Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Tamam canim bende oyle yapiyim bu sefer bakalim maydanoz suyu cok iyi geliyor diyorlar ama bebis varsa da tehlikeli olabilir cokmu rahatsiz ediyor?

Sistit gibi mi idrar yaparken filan yaniyor bende olmustum gecen aylarda doktor ilac verdi bide fitil kullandim cnm bi gorun istersen
Cnm bnm kasintiyla başlıyor ilişkiye falan göremiyorum felaket yanma var birde kasiklarimda ağrı olduğu zmn hemen anliyorum doktor banada çıktı diye bir antibiyotik verdi ama midemi bulandırıyor valla doğal birşey arıyorum cnm

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞKIZ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ

OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
Sweet42-------------8ocak ---deneme 2
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
Canipir--------------12 ocak --- deneme 1
hasretduman-------17 ocak ---deneme 1
kaderde_nevarsa--17 ocak ---deneme 3
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
hazal1595-----------24 ocak ---deneme 2
Halemoon----------25 ocak ---deneme 1

ŞUBAT BATLARI
Aslicanaydın--------3 şubat---deneme 7
canipir---------------4 şubat---deneme 2
kbrbsr16-------------6 şubat---deneme 2
sweet42--------------6 şubat---deneme 3
blummmm----------6 şubat---deneme 4
Hazal87-------------7 şubat---deneme 2

arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

Kızlar merhaba... bende bu sayfalarda çok umut aramıştım. 8 aylık evliyim 21 yaşındayım ilk gebeliğim 2. Ayda oldu hemen hamile kalmıştım çok sevinmiştik eşimle... derken keseyi gördük. 8. Haftada kalp atışı için gittiğimizde bebeğim 6+3de kalmıştı kalbi atıyordu ama çok çok yavaştı. Doktor durur dedi ve o gün durmuştu zehirleme olasılığı olduğu için hemen kürtaj oldum. İki ay korunmam gerektiği söylendi. İki ay korundum ve gene hemen hamile kaldım. Bu sefer hayırlısıyla doğduğu günü görürüm inşallah yavrumun. Size de umut olsun. Darısı sizlere olsun. Bu sefer içimde hep korku var. Gene aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum ama inşallah rabbim bağışlar bize. Inşallah sağlıklı olur miniğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…