan olmustur zaten yani insallah gelmistir bebegin:)
eczaneden aldim canim hic internetten boyle seyler siparis yapmadim turkiyede normal eczaanede bulunmuyormu boyle testler.Nerden aldin peki canim?
Yok canim muhim diil insallah yine sevindiri bizi bebislerimiz:)Canim cok uüzüldüm hatırlattigim icin kusura bakma bende ilk bebegimi kaybettim
Bilmem ki tatlim hic sormadim vardir belki arastiririmeczaneden aldim canim hic internetten boyle seyler siparis yapmadim turkiyede normal eczaanede bulunmuyormu boyle testler.
Insallah canimm.Yok canim muhim diil insallah yine sevindiri bizi bebislerimiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?