Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

benimkini de duymayan kalmamıştı daha ben keseyi görmeden.Ama eşim sağolsun yaymıştı.Bu sefer 3 aylık olana kadar kimseye söylemek yok
benim ilkini bir anda faceden tweetten instagramdan herkes duydu ordan akrabalara yedi düvele yayıldı nazara geldik yani hevesimiz kursağımızda kaldı o yüzden akıllandım

benim ilkini bir anda faceden tweetten instagramdan herkes duydu ordan akrabalara yedi düvele yayıldı nazara geldik yani hevesimiz kursağımızda kaldı o yüzden akıllandım

bende ögrenır ögrenmez herkese söyledim ama dayanamadım ki napiim gercı olcagı varmıs nunla alakası oldugunu düşünmüyorum ama eşim bu konuda bana kızıyo :)

canım tebrık ederım cok sevndım umut oldun :)

bdv'de yüksek oranla görümcen varsa görümceye yada kaynana eltiye v.s sarıyorsun :) geyik bölümünüde tavsiye edrim...

aman nazar değmesin görümcemle kaynanam dünya tatlısı insanlar ama eltim yok mu o maşallah dediği yedi gün yaşamıyor ben hamileyim deyince ertesi günü ben de hamileyim dedi

aman nazar değmesin görümcemle kaynanam dünya tatlısı insanlar ama eltim yok mu o maşallah dediği yedi gün yaşamıyor ben hamileyim deyince ertesi günü ben de hamileyim dedi
öyönden bende de sıkıntı yok çok şükür.ama bidaha Rabbim nasip ederse bende söylemeyi düşünmüyorum herkese...

kızlar ben düşük yaptıktan sonra yıldızlamama baktırdım ve çıkan şey yıldızımın düşük olduğu o yüzden nazara çabuk geldiğim her hastalığım nazardan olurmuş o yüzden üzerimde bir nazar duası yazdırdım onunla geziyorum

Felak ve nas sureleri çok iyi nazar için. Hamilelikte bolca okunmalı. Allahım kötü gözlerden korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…