Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Peki sende boyle bi durum varmiydi
Yok canım adet günümde yaptigm testte netti. Ben ovulasyon testi kullanmıştım yumurtlama gününde tutmuş sanırım. Senin belki geç olmuştur o yüzden. Bu kafaya takılacak konu değil merak etme. Önemli olan değerin yükselmesi kesenin görünmesi falan.yarin gidip bi kan tahlili yaptir

Cnm cok sevindim ya al su kizi sag salim kucagina artik uzulmek Yok evrem Bak Ne guzel jersey yolnda masallh Allah razi olsun cnm duan icin

Cok sagol canim cevabin icin

çok sevindim cnm..Hiç bir sorun olmadan alırsın kucağına kızını Rabbimin izniyle...Çok saol cnm..inşallah bizler de görürüz o günleri..mahrum bırakmasın rabbim kimseyi evlattan..

Yarin kan tahlili yaptiricam insallah.
canım var cizgi gec döllenme olabılır bi kanda baktır bakalım kac cıkacak degerın şimdiden hayırlı olsun bebişin :)
canım cok sevındım sağsalim kucagınada alacaksın ınsallah topiğimizin ilk bebişinin gelmesine az kaldı sabırsızlıkla beklıyoruz kızçemizi :) duan için de Allah razı olsun canım Allahım kurtarsın senide

Çok sevindim canım Allah saqsalim kucaqına almayı nasip etsin inşallah Allah razı olsun duan içinde :)

Nasılsın var mı adet belirtisi falan..
Karnımın alt kısmı biraz aqrı dolanıo gibi bide sol kasıqım aqrıo batıo belim aqrıyo ama olucam öle hissediyorum canım beklıorum öle buqün 28 gün tam olmam gerekıo normalde ama yarınada sarkabılır tabi görcez :)

çok sevindim cnm..Hiç bir sorun olmadan alırsın kucağına kızını Rabbimin izniyle...Çok saol cnm..inşallah bizler de görürüz o günleri..mahrum bırakmasın rabbim kimseyi evlattan..
Amin inşallah canım. Bu ay a kadar nasıl stresle geldigimi sizden başkası anlayamaz.allahim yüzümüzü güldürdü sonuda güzel olur insallah. Sizde kavusursunuz miniklerinize

Amin canim:)evet artık yarıyı biraz geçtik geri sayım başladı. Dünden sonra artık heyecan başladı. .hayırlısiyla gelsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…