Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

kızlar selam bizde eşimle yaklaşık 1 senedir bebiş çalışmasıan başladık geçen yaz temmuzda boş gebelikten kürtaj olmak zorunda kaldım. son 2 aydır tekrar başladık çalışmalara. geçen dr a gittim bana rahmin yamuk olduğunu söyledi. aranızda böyle bişey yaşayan varmı :s

Geçmiş olsun canım ben duymamıştım öle bişey bi bilqim yok yani...

koçişle küsüm calısma falan yok bzde haftasonu yumurtlamıs olurum barısırsak sorun yok ama barısmazsak bu ayı es gecmıs olcazzz

aaaa küslük olmaz karı koca arasında en fazla 2 gün 3. gün barışmak lazım.Bu ayı es geçmeeeeeee ve kocacınla barış çalışmalara başla

bnmde bılgım yok canım

olsun kızlar napalım peki başka bir soru soruyım size. hamile kalmak için ayrıca yaptığınız bişeyler varmı. ilişkiden sonra ayakları dikmek dışında.

Bizde geçen ay küsmüştük cok qıcık bi durum alttan alsalar olmaz sanki...
:) bu kez bende hiç alttan almıyorm cunku cok sınır ettı benı :)
aaaa küslük olmaz karı koca arasında en fazla 2 gün 3. gün barışmak lazım.Bu ayı es geçmeeeeeee ve kocacınla barış çalışmalara başla
ayy canım benden gızlı saklı ıs yaptıgını ögrendm cok sınırlıyım aksam tek bi kelıme bıle etmedm erkenden de uyudum oda ınat bırıdr konusmaya calısmıyo gıttıgı yere kadar gıtsın bakalım böyle normalde ben cok uzatmam bıde kus durmaya dayanamam ama bu kez tavız vermıycem

olsun kızlar napalım peki başka bir soru soruyım size. hamile kalmak için ayrıca yaptığınız bişeyler varmı. ilişkiden sonra ayakları dikmek dışında.
Ben yapmadım hiç ama soğan kürü dıolar canım incir kürü falan...Ama bana sorarsan bunlarıın hepsi bahane bol bol dua nezaman kısmet ederse ozaman olcak ben ilk qebelıqımde ayak dıkmeyı bırak hemen banyoya koşup sıcacık suyla yıkanıodum ve evliliqimin ilkn ayı hamileydım yani hiçbişeyle alakası yok bence...

doğru diyosun rabbim ol derse olacak ama umut dünyası işte :)

Hak ettiyse cekicek cezasını elleme iyi oluyo :)

canım çok bilgi sahibi değilim ama bir arkadaşımında rahminde şekil bozuklugu varmış sanırım onunkide yamuktu onun için operasyon geçirdi

oooooo suçu büyük o zaman herşey mübahhhh

ahahhaha hiç gülcegm yoktu ama basardınız :) sonuna kadar sabredıcem özür dleyecek :)
gül tabi be amannn her yaptıklarını kafaya takarsak işimiz iş. aslında erkekler basitlerde biz fazla detaycıyız bir şey söylüyorlar acaba onumu dedi şunumu demek istedi. en güzeli takmamak ohhhh missss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…