Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

canım dualarımz senınle ve bbesınle o teyzelerının ilk gözagrısı :)
Canim ya allah razı olsun buzamana kadar ne stresle geldim bişey olacakmi diye allah korusun. Pztsi yi anlatsam asıl ozaman hamileliği idrak etcem inşallah. Bu kız çok nazlandi benide öyle yaptı çünkü..

Gunaydin canimbu ay da olmadi 2 gun erkn geldi
Canim hayırlı zamanda hayırlısı olsun inşallah. Üzme hiç kendini. Olduğunda da bitmiyor sıkıntı. Hayirlisi sağlıklı si olsun.biliyorsundur belki benim tarama testim sınırın altında çıktı amniyosentez onerdiler. Kabul etmedik. Aklımda ayrıntılı ultrason un stresi düşüncesi var şimdi. En güzel zamanda sağlıklı hayırlı evladiniz olur inşallah

Günaydın kuzucuklarım
bugün rüyamda oğlumun olduğunu gördüm. minicikti. böle mis kokulu.ve aynı babasına benziyordu bende diyordum ya nıye hıc bıyerı bana benzemıyor dıye kızıyordum
Ay çok güzel hadi bakalım oğlun mu olcak acaba :) Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah

Gunaydin canimbu ay da olmadi 2 gun erkn geldi
Canım bende şimdi face açtım sana yazcaktım üzme kendini lütfen inşallah öbür ay olcak şu ovulasyon testini sipariş et adetin bıtınce gelmiş olur bide onu dene...Bende 2 güne kadar qelirim yanına benimde olmadı heralde bu ay öle hissdıyorum Allah büyüktür inşallah olucak hayırlı olsun inşallah..

Amin canm insalah herseyin zamani var biliyorum ama beklemek de zor hayırlısı ne diyelim canm insalah sagsaglim kucagina alirsin bebegini

Onuda deniyelm bakalım cnm alicam eczaneden tanidik birisi var söledim gelir bugun yarn

Olsun canim tadini cikar en guzel gublerin bende calismaya calisiyorun iste pek bisey yaptigim yok hakkimizda hayirlisi dua et bizlere:)

Ay çok güzel hadi bakalım oğlun mu olcak acaba :) Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
Bilmiyorumki önceki hamileliğimde hep erkek hissediyordum ama bunda herhangi bir tahminim yok nötr durumdayım. sağlıklı olsunda cinsiyetin bir önemi yok aslında

Canim ya allah razı olsun buzamana kadar ne stresle geldim bişey olacakmi diye allah korusun. Pztsi yi anlatsam asıl ozaman hamileliği idrak etcem inşallah. Bu kız çok nazlandi benide öyle yaptı çünkü..
Biz sana rahat ol diyoruz ama hamile kalalim bizde senn gibi olcaz o zaman sen bizi teselli edeceksin :) hepimz agsalim kavuscaz insallah bebeklerimize :)

Ayy en güzel tarafı da alışveriş faslı olsa gerek..Çok cici şeyler var kız çocukları için özellikle..Süslersin sen de artık cici cici

Bilmiyorumki önceki hamileliğimde hep erkek hissediyordum ama bunda herhangi bir tahminim yok nötr durumdayım. sağlıklı olsunda cinsiyetin bir önemi yok aslında
Evet cnm öyle tabi..Bende hamile iken eşim erkek istiyodu hatta isim bile düşünmüştü erkek olck diye...O yüzden ben de erkek çocuk hayali kurdum hep..Ama dediğin gibi şu an sadece sağlıklı hayırlı olsun diyorum..Nasip ederse Rabbim yeniden..

Benimde ilk cocuqum hep erkek olsundu hevesim bi abim olsun isterdim ben belkide o yüzden ama hiç kız çocuk kıyafetlerine özenmezdim hep erkek çocuk kıyafetlerine bakardım :) Ama kız erkek olsun hiç farketmez saqlıklı sıhhatli olsunda inşallah :) Allahım nasip ederde erkek cocuqum olursa adını miraç kız olursa Buğlem koycam inşallah :)

Ayy cnm inşallah :) Biz de erkek olursa Ali Asaf koymayı düşünüodk tabi kısmet yine..Kız ismi de düşünmedim hiç isim işi kolay buluruz bir şeyler..Onlar gelsin de sağlıkla bi ahhh ahhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…