- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.101
Aynen canım :)Amin cnm ins ongunlerde gelecek bnde bekliyorum adet olmayi ama gorunce bnde uzulurum simdi ama o anlik dedigin gibi
Kesinlikle ole oluyo canım üzülüosun ama dediqin qibi Hayırlı deqilmiş dıosun Amin canım inşallah...bende üzülüyorm canım görunce hatta cok sınırlı oluyorum ama hayırlı zaman degılmıs dıye kendımı avutuyorum Allahım en kız,sa zamanda hayırlısyla bızlerede evlat sahıbı olmayı nasıp etsın ınsallah
Aynen canim yaptiricam :) peki seninde bu lkadar silikmiydi ?
Umut oldun bana ben umudu kesmistim iyceevet çok çok silikti varla yok arası idi bende emin olamamıştım. kan tahlili yaptırmıştım ve çıkmıştı. geç döllenme olmuş doktorumda öyle söyledi normalde 10+2 olmam gerekirken bugün 9+2 haftalık bebeğim
git yaptır artık şu testiUmut oldun bana ben umudu kesmistim iyce
Hastaneye gidemedim. Saglik ocagina gidip verdim kan ama sonuclar cuma gunugit yaptır artık şu testi
çatladık kaç gündür meraktanherşey olacağına varır şimdi git yaptır ve bize güzel haberler ver
Ayy ben de tam seni düşünüyordum inşallah sevcan hamiledir diye..Kısmet cnm üzülme hayırlı zmanda sağlıklı olcak inş bebişlerimiz :)Benim kırmızılar yine tam zamanında qeldi
hmm nie o kadar geçmş ki..neyse hayırlısı olsun cnm inş sonuç güzel gelir.Beklediğine değer..Hastaneye gidemedim. Saglik ocagina gidip verdim kan ama sonuclar cuma gunu
Insallah canim. Saglik ocaginda sadece sali günleri kan aliniyomus sonucuda cuma cikiyomus bekliycz artik hayirlisi :)hmm nie o kadar geçmş ki..neyse hayırlısı olsun cnm inş sonuç güzel gelir.Beklediğine değer..
Hayırlısı ile gelir bebişin İnşallah :)Insallah canim. Saglik ocaginda sadece sali günleri kan aliniyomus sonucuda cuma cikiyomus bekliycz artik hayirlisi :)
Canım benimAyy ben de tam seni düşünüyordum inşallah sevcan hamiledir diye..Kısmet cnm üzülme hayırlı zmanda sağlıklı olcak inş bebişlerimiz :)
Bir gun sonra cikmiyor mu canim ya merakla bekliyoruz seni:)Hastaneye gidemedim. Saglik ocagina gidip verdim kan ama sonuclar cuma gunu
Canimm test yapsan ya az kaldi belkicikar ovulasyon testi filan?gunaydin kizlar bol hamisli gun olsun insss
Canimm bozma morelini vardir vakti cok kafamiza takiyoruz o yuzden mi boyle oliyor die dusunmeye basladim ben ama elinde degilki herkes bebek dusunerek yapiyodur korumadigin surece dimi ama:)Canım benimmaalesef benim kırmızılar hiç gününü şaşmadan geldi canım inşallah qelicek Allahım yüzümüze bakar inşallah canım
Saol canım benim :) Aynen ya ben diorumki bu ay takmıycm kafama düşünmeden sadece kocamı sevdiqim için olcak dıorum ama yınede tam o esnada qelıo yani ayaklarımı dikiyim tutar belki dıorum imkanı yok çocuk için uqrasan birinin onu aklına qetirememesinin qelıo yani :)Canimm bozma morelini vardir vakti cok kafamiza takiyoruz o yuzden mi boyle oliyor die dusunmeye basladim ben ama elinde degilki herkes bebek dusunerek yapiyodur korumadigin surece dimi ama:)
Valla cnm şeytan durtuyor zaten gecenki hamileligim hemen çıktı ama yok bu sefer yaCanimm test yapsan ya az kaldi belkicikar ovulasyon testi filan?
Yaptin mi ki test canim vadir belki:)Valla cnm şeytan durtuyor zaten gecenki hamileligim hemen çıktı ama yok bu sefer ya
Esimde de diyor cok kafana takiyosun herseyini ona gore ayarliyosun ama aklimda hep engel olamiyorum ki hamile kalan arkadaslar dusunmuyomuydu onlarin da akillarinda vardi vakit iste zamanini bekliyoruz:)Saol canım benim :) Aynen ya ben diorumki bu ay takmıycm kafama düşünmeden sadece kocamı sevdiqim için olcak dıorum ama yınede tam o esnada qelıo yani ayaklarımı dikiyim tutar belki dıorum imkanı yok çocuk için uqrasan birinin onu aklına qetirememesinin qelıo yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?