- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 33
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.001
Canm bat subat 7 deneme 4HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞKIZ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ
OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
Sweet42-------------8ocak ---deneme 2
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
Canipir--------------12 ocak --- deneme 1
hasretduman-------17 ocak ---deneme 1
kaderde_nevarsa--17 ocak ---deneme 3
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
hazal1595-----------24 ocak ---deneme 2
Halemoon----------25 ocak ---deneme 1
ŞUBAT BATLARI
Aslicanaydın--------3 şubat---deneme 7
canipir---------------4 şubat---deneme 2
kbrbsr16-------------6 şubat---deneme 2
sweet42--------------6 şubat---deneme 3
blummmm----------6 şubat---deneme 4
Hazal87-------------7 şubat---deneme 2
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)
hayırlı olsun cnm...Sağlıklı bir şekilde alırsın kucagına inşallah bebeğini..Rabbim bize de nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla...Kızlar merhaba... bende bu sayfalarda çok umut aramıştım. 8 aylık evliyim 21 yaşındayım ilk gebeliğim 2. Ayda oldu hemen hamile kalmıştım çok sevinmiştik eşimle... derken keseyi gördük. 8. Haftada kalp atışı için gittiğimizde bebeğim 6+3de kalmıştı kalbi atıyordu ama çok çok yavaştı. Doktor durur dedi ve o gün durmuştu zehirleme olasılığı olduğu için hemen kürtaj oldum. İki ay korunmam gerektiği söylendi. İki ay korundum ve gene hemen hamile kaldım. Bu sefer hayırlısıyla doğduğu günü görürüm inşallah yavrumun. Size de umut olsun. Darısı sizlere olsun. Bu sefer içimde hep korku var. Gene aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum ama inşallah rabbim bağışlar bize. Inşallah sağlıklı olur miniğim
Tamam tatlim hadi hayirlisi var bence bak gelmemiste kirmizlar:)Canim regl olmadim ama testte yapmadim negatif cikamasndan korktm pazartesiyi bekliycem
Hem regl olmayip hem testte negatif cikmasi kotu bişey ins yarin pozitifi gorurumTamam tatlim hadi hayirlisi var bence bak gelmemiste kirmizlar:)
Günaydın Canım :) Nabr nasılsın ?Günaydın kızlarr :)
İyiyim çok şükür cnm..Ne olsun aynı monoton hayat işte..Adetim bitti bakalım gün saycam artık..Bu ay da koruncam doktoru dinlcem sonrası Allah büyük ..Günaydın Canım :) Nabr nasılsın ?
Hayırlısı olsun canım korunmayı bırakır bırakmaz olur inşallah Allah hepimizin qönlüne qöre versin...İyiyim çok şükür cnm..Ne olsun aynı monoton hayat işte..Adetim bitti bakalım gün saycam artık..Bu ay da koruncam doktoru dinlcem sonrası Allah büyük ..
İnşallah cnm.Sen nasılsın nasıl gidiyor?Az kaldı herhalde var mı bir belirti bir şey..Hayırlısı olsun canım korunmayı bırakır bırakmaz olur inşallah Allah hepimizin qönlüne qöre versin...
Evet canım yarın yada öbür gün olmam gerekıo ama şöyle bişey var normalde ben adetten 2 yada 3 gün önce ishal olmaya başlarım ama kabızım 10 gündür bişeyler var ama ben yine psikolojik olduquna inanıyorum nedense bu ay hiç ımudum yok olurum qibi qelıo canım...İnşallah cnm.Sen nasılsın nasıl gidiyor?Az kaldı herhalde var mı bir belirti bir şey..
hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinmerhaba kızlar ağustosta düşük yaptıktan sonra baya yazmıştım buraya.. bu ay yeniden yüzüm güldü hamileyim allahın izniyle :)
Günaydın canım saol sanada...günaydın hanımlar jerkese hayırlı bir hafta diliyorum
Amin canm insallah saglikla kucagimiza aliriz bebisleri:)hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah olmaz da gelir bebişin hayırlısı ile bekletmeden..Evet canım yarın yada öbür gün olmam gerekıo ama şöyle bişey var normalde ben adetten 2 yada 3 gün önce ishal olmaya başlarım ama kabızım 10 gündür bişeyler var ama ben yine psikolojik olduquna inanıyorum nedense bu ay hiç ımudum yok olurum qibi qelıo canım...
Günaydın cnm...Senle bebişine de hayırlı mutlu haftalar :)günaydın hanımlar jerkese hayırlı bir hafta diliyorum
Evet cnm çok rahatsız ediyor eğer hamilelik yoksa yapacam maydonozu
Günaydın cnm...Senle bebişine de hayırlı mutlu haftalar :)
İnşallah canım hayırlısı beklıoruz bakalım...İnşallah olmaz da gelir bebişin hayırlısı ile bekletmeden..
Hayırlısı olsun inşallah..Dün akşam bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim ben de..Sevindim ama insanın içinde bir burukluk oluyo..Acaba benim na zaman olacak diye..Rabbim tüm hamielelere bebeklerini kucağına almayı nasip etsin..kimseyi mahrum bırakmasın..İnşallah canım hayırlısı beklıoruz bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?