- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 33
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.941
Gunaydin canimGünaydın Kızlarr
Canim ya allah razı olsun buzamana kadar ne stresle geldim bişey olacakmi diye allah korusun. Pztsi yi anlatsam asıl ozaman hamileliği idrak etcem inşallah. Bu kız çok nazlandi benide öyle yaptı çünkü..canım dualarımz senınle ve bbesınle o teyzelerının ilk gözagrısı :)
Amin amin inşallah. Rabbim ol dediğinde olacak inşallah :)İnşallah cnm..Rabbim sana bağışlasın kızını sağsalim kavuşun sağlıklaİyiyiz biz de çok şükür..Amin cnm inşallah bizlere de hayırlı bebekler nasip etsin Rabbim..
Canim hayırlı zamanda hayırlısı olsun inşallah. Üzme hiç kendini. Olduğunda da bitmiyor sıkıntı. Hayirlisi sağlıklı si olsun.biliyorsundur belki benim tarama testim sınırın altında çıktı amniyosentez onerdiler. Kabul etmedik. Aklımda ayrıntılı ultrason un stresi düşüncesi var şimdi. En güzel zamanda sağlıklı hayırlı evladiniz olur inşallahGunaydin canimbu ay da olmadi 2 gun erkn geldi
İnşallah cnm..Bende her zaman hayırlı zamanda hayırlısı olsun die dua ediyorum..Amin amin inşallah. Rabbim ol dediğinde olacak inşallah :)
Ay çok güzel hadi bakalım oğlun mu olcak acaba :) Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallahGünaydın kuzucuklarım
bugün rüyamda oğlumun olduğunu gördüm. minicikti. böle mis kokulu.ve aynı babasına benziyordu bende diyordum ya nıye hıc bıyerı bana benzemıyor dıye kızıyordum
Canım bende şimdi face açtım sana yazcaktım üzme kendini lütfen inşallah öbür ay olcak şu ovulasyon testini sipariş et adetin bıtınce gelmiş olur bide onu dene...Bende 2 güne kadar qelirim yanına benimde olmadı heralde bu ay öle hissdıyorum Allah büyüktür inşallah olucak hayırlı olsun inşallah..Gunaydin canimbu ay da olmadi 2 gun erkn geldi
Amin canm insalah herseyin zamani var biliyorum ama beklemek de zor hayırlısı ne diyelim canm insalah sagsaglim kucagina alirsin bebeginiCanim hayırlı zamanda hayırlısı olsun inşallah. Üzme hiç kendini. Olduğunda da bitmiyor sıkıntı. Hayirlisi sağlıklı si olsun.biliyorsundur belki benim tarama testim sınırın altında çıktı amniyosentez onerdiler. Kabul etmedik. Aklımda ayrıntılı ultrason un stresi düşüncesi var şimdi. En güzel zamanda sağlıklı hayırlı evladiniz olur inşallah
Onuda deniyelm bakalım cnm alicam eczaneden tanidik birisi var söledim gelir bugun yarnCanım bende şimdi face açtım sana yazcaktım üzme kendini lütfen inşallah öbür ay olcak şu ovulasyon testini sipariş et adetin bıtınce gelmiş olur bide onu dene...Bende 2 güne kadar qelirim yanına benimde olmadı heralde bu ay öle hissdıyorum Allah büyüktür inşallah olucak hayırlı olsun inşallah..
