- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.021
Evet mtlu oluosun kesinlikle duyunca ama yüreqin burkulmuoda deıl yani inşallah bizimde o qünlerimiz qelicek Allahım herşeyin hayırlısını versin...Hayırlısı olsun inşallah..Dün akşam bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim ben de..Sevindim ama insanın içinde bir burukluk oluyo..Acaba benim na zaman olacak diye..Rabbim tüm hamielelere bebeklerini kucağına almayı nasip etsin..kimseyi mahrum bırakmasın..
Amin cnm aminnn..Evet mtlu oluosun kesinlikle duyunca ama yüreqin burkulmuoda deıl yani inşallah bizimde o qünlerimiz qelicek Allahım herşeyin hayırlısını versin...
Hmm neden acaba yaa..Kizlar bugun gecikmemin 3. Gunu ve test negatif
Canım ya qitme şansın yokmu bi kan versen daha önce böle gecikmen oluyomuydu ?Kizlar bugun gecikmemin 3. Gunu ve test negatif
Yok canim gecikmem olmazdiHmm neden acaba yaa..gecikir miydi normalde adetin..
Bikac gun daha bekleyeyim diyorum canimCanım ya qitme şansın yokmu bi kan versen daha önce böle gecikmen oluyomuydu ?
sagol cnm iciyorum ama bu illet yapismis vucuduma sanki devamli var doktor normal olur dedicanım bol su iç
teşekkür ederiz teyzesi :)
Hadi chm ins adet olmazsin bnmde cumartesi olmam Greek tabi erken gelmezse persembe test yapacagim bndeEvet canım yarın yada öbür gün olmam gerekıo ama şöyle bişey var normalde ben adetten 2 yada 3 gün önce ishal olmaya başlarım ama kabızım 10 gündür bişeyler var ama ben yine psikolojik olduquna inanıyorum nedense bu ay hiç ımudum yok olurum qibi qelıo canım...
o zaman doktora git ve ilaca başla canım idrar yolu enfeksiyonu baya ciddi bir rahatsızlık üzerine düşsagol cnm iciyorum ama bu illet yapismis vucuduma sanki devamli var doktor normal olur dedi
Ama fazlada bekleme canım bu bu belirsizlik seni daha cok üzer...Bikac gun daha bekleyeyim diyorum canim
İnşallah canım dün akşam cumartesi akşam yaptım negatifti bide perşembeye kadar beklıycem bakalım olmazsam inşallah yapıcam bıdaha canım.. Sende olmazsın inşallah mutlu haberi veririz beraber :)Hadi chm ins adet olmazsin bnmde cumartesi olmam Greek tabi erken gelmezse persembe test yapacagim bnde
Oyle yapacagim cnm bir bat gecsin ona goreo zaman doktora git ve ilaca başla canım idrar yolu enfeksiyonu baya ciddi bir rahatsızlık üzerine düş
Ins cnm bnmde varsa persembe cikar ztn hayirlisi :)İnşallah canım dün akşam cumartesi akşam yaptım negatifti bide perşembeye kadar beklıycem bakalım olmazsam inşallah yapıcam bıdaha canım.. Sende olmazsın inşallah mutlu haberi veririz beraber :)
Amin canım inşallah :)Ins cnm bnmde varsa persembe cikar ztn hayirlisi :)
Bekle bakalım cnm..Olmazsa kan verirsin gidip..Yok canim gecikmem olmazdi
İnşallah hadi bekliyoruz haberlerinizi :)İnşallah canım dün akşam cumartesi akşam yaptım negatifti bide perşembeye kadar beklıycem bakalım olmazsam inşallah yapıcam bıdaha canım.. Sende olmazsın inşallah mutlu haberi veririz beraber :)
Canimm saglik ocagina gittim ben bu sabah da ordaki hemsire dedi bikac kisi gelmis kan tahlili icin bu ay cok kisi geldi havalardan heralde hep gecikme var die bence git bi kan ver icin rahat olsun bana sorarsan?Kizlar bugun gecikmemin 3. Gunu ve test negatif
Hic mi gelisme yok tatlim? Doktora gorun bi istersen?sagol cnm iciyorum ama bu illet yapismis vucuduma sanki devamli var doktor normal olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?