- 8 Ağustos 2014
- 881
- 599
- 128
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
benim ilkini bir anda faceden tweetten instagramdan herkes duydu ordan akrabalara yedi düvele yayıldı nazara geldik yani hevesimiz kursağımızda kaldı o yüzden akıllandım
benim ilkini bir anda faceden tweetten instagramdan herkes duydu ordan akrabalara yedi düvele yayıldı nazara geldik yani hevesimiz kursağımızda kaldı o yüzden akıllandım
özellikle bdv...acayip şeyler dönüyor orda
kızlar bende temmuzda kürtaj oldum ağustosta ilk adetimi gördüm bugün adetimin üzerinden iki gün geçti test yaptım pozitif çıktı akşam kan tahlili yaptıracağım ultrason da kese görünür mu varsa eğer Allah herkesin gönlüne göre versin
benimkini de duymayan kalmamıştı daha ben keseyi görmeden.Ama eşim sağolsun yaymıştı.Bu sefer 3 aylık olana kadar kimseye söylemek
bende ögrenır ögrenmez herkese söyledim ama dayanamadım ki napiim gercı olcagı varmıs nunla alakası oldugunu düşünmüyorum ama eşim bu konuda bana kızıyo :)
bence haklı ama senin kararın yine de ben söyleme derim naçizane :)
bu kez kalp atıslarını duyana kadar söylememeyi düşünüyorum :)
allah nazarlardan korusun sizi
ayy bu kez dıye yazdım da hamile degılım 1 ay önce kurtaj oldum daha adetım de gelmedı onu beklıyorum bakalım nasip:)
bir derdim var bölümü var.kısaca bdv diyoruzbdv ne anlamadım
belki allah söyletmiştir
tamam ben de ah erkekler bölümüne bakıyordum bu sefer de kocama sarıcam diye korkuyorum ahahahahabir derdim var bölümü var.kısaca bdv diyoruz
bdv'de yüksek oranla görümcen varsa görümceye yada kaynana eltiye v.s sarıyorsun :) geyik bölümünüde tavsiye edrim...tamam ben de ah erkekler bölümüne bakıyordum bu sefer de kocama sarıcam diye korkuyorum ahahahaha
bdv'de yüksek oranla görümcen varsa görümceye yada kaynana eltiye v.s sarıyorsun :) geyik bölümünüde tavsiye edrim...
öyönden bende de sıkıntı yok çok şükür.ama bidaha Rabbim nasip ederse bende söylemeyi düşünmüyorum herkese...aman nazar değmesin görümcemle kaynanam dünya tatlısı insanlar ama eltim yok mu o maşallah dediği yedi gün yaşamıyorben hamileyim deyince ertesi günü ben de hamileyim dedi
Arkadaşlar bence de söylemeyin herşey tam anlamıyla oturana kadar. İnanın kimin sizin için ne düşündüğünü bilemezsiniz malesef...öyönden bende de sıkıntı yok çok şükür.ama bidaha Rabbim nasip ederse bende söylemeyi düşünmüyorum herkese...
kesinlikle green iyi gözle bakıldığı zamna bile nazar olabiliyorArkadaşlar bence de söylemeyin herşey tam anlamıyla oturana kadar. İnanın kimin sizin için ne düşündüğünü bilemezsiniz malesef...
Aynen öyle cnmkesinlikle green iyi gözle bakıldığı zamna bile nazar olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?