- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.041
Meraba canim benimde 11. Gunum bende tam koyu oldugunu goremedim daha bi kac gune yakalrim heralde sen kacinci gundesin?merhaba kizlar nasilsiniz?ovulasyon testlerim negatif cikiyor hep son 4 cubuk kaldi biterse yeniden alip denemeyi dusunuyorum gerci ben testleri kullanmaya cok erken basladim bakalim 4 gun icinde pozitifi goreckmiyim
Ypk cnm ya kaşıntı kotu neyse şu bat gecsin eğer bebis yoksa ki bnde yok vajinal kültür vereceğim birHic mi gelisme yok tatlim? Doktora gorun bi istersen?
benimde 13. gunum bugun cnm ama gulen yuzu daha gormedim nette ayin 18. gununden itibaren basliyor yaziyordu ovulasyon hesabinda.Meraba canim benimde 11. Gunum bende tam koyu oldugunu goremedim daha bi kac gune yakalrim heralde sen kacinci gundesin?
Benden de almislardi cnm bisey cikmadi travazol die bi krem bide zefiran kullandim ben iyi geldi bi dene istersdn nie yok diyosun kuzum belki vardir bebis kirmizlar gelmedi ki daha:)Ypk cnm ya kaşıntı kotu neyse şu bat gecsin eğer bebis yoksa ki bnde yok vajinal kültür vereceğim bir
Bakalim cnm ne olucak bekliyorum bende ama benimki 13 13 de oluyor geneldebenimde 13. gunum bugun cnm ama gulen yuzu daha gormedim nette ayin 18. gununden itibaren basliyor yaziyordu ovulasyon hesabinda.
Cnm perşembeye kadar gelmezse test yaparım bat cumartesi varsa çıkar ztn bnm 10 da catladi yumurtam çünkügenelde erken döllenme oluyor ama belirtin yok goguste hiç ağrı yok kubram bu arada dediğin kremi kulndm bnde belki by bnmki mantar cnmBenden de almislardi cnm bisey cikmadi travazol die bi krem bide zefiran kullandim ben iyi geldi bi dene istersdn nie yok diyosun kuzum belki vardir bebis kirmizlar gelmedi ki daha:)
Cnm Ne yaptin merak ettim seni girdin mi ayrintili usgyeHayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelsin insallah:)
düşük yaptı canım hazal eski tabloda kalmıs bende farketmedımhazal1595 cnm hamilemisin tebrik ederim istede hamilesin yaziyor
Bakalim kuzum az kaldi ya persembeye ben cok umitliyim senden bekliyelim gorelim 3 4 gun once cikarmi ki?Cnm perşembeye kadar gelmezse test yaparım bat cumartesi varsa çıkar ztn bnm 10 da catladi yumurtam çünkügenelde erken döllenme oluyor ama belirtin yok goguste hiç ağrı yok kubram bu arada dediğin kremi kulndm bnde belki by bnmki mantar cnm
Yok cnm degilm ins o günleride goruruz :)hazal1595 cnm hamilemisin tebrik ederim istede hamilesin yaziyor
Cnm bnm catlamadan 12 gunsnra cikiyor erken döllenme site tabi adete iki gün kala ama bu at umit YokBakalim kuzum az kaldi ya persembeye ben cok umitliyim senden bekliyelim gorelim 3 4 gun once cikarmi ki?
düşük yaptı canım hazal eski tabloda kalmıs bende farketmedım
Yok cnm degilm ins o günleride goruruz :)
Sanki gölge gibi çizgi var dimi. Elindeyken daha bellidir. Hayirlisi olsun hadi insallah:)Yarin kan tahlili yaptiricam insallah.
Canim ilgin için çok teşekkür ederim:)çok şükür çok güzel geçti. Doktor bi sıkıntı görmedi. Ama test riskli olduğu için amniyosentez öneriyoruz dedi. Onu zaten dusunmuyordum. Üstünden yük kalkti sanki şükür normaldi hersey. Ağlayarak izledim. Eve gelince de hepinize dua ettim. Allahım forumdaki bebek isteyen arkadaslarimada bu duyguyu nasip et diye. Kızımız olacagi da kesinleşti artık. Allah herkese nasip etsinCnm Ne yaptin merak ettim seni girdin mi ayrintili usgye
Evet canim ama var :)Sanki gölge gibi çizgi var dimi. Elindeyken daha bellidir. Hayirlisi olsun hadi insallah:)
Hayırlı olsun inşallah :)Evet canim ama var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?