- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.901
cok zor gorunen ikiinci bir cizgi var gebelik testimi ovulasyon testimi bu? gebelik test iise hamilesin gibi gozukuyor bide bat dan once yaptiysan gebelik testini ikinci cizgi silik cikabiliyor.Kizlar su teste bi bakarmisniz szce ne demek ?
Kuzummm bebis geliyor cizgi var bence heveslendirmek istemem ama git kan ver bence hemen:):)Kizlar su teste bi bakarmisniz szce ne demek ?
Sabah mi yaptin testi canim bide cizgi hemen mi cikti?Kizlar su teste bi bakarmisniz szce ne demek ?
Gebelik testi canim batim cumartesicok zor gorunen ikiinci bir cizgi var gebelik testimi ovulasyon testimi bu? gebelik test iise hamilesin gibi gozukuyor bide bat dan once yaptiysan gebelik testini ikinci cizgi silik cikabiliyor.
Gebelik testi canim batim cumartesi
Dun yaptim canim resmini cekmistim ama daha gunume var diye inanasim gelmemisti bide size gostereyim dedim insallah canim gelir bebisim :)Kuzummm bebis geliyor cizgi var bence heveslendirmek istemem ama git kan ver bence hemen:):)
Gebelik testi canim batim cumartesi
Hamilesin o zaman canim hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insaALLAH . emin olmak icin kan testi sart tabi .Dun yaptim canim resmini cekmistim ama daha gunume var diye inanasim gelmemisti bide size gostereyim dedim insallah canim gelir bebisim :)
Idrar testini tekrarlamak icin pazartesiyi bekliycem eger hala pozitifse gidip kan veririm canimHamilesin o zaman canim hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insaALLAH . emin olmak icin kan testi sart tabi .
canim hamilesin gibi gozukuyor vakit kaybetmeden git doktura benceDun yaptim canim resmini cekmistim ama daha gunume var diye inanasim gelmemisti bide size gostereyim dedim insallah canim gelir bebisim :)
canım endıselenme lütfen ara ara hamıleleık belırtılerı kaybolabılır için rahat etmıyosa c.tesı yıne dr git.Kızlar ya moralim çok bozuk yaaa dokör aylık kontrole çağırdı 2 hafta var daha ama benim hamilelik yönüne hiçbir belirtim yok kasik agrimda kalmadı ve karın ağrım var ve bacaklarım çok kasiniyor korkuyorum ya öf eşim gene il dışında cumartesi gelecek aslında ben kürtaj olmustum doktorun 3 aya kadar 2 haftada bir çağırmasi gerekmezmiydi
canım bebişin geliyoooooo :)Kizlar su teste bi bakarmisniz szce ne demek ?
canım benim hayırlı olsun bebeiş geliyoKizlar su teste bi bakarmisniz szce ne demek ?
Kızlar ya moralim çok bozuk yaaa dokör aylık kontrole çağırdı 2 hafta var daha ama benim hamilelik yönüne hiçbir belirtim yok kasik agrimda kalmadı ve karın ağrım var ve bacaklarım çok kasiniyor korkuyorum ya öf eşim gene il dışında cumartesi gelecek aslında ben kürtaj olmustum doktorun 3 aya kadar 2 haftada bir çağırmasi gerekmezmiydi
İnşallah canim insallahhcanım benim hayırlı olsun bebeiş geliyo
Canim insallah dua edin bana su kelime bile omre bedel benin icin :)canım endıselenme lütfen ara ara hamıleleık belırtılerı kaybolabılır için rahat etmıyosa c.tesı yıne dr git.
canım bebişin geliyoooooo :)
canım bence pazartesi günü bekleme kan tahlili için nasıl dayanacan yarın git yaptır testiİnşallah canim insallahh
Negatif cikmasindan korkuyorum canimcanım bence pazartesi günü bekleme kan tahlili için nasıl dayanacan yarın git yaptır testi
Kizlar su teste bi bakarmisniz szce ne demek ?
Cok sagol canim amin insallah. Rabbim senin bebeginide sag salim kucagina almayi nasip etsinCanim benimde boylyedi hatta çok silikti yok diye çöpe attım iki gün sonra bidaha yaptım biraz daha koyulasmis görünce gidip kan testi yaptirmistim bence yaptır kan testi Rabbim hayırlısıni sağlıklısini versin
Cnm bencede gebelik var hatta yarın sabah testi tekrarla o çizgi daha belirgin olur ve kan ver hadi hayırlı olsun :)Cok sagol canim amin insallah. Rabbim senin bebeginide sag salim kucagina almayi nasip etsin
İnşallah vardır canim suan tek temennim buCnm bencede gebelik var hatta yarın sabah testi tekrarla o çizgi daha belirgin olur ve kan ver hadi hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?