- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 32
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.081
Günaydın canmGünaydın Kızlarr
Hmm hayırlısı olsun cnm..Olmaz belki de bakarsın sürpriz yapar sna bebişin :)Karnımın alt kısmı biraz aqrı dolanıo gibi bide sol kasıqım aqrıo batıo belim aqrıyo ama olucam öle hissediyorum canım beklıorum öle buqün 28 gün tam olmam gerekıo normalde ama yarınada sarkabılır tabi görcez :)
İnşallah canım :)Hmm hayırlısı olsun cnm..Olmaz belki de bakarsın sürpriz yapar sna bebişin :)
Günaydın canım inşallah :)gunaydin kizlar bol hamisli gun olsun insss
yaaaa moral bozmak yok. demek ki zamanı değilmiş henüz . pes etmek yokBenim kırmızılar yine tam zamanında qeldi
Benim kırmızılar yine tam zamanında qeldi
Bende kendime diodum 2 gündür qelirse üzülmek yok diye ama işte qörünce kırmızıları tutamıorum kendimi canımyaaaa moral bozmak yok. demek ki zamanı değilmiş henüz . pes etmek yok
İnşallah canım cok saol...uzulmek yokcnm gelecek bebeklerimiz insaALLAH
Canım 17 Şubat Deneme 3 eklermisin...HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞKIZ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ
OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
Sweet42-------------8ocak ---deneme 2
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
Canipir--------------12 ocak --- deneme 1
hasretduman-------17 ocak ---deneme 1
kaderde_nevarsa--17 ocak ---deneme 3
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
hazal1595-----------24 ocak ---deneme 2
Halemoon----------25 ocak ---deneme 1
ŞUBAT BATLARI
Aslicanaydın--------3 şubat---deneme 7
canipir---------------4 şubat---deneme 2
kbrbsr16-------------6 şubat---deneme 2
sweet42--------------6 şubat---deneme 3
blummmm----------6 şubat---deneme 4
Hazal87--------------7 şubat---deneme 2
kaderdenevarsa-----7 şubat---deneme 4
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)
tamam üzüldün biliyorum ama güzel günler yakınBende kendime diodum 2 gündür qelirse üzülmek yok diye ama işte qörünce kırmızıları tutamıorum kendimi canım
İnşallah canım cok saol Allahım büyük bakalım nezaman nasip etcek bize en kısa zamanda eder inşallah...tamam üzüldün biliyorum ama güzel günler yakın
Cnm bnm sıkma canını ilki nasil olduysa yine olacak umudumuzu kaybetme yok o bebekleri kucgimiza alınca boşa üzülmüş olacağız adet demek yeni ay yeni umutlar demek bnmde hiç umudum yok bu ay biran evvel hasta olim çalışmalara başlayım)Canım 17 Şubat Deneme 3 eklermisin...
Aynen canım o anın piskolojisi işte kırmızıları görünce ister istemez bi daralıosun ama bian önce bitsin diye bende bekliyorum Allahtan kısa suruyo benim...İnşallah canım benim herkesin kucaqı dolsun istiyorum Allahım tüm isteyenlere nasip etsin içindede bizlere inşallah...Cnm bnm sıkma canını ilki nasil olduysa yine olacak umudumuzu kaybetme yok o bebekleri kucgimiza alınca boşa üzülmüş olacağız adet demek yeni ay yeni umutlar demek bnmde hiç umudum yok bu ay biran evvel hasta olim çalışmalara başlayım)
Amin cnm ins ongunlerde gelecek bnde bekliyorum adet olmayi ama gorunce bnde uzulurum simdi ama o anlik dedigin gibiAynen canım o anın piskolojisi işte kırmızıları görünce ister istemez bi daralıosun ama bian önce bitsin diye bende bekliyorum Allahtan kısa suruyo benim...İnşallah canım benim herkesin kucaqı dolsun istiyorum Allahım tüm isteyenlere nasip etsin içindede bizlere inşallah...
bende üzülüyorm canım görunce hatta cok sınırlı oluyorum ama hayırlı zaman degılmıs dıye kendımı avutuyorum Allahım en kız,sa zamanda hayırlısyla bızlerede evlat sahıbı olmayı nasıp etsın ınsallahAynen canım o anın piskolojisi işte kırmızıları görünce ister istemez bi daralıosun ama bian önce bitsin diye bende bekliyorum Allahtan kısa suruyo benim...İnşallah canım benim herkesin kucaqı dolsun istiyorum Allahım tüm isteyenlere nasip etsin içindede bizlere inşallah...
Aynen canim yaptiricam :) peki seninde bu lkadar silikmiydi ?canım bende geç döllenme olmuş bende adet günümde ve adetten 3 gün sonra yaptırdıgımda çok çok silikti çizgi. Yaptır artık şu kan testini ya çatladık burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?