- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.961
Ayy cnm inşallah :) Biz de erkek olursa Ali Asaf koymayı düşünüodk tabi kısmet yine..Kız ismi de düşünmedim hiç isim işi kolay buluruz bir şeyler..Onlar gelsin de sağlıkla bi ahhh ahhh :)
Bazen de olmuyo dediğin doğunca değişebiliyor fikirler...benim aklımda ne kız ismi ne erkek ismi var. çok oncelerde kızım olursa adını mercan koyarım diyordum ama koyarmıyım bilmiyorum
Aynen öle canım hayırlısı olsun inşallah...Bazen de olmuyo dediğin doğunca değişebiliyor fikirler...
hayırlı bir şekilde gelsin de dünyaya güzel isimler buluruz biz :)
İnşallah cnm..Ama güzel şeyler ya düşüncesi bile heyecan veriyo insanaAynen öle canım hayırlısı olsun inşallah...
Kesinlikle öle Allahım sen duy biziİnşallah cnm..Ama güzel şeyler ya düşüncesi bile heyecan veriyo insana
Cnm ii haberlerini dört gözle bekliyorum herşey çok guzel olacak stres yapma hemen haber ver bzieIyiyim canm şükür. Düşünüyoruz ama kararsızlık çok kötü yahu.o yüzden askıya aldım şu ayrıntılı ult anlattıktan sonra inşallah alışveriş isim vs düşünmeye baslicaz. Güya sınava çalışacaktım bir tembellik var atamiyorum ustumden
Canimm adet gunun yarinmiydi?Kizlar dunku test uzerine tekrardan bugun test yaptim ama ilk idrarim degildi sanki burdada birz cizgi var ama bilemiuorum acaba cokmu erken yaptim ?
Evet canim batim yarinCanimm adet gunun yarinmiydi?
Evet canim batim yarinCanimm adet gunun yarinmiydi?
Cnm kusura bakma gec dondum biraz Vala canm adet den sora duzenli bir hafta iliski oldu sora 2 gune bir sora birakdm artk yeter dedm ve o kadar calisma olmadi yani sonuc bu ay boyle calisma yapmicam ya sora cok uzuluyorum yipraniyorum oluruna birakicam artikUzulme canim bidahaki aya insallah ek biseyler yaptin mi bebis icin?
Cnm kusura bakma gec dondum biraz Vala canm adet den sora duzenli bir hafta iliski oldu sora 2 gune bir sora birakdm artk yeter dedm ve o kadar calisma olmadi yani sonuc bu ay boyle calisma yapmicam ya sora cok uzuluyorum yipraniyorum oluruna birakicam artikUzulme canim bidahaki aya insallah ek biseyler yaptin mi bebis icin?
Dogru soyluyosun canim hayirlisi olsun vakti gelince olur insallah bozma morelini vazgecmek yok sabirla devam edicez olana kadar:)Cnm kusura bakma gec dondum biraz Vala canm adet den sora duzenli bir hafta iliski oldu sora 2 gune bir sora birakdm artk yeter dedm ve o kadar calisma olmadi yani sonuc bu ay boyle calisma yapmicam ya sora cok uzuluyorum yipraniyorum oluruna birakicam artik
Yarin sabah bidaha yap canim sabah idrariyla yap ama olur mu?Evet canim batim yarin
Canimm idrar yolu enfeksiyonumu gecmia olsun mantar mi yoksa? Hazalcim bide bu ovulasyob testini sen nasil yapiyosun sabah ilk idrarla degil dimi saat kac gibi kullaniyosun acaba ondan mi yakalayamiyorum ben?Kızlar slm nasilsiniz ya bnde devamlı enfeksiyon oluyor doğan ne yapabilirim geçirmek için
Bana kalırsa yok gibi sanki ne bileyim canim bos yeremi umut ediyorum acaba diyorum kendimeYarin sabah bidaha yap canim sabah idrariyla yap ama olur mu?
Cok net goremedim cizgiyi bundan onceki resim netti ama bidaha mi yapsan test?Bana kalırsa yok gibi sanki ne bileyim canim bos yeremi umut ediyorum acaba diyorum kendime
Pazartesi gunu yapmayı düşünüyorum canim bekliycem iki gun dahaCok net goremedim cizgiyi bundan onceki resim netti ama bidaha mi yapsan test?
Cnm enfeksiyon ya devamlı oluyorum bıktım.artık bu arada bn ovu günde iki defabyapiyordum biri sabah ikinci yada üçüncü idrar saat 11 de ikincisi aksam 8dr öyle daha net sonuç alıyorsun mesele geçen sabah silikti akşam koyulasti testim cnmCanimm idrar yolu enfeksiyonumu gecmia olsun mantar mi yoksa? Hazalcim bide bu ovulasyob testini sen nasil yapiyosun sabah ilk idrarla degil dimi saat kac gibi kullaniyosun acaba ondan mi yakalayamiyorum ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?