Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kızlar ya moralim çok bozuk yaaa dokör aylık kontrole çağırdı 2 hafta var daha ama benim hamilelik yönüne hiçbir belirtim yok kasik agrimda kalmadı ve karın ağrım var ve bacaklarım çok kasiniyor korkuyorum ya öf eşim gene il dışında cumartesi gelecek aslında ben kürtaj olmustum doktorun 3 aya kadar 2 haftada bir çağırmasi gerekmezmiydi

Canimm digital test mi kullaniyosun? Bende alsam mi die baktim da?
evet cnm digital kullaniyorum . birde hamile kalmadan once kullanilacak vitamin tablet ve kapsul aldim folat sink ve diger tum vitaminler icinde var.

İnşallh cnm kasma kendini olur zamanı gelince :)
insaALLAH canim hayirlisi ile olur insaALLAH nasipte neyse o yasanir

Canım vardır bi bildiqi qidince sorarsın hemen üzme kendini belkide iyi olur ...

doktoru ara konus bi canim belki kabul eder gidip bakarsin ultrasondan. uzme kendini her hamilelik bulanti ile gececek diye birsey yok iyi dusun iyi olsun .

cnm bence git sen doktora..İnş birşey yoktur ama kafan rahat olur en azından..

Insallah canimm sen yinede calismalari birakma bence var daha kirmizilara ay cok heyecanli Rabbim yuzumuzu guldursun insallah:)
Cnm biraktik çalışmaları enfeksiyon oldum 16. Güne kadar değerlendirdik hayırlısı artık ınş hepimiz alacaz o bebisleri kucağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…