Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kesinlikle ole oluyo canım üzülüosun ama dediqin qibi Hayırlı deqilmiş dıosun Amin canım inşallah...

Aynen canim yaptiricam :) peki seninde bu lkadar silikmiydi ?

evet çok çok silikti varla yok arası idi bende emin olamamıştım. kan tahlili yaptırmıştım ve çıkmıştı. geç döllenme olmuş doktorumda öyle söyledi normalde 10+2 olmam gerekirken bugün 9+2 haftalık bebeğim

Ayy ben de tam seni düşünüyordum inşallah sevcan hamiledir diye..Kısmet cnm üzülme hayırlı zmanda sağlıklı olcak inş bebişlerimiz :)
Canım benim maalesef benim kırmızılar hiç gününü şaşmadan geldi canım inşallah qelicek Allahım yüzümüze bakar inşallah canım

Canım benim maalesef benim kırmızılar hiç gününü şaşmadan geldi canım inşallah qelicek Allahım yüzümüze bakar inşallah canım
Canimm bozma morelini vardir vakti cok kafamiza takiyoruz o yuzden mi boyle oliyor die dusunmeye basladim ben ama elinde degilki herkes bebek dusunerek yapiyodur korumadigin surece dimi ama:)

Canimm bozma morelini vardir vakti cok kafamiza takiyoruz o yuzden mi boyle oliyor die dusunmeye basladim ben ama elinde degilki herkes bebek dusunerek yapiyodur korumadigin surece dimi ama:)
Saol canım benim :) Aynen ya ben diorumki bu ay takmıycm kafama düşünmeden sadece kocamı sevdiqim için olcak dıorum ama yınede tam o esnada qelıo yani ayaklarımı dikiyim tutar belki dıorum imkanı yok çocuk için uqrasan birinin onu aklına qetirememesinin qelıo yani :)

Esimde de diyor cok kafana takiyosun herseyini ona gore ayarliyosun ama aklimda hep engel olamiyorum ki hamile kalan arkadaslar dusunmuyomuydu onlarin da akillarinda vardi vakit iste zamanini bekliyoruz:)

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞKIZ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ

OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
Sweet42-------------8ocak ---deneme 2
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
Canipir--------------12 ocak --- deneme 1
hasretduman-------17 ocak ---deneme 1
kaderde_nevarsa--17 ocak ---deneme 3
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
hazal1595-----------24 ocak ---deneme 2
Halemoon----------25 ocak ---deneme 1

ŞUBAT BATLARI
Aslicanaydın--------3 şubat---deneme 7
canipir---------------4 şubat---deneme 2
kbrbsr16-------------6 şubat---deneme 2
sweet42--------------6 şubat---deneme 3
blummmm----------6 şubat---deneme 4
Hazal87--------------7 şubat---deneme 2
kaderdenevarsa-----7 şubat---deneme 4
cansev_can--------17 şubat---deneme 3

arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

kızlkar listeyı arada oute ksımlarını sılerek paylasırmısınız??gerıde kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…