- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.121
Tamam canimm nasil gidiyor calismalar?kızlkar listeyı arada oute ksımlarını sılerek paylasırmısınız??gerıde kalmasın
koçişle küsümTamam canimm nasil gidiyor calismalar?
Geçmiş olsun canım ben duymamıştım öle bişey bi bilqim yok yani...kızlar selam bizde eşimle yaklaşık 1 senedir bebiş çalışmasıan başladık geçen yaz temmuzda boş gebelikten kürtaj olmak zorunda kaldım. son 2 aydır tekrar başladık çalışmalara. geçen dr a gittim bana rahmin yamuk olduğunu söyledi. aranızda böyle bişey yaşayan varmı :s
Bizde geçen ay küsmüştük cok qıcık bi durum alttan alsalar olmaz sanki...koçişle küsümcalısma falan yok bzde haftasonu yumurtlamıs olurum barısırsak sorun yok ama barısmazsak bu ayı es gecmıs olcazzz
Insallah canim :)Hayırlısı ile gelir bebişin İnşallah :)
koçişle küsümcalısma falan yok bzde haftasonu yumurtlamıs olurum barısırsak sorun yok ama barısmazsak bu ayı es gecmıs olcazzz
bnmde bılgım yok canımkızlar selam bizde eşimle yaklaşık 1 senedir bebiş çalışmasıan başladık geçen yaz temmuzda boş gebelikten kürtaj olmak zorunda kaldım. son 2 aydır tekrar başladık çalışmalara. geçen dr a gittim bana rahmin yamuk olduğunu söyledi. aranızda böyle bişey yaşayan varmı :s
Yok cnm maalesefYaptin mi ki test canim vadir belki:)
:) bu kez bende hiç alttan almıyorm cunku cok sınır ettı benı :)Bizde geçen ay küsmüştük cok qıcık bi durum alttan alsalar olmaz sanki...
ayy canım benden gızlı saklı ıs yaptıgını ögrendm cok sınırlıyım aksam tek bi kelıme bıle etmedm erkenden de uyudum oda ınat bırıdr konusmaya calısmıyo gıttıgı yere kadar gıtsın bakalım böyleaaaa küslük olmaz karı koca arasında en fazla 2 gün 3. gün barışmak lazım.Bu ayı es geçmeeeeeee ve kocacınla barış çalışmalara başla
Ben yapmadım hiç ama soğan kürü dıolar canım incir kürü falan...Ama bana sorarsan bunlarıın hepsi bahane bol bol dua nezaman kısmet ederse ozaman olcak ben ilk qebelıqımde ayak dıkmeyı bırak hemen banyoya koşup sıcacık suyla yıkanıodum ve evliliqimin ilkn ayı hamileydım yani hiçbişeyle alakası yok bence...olsun kızlar napalım peki başka bir soru soruyım size. hamile kalmak için ayrıca yaptığınız bişeyler varmı. ilişkiden sonra ayakları dikmek dışında.
doğru diyosun rabbim ol derse olacak ama umut dünyası işte :)Ben yapmadım hiç ama soğan kürü dıolar canım incir kürü falan...Ama bana sorarsan bunlarıın hepsi bahane bol bol dua nezaman kısmet ederse ozaman olcak ben ilk qebelıqımde ayak dıkmeyı bırak hemen banyoya koşup sıcacık suyla yıkanıodum ve evliliqimin ilkn ayı hamileydım yani hiçbişeyle alakası yok bence...
Hak ettiyse cekicek cezasını elleme iyi oluyo :):) bu kez bende hiç alttan almıyorm cunku cok sınır ettı benı :)
ayy canım benden gızlı saklı ıs yaptıgını ögrendm cok sınırlıyım aksam tek bi kelıme bıle etmedm erkenden de uyudum oda ınat bırıdr konusmaya calısmıyo gıttıgı yere kadar gıtsın bakalım böylenormalde ben cok uzatmam bıde kus durmaya dayanamam ama bu kez tavız vermıycem
Orasıda ole Ole umut olmadanda olmuo maalesef :)doğru diyosun rabbim ol derse olacak ama umut dünyası işte :)
kızlar selam bizde eşimle yaklaşık 1 senedir bebiş çalışmasıan başladık geçen yaz temmuzda boş gebelikten kürtaj olmak zorunda kaldım. son 2 aydır tekrar başladık çalışmalara. geçen dr a gittim bana rahmin yamuk olduğunu söyledi. aranızda böyle bişey yaşayan varmı :s
:) bu kez bende hiç alttan almıyorm cunku cok sınır ettı benı :)
ayy canım benden gızlı saklı ıs yaptıgını ögrendm cok sınırlıyım aksam tek bi kelıme bıle etmedm erkenden de uyudum oda ınat bırıdr konusmaya calısmıyo gıttıgı yere kadar gıtsın bakalım böylenormalde ben cok uzatmam bıde kus durmaya dayanamam ama bu kez tavız vermıycem
ahahhaha hiç gülcegm yoktu ama basardınız :) sonuna kadar sabredıcem özür dleyecek :)oooooo suçu büyük o zaman herşey mübahhhh
gül tabi be amannn her yaptıklarını kafaya takarsak işimiz iş. aslında erkekler basitlerde biz fazla detaycıyız bir şey söylüyorlar acaba onumu dedi şunumu demek istedi. en güzeli takmamak ohhhh missssahahhaha hiç gülcegm yoktu ama basardınız :) sonuna kadar sabredıcem özür dleyecek :)
Amin cnm...Vardır zamanı daha..Canım benimmaalesef benim kırmızılar hiç gününü şaşmadan geldi canım inşallah qelicek Allahım yüzümüze bakar inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?