Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Evet mtlu oluosun kesinlikle duyunca ama yüreqin burkulmuoda deıl yani inşallah bizimde o qünlerimiz qelicek Allahım herşeyin hayırlısını versin...

Hadi chm ins adet olmazsin bnmde cumartesi olmam Greek tabi erken gelmezse persembe test yapacagim bnde

Hadi chm ins adet olmazsin bnmde cumartesi olmam Greek tabi erken gelmezse persembe test yapacagim bnde
İnşallah canım dün akşam cumartesi akşam yaptım negatifti bide perşembeye kadar beklıycem bakalım olmazsam inşallah yapıcam bıdaha canım.. Sende olmazsın inşallah mutlu haberi veririz beraber :)

İnşallah canım dün akşam cumartesi akşam yaptım negatifti bide perşembeye kadar beklıycem bakalım olmazsam inşallah yapıcam bıdaha canım.. Sende olmazsın inşallah mutlu haberi veririz beraber :)
Ins cnm bnmde varsa persembe cikar ztn hayirlisi :)

İnşallah hadi bekliyoruz haberlerinizi :)

merhaba kizlar nasilsiniz? ovulasyon testlerim negatif cikiyor hep son 4 cubuk kaldi biterse yeniden alip denemeyi dusunuyorum gerci ben testleri kullanmaya cok erken basladim bakalim 4 gun icinde pozitifi goreckmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…