Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

canım endıselenme lütfen ara ara hamıleleık belırtılerı kaybolabılır için rahat etmıyosa c.tesı yıne dr git.

Kizlar su teste bi bakarmisniz szce ne demek ?
canım bebişin geliyoooooo :)

canım senin için rahat etmiyorsa başka bir doktora daha görün en azından üç aylık dönemde. Benim doktorum daha once kalp atışı durdugu ve kendı kendıne dışarı atmadığı için yine öyle bir durumla karşılaşmamak adına 2 haftada bir çağırdı. bu arada ben başka bir doktora daha gittim ona ilk gittim bide bir hafta sonraki kontrolde 1 ay sonrası için gün verdi. ben artık ona gitmicem mesela.

ama içini ferah tut bebeğin seninle. bu arada bendede ilk gebeliğimdeki belirtilerin hicbiri yok. daha hiç kusmadım herşeyi yiyebiliyorum arada bulanıyor ama geçiyor. koku ve ymeklere karşı hassasiyetım yok hiç hamileye benzemiyorum. ama kasıklarımda ara ara değişiklikler var. ilk gebeliğimde hepsini yaşıyordum. onun için rahat ol

Kızlar saolun desteginiz için eşim cumartesi erken gelirse cumartesi gidicem yoksa pazartesi gidicem tek gitmeye cesaretim yok nedense zaten kan testlerim felan yapıldı aile hekiminde kan düşüklüğü çıktı kan ilacina başladım zaten sonuclarida gostermem gerekti korkuyorum ama Rabbim ne derse o oolur

Kizlar su teste bi bakarmisniz szce ne demek ?

Canim benimde boylyedi hatta çok silikti yok diye çöpe attım iki gün sonra bidaha yaptım biraz daha koyulasmis görünce gidip kan testi yaptirmistim bence yaptır kan testi Rabbim hayırlısıni sağlıklısini versin

Cok sagol canim amin insallah. Rabbim senin bebeginide sag salim kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…