- 12 Aralık 2014
- 140
- 38
- 38
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.061
Gecikmemin bugun 3. Gunu varsa cizginin daha net cikmasi gerekmezmiydiHayırlı olsun inşallah :)
Canim o nezaman dollendigiyle alakali bir durum o. Kiminin 1 hafta gecikiyor görünmüyor testte.Gecikmemin bugun 3. Gunu varsa cizginin daha net cikmasi gerekmezmiydi
Peki sende boyle bi durum varmiydiCanim o nezaman dollendigiyle alakali bir durum o. Kiminin 1 hafta gecikiyor görünmüyor testte.
Yok canım adet günümde yaptigm testte netti. Ben ovulasyon testi kullanmıştım yumurtlama gününde tutmuş sanırım. Senin belki geç olmuştur o yüzden. Bu kafaya takılacak konu değil merak etme. Önemli olan değerin yükselmesi kesenin görünmesi falan.yarin gidip bi kan tahlili yaptirPeki sende boyle bi durum varmiydi
Ins cnm tekrar girerim o listeye Firefox hepberaberlistede hamilesin yainca sevindim, gorurusun cnm insaALLAH hepberaber gorururz :)
Cnm cok sevindim ya al su kizi sag salim kucagina artik uzulmek Yok evrem Bak Ne guzel jersey yolnda masallh Allah razi olsun cnm duan icinCanim ilgin için çok teşekkür ederim:)çok şükür çok güzel geçti. Doktor bi sıkıntı görmedi. Ama test riskli olduğu için amniyosentez öneriyoruz dedi. Onu zaten dusunmuyordum. Üstünden yük kalkti sanki şükür normaldi hersey. Ağlayarak izledim. Eve gelince de hepinize dua ettim. Allahım forumdaki bebek isteyen arkadaslarimada bu duyguyu nasip et diye. Kızımız olacagi da kesinleşti artık. Allah herkese nasip etsin
Cok sagol canim cevabin icinYok canım adet günümde yaptigm testte netti. Ben ovulasyon testi kullanmıştım yumurtlama gününde tutmuş sanırım. Senin belki geç olmuştur o yüzden. Bu kafaya takılacak konu değil merak etme. Önemli olan değerin yükselmesi kesenin görünmesi falan.yarin gidip bi kan tahlili yaptir
Inşallah canim:)darısı basiniza insallah:)Cnm cok sevindim ya al su kizi sag salim kucagina artik uzulmek Yok evrem Bak Ne guzel jersey yolnda masallh Allah razi olsun cnm duan icin
çok sevindim cnm..Hiç bir sorun olmadan alırsın kucağına kızını Rabbimin izniyle...Çok saol cnm..inşallah bizler de görürüz o günleri..mahrum bırakmasın rabbim kimseyi evlattan..Canim ilgin için çok teşekkür ederim:)çok şükür çok güzel geçti. Doktor bi sıkıntı görmedi. Ama test riskli olduğu için amniyosentez öneriyoruz dedi. Onu zaten dusunmuyordum. Üstünden yük kalkti sanki şükür normaldi hersey. Ağlayarak izledim. Eve gelince de hepinize dua ettim. Allahım forumdaki bebek isteyen arkadaslarimada bu duyguyu nasip et diye. Kızımız olacagi da kesinleşti artık. Allah herkese nasip etsin
canım var cizgi gec döllenme olabılır bi kanda baktır bakalım kac cıkacak degerın şimdiden hayırlı olsun bebişin :)Yarin kan tahlili yaptiricam insallah.
canım cok sevındım sağsalim kucagınada alacaksın ınsallah topiğimizin ilk bebişinin gelmesine az kaldı sabırsızlıkla beklıyoruz kızçemizi :) duan için de Allah razı olsun canım Allahım kurtarsın senideCanim ilgin için çok teşekkür ederim:)çok şükür çok güzel geçti. Doktor bi sıkıntı görmedi. Ama test riskli olduğu için amniyosentez öneriyoruz dedi. Onu zaten dusunmuyordum. Üstünden yük kalkti sanki şükür normaldi hersey. Ağlayarak izledim. Eve gelince de hepinize dua ettim. Allahım forumdaki bebek isteyen arkadaslarimada bu duyguyu nasip et diye. Kızımız olacagi da kesinleşti artık. Allah herkese nasip etsin
Çok sevindim canım Allah saqsalim kucaqına almayı nasip etsin inşallah Allah razı olsun duan içinde :)Canim ilgin için çok teşekkür ederim:)çok şükür çok güzel geçti. Doktor bi sıkıntı görmedi. Ama test riskli olduğu için amniyosentez öneriyoruz dedi. Onu zaten dusunmuyordum. Üstünden yük kalkti sanki şükür normaldi hersey. Ağlayarak izledim. Eve gelince de hepinize dua ettim. Allahım forumdaki bebek isteyen arkadaslarimada bu duyguyu nasip et diye. Kızımız olacagi da kesinleşti artık. Allah herkese nasip etsin
Günaydın cnm ..Günaydın Kızlarr
Nasılsın var mı adet belirtisi falan..Günaydın Kızlarr
Karnımın alt kısmı biraz aqrı dolanıo gibi bide sol kasıqım aqrıo batıo belim aqrıyo ama olucam öle hissediyorum canım beklıorum öle buqün 28 gün tam olmam gerekıo normalde ama yarınada sarkabılır tabi görcez :)Nasılsın var mı adet belirtisi falan..
canım bende geç döllenme olmuş bende adet günümde ve adetten 3 gün sonra yaptırdıgımda çok çok silikti çizgi. Yaptır artık şu kan testini ya çatladık burdaPeki sende boyle bi durum varmiydi
Amin inşallah canım. Bu ay a kadar nasıl stresle geldigimi sizden başkası anlayamaz.allahim yüzümüzü güldürdü sonuda güzel olur insallah. Sizde kavusursunuz miniklerinizeçok sevindim cnm..Hiç bir sorun olmadan alırsın kucağına kızını Rabbimin izniyle...Çok saol cnm..inşallah bizler de görürüz o günleri..mahrum bırakmasın rabbim kimseyi evlattan..
Amin canim:)evet artık yarıyı biraz geçtik geri sayım başladı. Dünden sonra artık heyecan başladı. .hayırlısiyla gelsin insallah.canım var cizgi gec döllenme olabılır bi kanda baktır bakalım kac cıkacak degerın şimdiden hayırlı olsun bebişin :)
canım cok sevındım sağsalim kucagınada alacaksın ınsallah topiğimizin ilk bebişinin gelmesine az kaldı sabırsızlıkla beklıyoruz kızçemizi :) duan için de Allah razı olsun canım Allahım kurtarsın senide
amin canım inşallahhhAmin inşallah canım. Bu ay a kadar nasıl stresle geldigimi sizden başkası anlayamaz.allahim yüzümüzü güldürdü sonuda güzel olur insallah. Sizde kavusursunuz miniklerinize
İnşallah cnm..Aminn.Amin inşallah canım. Bu ay a kadar nasıl stresle geldigimi sizden başkası anlayamaz.allahim yüzümüzü güldürdü sonuda güzel olur insallah. Sizde kavusursunuz miniklerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?