Olsun canim tadini cikar en guzel gublerin bende calismaya calisiyorun iste pek bisey yaptigim yok hakkimizda hayirlisi dua et bizlere:)Iyiyim canm şükür. Düşünüyoruz ama kararsızlık çok kötü yahu.o yüzden askıya aldım şu ayrıntılı ult anlattıktan sonra inşallah alışveriş isim vs düşünmeye baslicaz. Güya sınava çalışacaktım bir tembellik var atamiyorum ustumden
Tmm canım inşallah o vesileyle olur...Onuda deniyelm bakalım cnm alicam eczaneden tanidik birisi var söledim gelir bugun yarn
Uzulme canim bidahaki aya insallah ek biseyler yaptin mi bebis icin?Gunaydin canimbu ay da olmadi 2 gun erkn geldi
Bilmiyorumki önceki hamileliğimde hep erkek hissediyordum ama bunda herhangi bir tahminim yok nötr durumdayım. sağlıklı olsunda cinsiyetin bir önemi yok aslındaAy çok güzel hadi bakalım oğlun mu olcak acaba :) Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
Amiiiiin canım :)İnşallah hamilesindir cnm...Öğren bir an önce bakalım :) hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin Rabbim..
Haklısın canim . Ama o umut insann icinden hic bitmiyoki allah herkesin gonlune gore versincanım negatif çıkmıcak ama. negatif çıkacaksada en azından birkaç gün daha içindeki umudu büyütmemiş olacaksın
Biz sana rahat ol diyoruz ama hamile kalalim bizde senn gibi olcaz o zaman sen bizi teselli edeceksin :) hepimz agsalim kavuscaz insallah bebeklerimize :)Canim ya allah razı olsun buzamana kadar ne stresle geldim bişey olacakmi diye allah korusun. Pztsi yi anlatsam asıl ozaman hamileliği idrak etcem inşallah. Bu kız çok nazlandi benide öyle yaptı çünkü..
Ayy en güzel tarafı da alışveriş faslı olsa gerek..Çok cici şeyler var kız çocukları için özellikle..Süslersin sen de artık cici ciciIyiyim canm şükür. Düşünüyoruz ama kararsızlık çok kötü yahu.o yüzden askıya aldım şu ayrıntılı ult anlattıktan sonra inşallah alışveriş isim vs düşünmeye baslicaz. Güya sınava çalışacaktım bir tembellik var atamiyorum ustumden
Evet cnm öyle tabi..Bende hamile iken eşim erkek istiyodu hatta isim bile düşünmüştü erkek olck diye...O yüzden ben de erkek çocuk hayali kurdum hep..Ama dediğin gibi şu an sadece sağlıklı hayırlı olsun diyorum..Nasip ederse Rabbim yeniden..Bilmiyorumki önceki hamileliğimde hep erkek hissediyordum ama bunda herhangi bir tahminim yok nötr durumdayım. sağlıklı olsunda cinsiyetin bir önemi yok aslında
Benimde ilk cocuqum hep erkek olsundu hevesim bi abim olsun isterdim ben belkide o yüzden ama hiç kız çocuk kıyafetlerine özenmezdim hep erkek çocuk kıyafetlerine bakardım :) Ama kız erkek olsun hiç farketmez saqlıklı sıhhatli olsunda inşallah :) Allahım nasip ederde erkek cocuqum olursa adını miraç kız olursa Buğlem koycam inşallah :)Evet cnm öyle tabi..Bende hamile iken eşim erkek istiyodu hatta isim bile düşünmüştü erkek olck diye...O yüzden ben de erkek çocuk hayali kurdum hep..Ama dediğin gibi şu an sadece sağlıklı hayırlı olsun diyorum..Nasip ederse Rabbim yeniden..
Ayy cnm inşallah :) Biz de erkek olursa Ali Asaf koymayı düşünüodk tabi kısmet yine..Kız ismi de düşünmedim hiç isim işi kolay buluruz bir şeyler..Onlar gelsin de sağlıkla bi ahhh ahhh :)Benimde ilk cocuqum hep erkek olsundu hevesim bi abim olsun isterdim ben belkide o yüzden ama hiç kız çocuk kıyafetlerine özenmezdim hep erkek çocuk kıyafetlerine bakardım :) Ama kız erkek olsun hiç farketmez saqlıklı sıhhatli olsunda inşallah :) Allahım nasip ederde erkek cocuqum olursa adını miraç kız olursa Buğlem koycam inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?