Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

[QUnSev_Can, post: 38893697, member: 637283"]Canim ikinci cizqi var hamilesin ne quzel cok sevindim :)[/QUOTE]
Bu sozleeiri duymak ne guzel :) ama ya o cizgi beni yaniltiyorsa ?

Canlarim Nasılsıniz. Nezaman dir okuyamadim sayfa birikmiş masallah :)umut kaybetmek yok.biz burda neler yaşadık neler .isyana düşüp stres olduğunda bebekler gelemiyor biliyorsunuz.benim azimli umutlu yoldaslarimm. Allah hayırlı zamanda hayırlı bebekler nasip etsin pztsi ayrıntılı kontrol var duanizda unutmayın prensesimi. Inşallah kötü bişey çıkmaz.

Canimm biz iyiyiz asil sen nasilsin? Bebisin nasil isim dusunmeye baslamissindir nasil gidiyor canım?

canım dualarımz senınle ve bbesınle o teyzelerının ilk gözagrısı :)

Saol canım iyiyiz biz sen nasılsın prenses nasıl inşallah hersey yolundadır dualarımız seninle...

İnşallah cnm..Rabbim sana bağışlasın kızını sağsalim kavuşun sağlıkla İyiyiz biz de çok şükür..Amin cnm inşallah bizlere de hayırlı bebekler nasip etsin Rabbim..

Günaydın kuzucuklarım
bugün rüyamda oğlumun olduğunu gördüm. minicikti. böle mis kokulu.ve aynı babasına benziyordu bende diyordum ya nıye hıc bıyerı bana benzemıyor dıye kızıyordum

Günaydın kuzucuklarım
bugün rüyamda oğlumun olduğunu gördüm. minicikti. böle mis kokulu.ve aynı babasına benziyordu bende diyordum ya nıye hıc bıyerı bana benzemıyor dıye kızıyordum
Hayır olsun canım hangisi nasipse hayırlıysa o olsun senin için inşallah :)

Canimm biz iyiyiz asil sen nasilsin? Bebisin nasil isim dusunmeye baslamissindir nasil gidiyor canım?
Iyiyim canm şükür. Düşünüyoruz ama kararsızlık çok kötü yahu.o yüzden askıya aldım şu ayrıntılı ult anlattıktan sonra inşallah alışveriş isim vs düşünmeye baslicaz. Güya sınava çalışacaktım bir tembellik var atamiyorum ustumden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…