Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Canm bat subat 7 deneme 4

hayırlı olsun cnm...Sağlıklı bir şekilde alırsın kucagına inşallah bebeğini..Rabbim bize de nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla...

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞKIZ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ

OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
Sweet42-------------8ocak ---deneme 2
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
Canipir--------------12 ocak --- deneme 1
hasretduman-------17 ocak ---deneme 1
kaderde_nevarsa--17 ocak ---deneme 3
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
hazal1595-----------24 ocak ---deneme 2
Halemoon----------25 ocak ---deneme 1

ŞUBAT BATLARI
Aslicanaydın--------3 şubat---deneme 7
canipir---------------4 şubat---deneme 2
kbrbsr16-------------6 şubat---deneme 2
sweet42--------------6 şubat---deneme 3
blummmm----------6 şubat---deneme 4
Hazal87--------------7 şubat---deneme 2
kaderdenevarsa-----7 şubat---deneme 4

arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

İyiyim çok şükür cnm..Ne olsun aynı monoton hayat işte..Adetim bitti bakalım gün saycam artık..Bu ay da koruncam doktoru dinlcem sonrası Allah büyük ..
Hayırlısı olsun canım korunmayı bırakır bırakmaz olur inşallah Allah hepimizin qönlüne qöre versin...

İnşallah cnm.Sen nasılsın nasıl gidiyor?Az kaldı herhalde var mı bir belirti bir şey..
Evet canım yarın yada öbür gün olmam gerekıo ama şöyle bişey var normalde ben adetten 2 yada 3 gün önce ishal olmaya başlarım ama kabızım 10 gündür bişeyler var ama ben yine psikolojik olduquna inanıyorum nedense bu ay hiç ımudum yok olurum qibi qelıo canım...

İnşallah olmaz da gelir bebişin hayırlısı ile bekletmeden..

İnşallah canım hayırlısı beklıoruz bakalım...
Hayırlısı olsun inşallah..Dün akşam bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim ben de..Sevindim ama insanın içinde bir burukluk oluyo..Acaba benim na zaman olacak diye..Rabbim tüm hamielelere bebeklerini kucağına almayı nasip etsin..kimseyi mahrum bırakmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…