- 16 Eylül 2014
- 3.308
- 3.016
- 248
- 36
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.921
Inş cnm dediğim gibi sabah testi tekrarla bnde carla yok gibiydi iki gün snra hemen belirdi silikti ama yinede hemen çıktıİnşallah vardır canim suan tek temennim bu
Iİnşallah sonuc pozitifdir .Inş cnm dediğim gibi sabah testi tekrarla bnde carla yok gibiydi iki gün snra hemen belirdi silikti ama yinede hemen çıktı
Canim ikinci cizqi var hamilesin ne quzel cok sevindim :)Kizlar su teste bi bakarmisniz szce ne demek ?
Bu sozleeiri duymak ne guzel :)ama ya o cizgi beni yaniltiyorsa?[QUnSev_Can, post: 38893697, member: 637283"]Canim ikinci cizqi var hamilesin ne quzel cok sevindim :)
Hic zannetmiorum canim benimde qebeliqimde ilk ole cikmisti aksama kan verdim pozitifti insallah seninde oledir canim...Bu sozleeiri duymak ne guzel :)ama ya o cizgi beni yaniltiyorsa?
Insallah canim ya.. umarim ole olurHic zannetmiorum canim benimde qebeliqimde ilk ole cikmisti aksama kan verdim pozitifti insallah seninde oledir canim...
Canimm biz iyiyiz asil sen nasilsin? Bebisin nasil isim dusunmeye baslamissindir nasil gidiyor canım?Canlarim Nasılsıniz. Nezaman dir okuyamadim sayfa birikmiş masallah :)umut kaybetmek yok.biz burda neler yaşadık neler .isyana düşüp stres olduğunda bebekler gelemiyor biliyorsunuz.benim azimli umutlu yoldaslarimm. Allah hayırlı zamanda hayırlı bebekler nasip etsin pztsi ayrıntılı kontrol var duanizda unutmayın prensesimi. Inşallah kötü bişey çıkmaz.
canım dualarımz senınle ve bbesınle o teyzelerının ilk gözagrısı :)Canlarim Nasılsıniz. Nezaman dir okuyamadim sayfa birikmiş masallah :)umut kaybetmek yok.biz burda neler yaşadık neler .isyana düşüp stres olduğunda bebekler gelemiyor biliyorsunuz.benim azimli umutlu yoldaslarimm. Allah hayırlı zamanda hayırlı bebekler nasip etsin pztsi ayrıntılı kontrol var duanizda unutmayın prensesimi. Inşallah kötü bişey çıkmaz.
Saol canım iyiyiz biz sen nasılsın prenses nasıl inşallah hersey yolundadır dualarımız seninle...Canlarim Nasılsıniz. Nezaman dir okuyamadim sayfa birikmiş masallah :)umut kaybetmek yok.biz burda neler yaşadık neler .isyana düşüp stres olduğunda bebekler gelemiyor biliyorsunuz.benim azimli umutlu yoldaslarimm. Allah hayırlı zamanda hayırlı bebekler nasip etsin pztsi ayrıntılı kontrol var duanizda unutmayın prensesimi. Inşallah kötü bişey çıkmaz.
İnşallah cnm..Rabbim sana bağışlasın kızını sağsalim kavuşun sağlıklaCanlarim Nasılsıniz. Nezaman dir okuyamadim sayfa birikmiş masallah :)umut kaybetmek yok.biz burda neler yaşadık neler .isyana düşüp stres olduğunda bebekler gelemiyor biliyorsunuz.benim azimli umutlu yoldaslarimm. Allah hayırlı zamanda hayırlı bebekler nasip etsin pztsi ayrıntılı kontrol var duanizda unutmayın prensesimi. Inşallah kötü bişey çıkmaz.
İnşallah hamilesindir cnm...Öğren bir an önce bakalım :) hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin Rabbim..Kizlar su teste bi bakarmisniz szce ne demek ?
Hayırlı cumalar canımGünaydın cnmHayırlı cumalar..
canım negatif çıkmıcak ama. negatif çıkacaksada en azından birkaç gün daha içindeki umudu büyütmemiş olacaksınNegatif cikmasindan korkuyorum canim
Hayır olsun canım hangisi nasipse hayırlıysa o olsun senin için inşallah :)Günaydın kuzucuklarım
bugün rüyamda oğlumun olduğunu gördüm. minicikti. böle mis kokulu.ve aynı babasına benziyordu bende diyordum ya nıye hıc bıyerı bana benzemıyor dıye kızıyordum
Iyiyim canm şükür. Düşünüyoruz ama kararsızlık çok kötü yahu.o yüzden askıya aldım şu ayrıntılı ult anlattıktan sonra inşallah alışveriş isim vs düşünmeye baslicaz. Güya sınava çalışacaktım bir tembellik var atamiyorum ustumdenCanimm biz iyiyiz asil sen nasilsin? Bebisin nasil isim dusunmeye baslamissindir nasil gidiyor canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?