Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Ayy cnm inşallah :) Biz de erkek olursa Ali Asaf koymayı düşünüodk tabi kısmet yine..Kız ismi de düşünmedim hiç isim işi kolay buluruz bir şeyler..Onlar gelsin de sağlıkla bi ahhh ahhh :)

benim aklımda ne kız ismi ne erkek ismi var. çok oncelerde kızım olursa adını mercan koyarım diyordum ama koyarmıyım bilmiyorum

benim aklımda ne kız ismi ne erkek ismi var. çok oncelerde kızım olursa adını mercan koyarım diyordum ama koyarmıyım bilmiyorum
Bazen de olmuyo dediğin doğunca değişebiliyor fikirler...
hayırlı bir şekilde gelsin de dünyaya güzel isimler buluruz biz :)

Kızlar slm nasilsiniz ya bnde devamlı enfeksiyon oluyor doğan ne yapabilirim geçirmek için

Cnm ii haberlerini dört gözle bekliyorum herşey çok guzel olacak stres yapma hemen haber ver bzie

Kizlar dunku test uzerine tekrardan bugun test yaptim ama ilk idrarim degildi sanki burdada birz cizgi var ama bilemiuorum acaba cokmu erken yaptim ?

Eklentiler

• 20150116_170627.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 77
Uzulme canim bidahaki aya insallah ek biseyler yaptin mi bebis icin?
Cnm kusura bakma gec dondum biraz Vala canm adet den sora duzenli bir hafta iliski oldu sora 2 gune bir sora birakdm artk yeter dedm ve o kadar calisma olmadi yani sonuc bu ay boyle calisma yapmicam ya sora cok uzuluyorum yipraniyorum oluruna birakicam artik

Uzulme canim bidahaki aya insallah ek biseyler yaptin mi bebis icin?
Cnm kusura bakma gec dondum biraz Vala canm adet den sora duzenli bir hafta iliski oldu sora 2 gune bir sora birakdm artk yeter dedm ve o kadar calisma olmadi yani sonuc bu ay boyle calisma yapmicam ya sora cok uzuluyorum yipraniyorum oluruna birakicam artik

Dogru soyluyosun canim hayirlisi olsun vakti gelince olur insallah bozma morelini vazgecmek yok sabirla devam edicez olana kadar:)

Kızlar slm nasilsiniz ya bnde devamlı enfeksiyon oluyor doğan ne yapabilirim geçirmek için
Canimm idrar yolu enfeksiyonumu gecmia olsun mantar mi yoksa? Hazalcim bide bu ovulasyob testini sen nasil yapiyosun sabah ilk idrarla degil dimi saat kac gibi kullaniyosun acaba ondan mi yakalayamiyorum ben?

Canimm idrar yolu enfeksiyonumu gecmia olsun mantar mi yoksa? Hazalcim bide bu ovulasyob testini sen nasil yapiyosun sabah ilk idrarla degil dimi saat kac gibi kullaniyosun acaba ondan mi yakalayamiyorum ben?
Cnm enfeksiyon ya devamlı oluyorum bıktım.artık bu arada bn ovu günde iki defabyapiyordum biri sabah ikinci yada üçüncü idrar saat 11 de ikincisi aksam 8dr öyle daha net sonuç alıyorsun mesele geçen sabah silikti akşam koyulasti testim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…