- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.981
Canim kan testi kesin aslinda ama boyle beklemekde zordur bilirim sen daha iyi bilirsin tabi dd yarin sabah da yap bence?Pazartesi gunu yapmayı düşünüyorum canim bekliycem iki gun daha
Tamam canim bende oyle yapiyim bu sefer bakalim maydanoz suyu cok iyi geliyor diyorlar ama bebis varsa da tehlikeli olabilir cokmu rahatsiz ediyor?Cnm enfeksiyon ya devamlı oluyorum bıktım.artık bu arada bn ovu günde iki defabyapiyordum biri sabah ikinci yada üçüncü idrar saat 11 de ikincisi aksam 8dr öyle daha net sonuç alıyorsun mesele geçen sabah silikti akşam koyulasti testim cnm
Negatif cikmasi daha zor canim bakalim belki dayanamayıp yaparimCanim kan testi kesin aslinda ama boyle beklemekde zordur bilirim sen daha iyi bilirsin tabi dd yarin sabah da yap bence?
Evet cnm çok rahatsız ediyor eğer hamilelik yoksa yapacam maydonozuTamam canim bende oyle yapiyim bu sefer bakalim maydanoz suyu cok iyi geliyor diyorlar ama bebis varsa da tehlikeli olabilir cokmu rahatsiz ediyor?
Sistit gibi mi idrar yaparken filan yaniyor bende olmustum gecen aylarda doktor ilac verdi bide fitil kullandim cnm bi gorun istersenEvet cnm çok rahatsız ediyor eğer hamilelik yoksa yapacam maydonozu
Cnm bnm kasintiyla başlıyor ilişkiye falan göremiyorum felaket yanma var birde kasiklarimda ağrı olduğu zmn hemen anliyorum doktor banada çıktı diye bir antibiyotik verdi ama midemi bulandırıyor valla doğal birşey arıyorum cnmSistit gibi mi idrar yaparken filan yaniyor bende olmustum gecen aylarda doktor ilac verdi bide fitil kullandim cnm bi gorun istersen
Canimm ne guzel Allah kucagina almayi nasip etsin insallah kac ay korundun?merhaba kızlar ağustosta düşük yaptıktan sonra baya yazmıştım buraya.. bu ay yeniden yüzüm güldü hamileyim allahın izniyle :)
Hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelsin insallah:)merhaba kızlar ağustosta düşük yaptıktan sonra baya yazmıştım buraya.. bu ay yeniden yüzüm güldü hamileyim allahın izniyle :)
cok sağol canm amin hepimizinki inşallah :)Hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelsin insallah:)
1adet dönemi korundum sadece ama kistle falan da uğrastım derken 5ay sonra tekrar hamile kaldım canm :)Canimm ne guzel Allah kucagina almayi nasip etsin insallah kac ay korundun?
Hayırlı olsun canım gözün aydın sağlıkla kavusun inşallah..bize de dua et1adet dönemi korundum sadece ama kistle falan da uğrastım derken 5ay sonra tekrar hamile kaldım canm :)
ederim canm sağolasın amin..:)Hayırlı olsun canım gözün aydın sağlıkla kavusun inşallah..bize de dua et
Ne güzel canimm darisi basimiza bol bol dua et bizlere de nasip etsin Rabbim saglikla al bebgini kucagina insallah:)1adet dönemi korundum sadece ama kistle falan da uğrastım derken 5ay sonra tekrar hamile kaldım canm :)
amin canm bütün kk kadınlarına dua ediyorum inşallah en kısa zamanda bebeğinize kavusun siz de:)Ne güzel canimm darisi basimiza bol bol dua et bizlere de nasip etsin Rabbim saglikla al bebgini kucagina insallah:)
Tebrik ediyorum canim Allahim saqsalim kavusmayi nasip etsin insallah bizede dua et :)amin canm bütün kk kadınlarına dua ediyorum inşallah en kısa zamanda bebeğinize kavusun siz de:)
Canimm naptin merak ettim?Bana kalırsa yok gibi sanki ne bileyim canim bos yeremi umut ediyorum acaba diyorum kendime
Canim regl olmadim ama testte yapmadim negatif cikamasndan korktm pazartesiyi bekliycemCanimm naptin merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?