Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

doğru diyosun rabbim ol derse olacak ama umut dünyası işte :)
Cnm ozel hicbirsey yapmana Greek Yok rabbim nasip ettiyse o bir damla spermle bile tutar sadece iliskiden snra 5 yadaw 10 dkka yat sabahlara kadar yatma cunki gunah snra normal dusunu al inan bn hicbirsry yapmadan hamile kalmistim

Bnm okuzumde Oyle hic barismaya yeltenmez bnde senin gibi kuslugu sevmem gecen ayda catlama gunumde kustuk bu erkeler Boyle cnm naalesef

Aynen katılıyorum sana canım..Rabbim ol deyince oluyor..Ben de dikkat etmedim ilk gebeliğimde ama oldu nasipte varsa oluyor..Yeter ki nasip etsin Rabbim hepimize İNŞALLAAHH :)

gül tabi be amannn her yaptıklarını kafaya takarsak işimiz iş. aslında erkekler basitlerde biz fazla detaycıyız bir şey söylüyorlar acaba onumu dedi şunumu demek istedi. en güzeli takmamak ohhhh missss
aynen kafaya takmamak lazım.ne zman aklımdan gecırsem uzun zamandan berı tartısmıyoruz dıye onun ardından bısey cıkıyo yaaa :):):)
Bnm okuzumde Oyle hic barismaya yeltenmez bnde senin gibi kuslugu sevmem gecen ayda catlama gunumde kustuk bu erkeler Boyle cnm naalesef
olan bu aya olur napalım ov testım vardı son 9 tane yapmaya baslıcaktm bugun ama baslamama kararı aldım :) benmkde tm bi öküz hem suçlu hem de güçlü

Cnm hepsi ayni mayalarinda var inan bnmkide bnden gizli abisine neler vermis benciller

cnm kullan yine ovulasyon testini, esinlede barisirsiniz cnm cok buyuk bir sorun degilse ilk adimi sen at. olur boyle tartismalar, uzme kendini erkeklerin mayasinda var odunluk o yuzden sen sinirlenip bu ayi bos gecme.
ovulasyon tarihimiz yakinlasti diye esime yanasiyorum noldu sana ya diyor kendimi degil cnm bebegi dusundugum icin yanasiyorum diyorum

Cnm hepsi ayni mayalarinda var inan bnmkide bnden gizli abisine neler vermis benciller
ayyyy öle bşy olmasa bu kadr kızmam benımkıının yaptıgı daha kötu.benmkının sım kartı bozulmustu 8 ay önce hatta baskasının ustune kımın ustune diye sordm bosver dedı o zman bana ama hattıda önmlı musterılerınn noları var neyse yenı no aldı.bende gecen facesınde hareketler dökumune baktım facede kımlerı aratmıs dıye bı baktım seneler öncekı sevgılısınn ısmı bu ne dedım hat ıcın arattım dedı ee napıcaktın dedım ulascakmıs kıza hat onn ustune ya tekrr cıkartmasını söylucekmıs hattı ya salak elalemın karısı aranırmı ya da arıyosun bana söyle ben ulasayım benım ulasmam daha mantıklı bnm eskı sevgılm bana ulassa hos olur mu dedım bı de suclu yaa bana dıyokiii ne var bunda karısamazsn bana

baska turlu hatti kurtarma imkani yokmuymus yahuuu bak bende sinir oldum simdi adama bak

baska turlu hatti kurtarma imkani yokmuymus yahuuu bak bende sinir oldum simdi adama bak
yoktu canım sım cok eskı oldugundan bozuldu ee kendı ustunede olmayınca cıkartamıyoda senelerdr kullandıgından musterılerınde tanıdıklarnda o no var kurtarmak ıstedı ama bana bunu anlatsaydı ben olgunla karsılardım saf bulamamıs facede ama ben buldm kızı ben arardm cok gıcık coooook

Cnm bu erkeklerde var bu geçmişini merak etme doğru diyorsun bize yapılsa bu hoşlarına gider mi acaba ama kendilerine herşey serbest. Hepsi yapıyor merak etme böyle şeyleri gerçekten anlamıyorum bnde

belki kizacagini dusundugu icin gizliden hallederim diye dusundu cnm, kartida ayrildiklarinda kapattirsaydi keske . esin ozur dilemedimi senden yani yaptiginin yanlis oldugunu kabul etmedimi?

Cnm bu erkeklerde var bu geçmişini merak etme doğru diyorsun bize yapılsa bu hoşlarına gider mi acaba ama kendilerine herşey serbest. Hepsi yapıyor merak etme böyle şeyleri gerçekten anlamıyorum bnde
canım merktan bakmamıs benmkı hattını tekrr cıkartmak ıcın aramıs ama bulamamıs

belki kizacagini dusundugu icin gizliden hallederim diye dusundu cnm, kartida ayrildiklarinda kapattirsaydi keske . esin ozur dilemedimi senden yani yaptiginin yanlis oldugunu kabul etmedimi?
hyr canm kabul etmedı bende buna kızıyorm yaaa zaten huyuda budur ınatcı ve sucunu kabl etmez bakalım bende kı kararlılıgı görunce ne yapıck merk edıyrm

hyr canm kabul etmedı bende buna kızıyorm yaaa zaten huyuda budur ınatcı ve sucunu kabl etmez bakalım bende kı kararlılıgı görunce ne yapıck merk edıyrm
Bende olsam aynı şeyi yapardım konuşmazdım ortak bi çözüm bulmaya calıssaymıs ozamn...

kabul etmemesi kotu gercekten bu seni dahada cok ofkelendirir, yapmissin bir yanlis ozur dilemesinide bil ama yok odun kismi hep haklidir.

bak canim kotu bir niyeti yokmus esinin, sirf kart icin aramis birbirinizi uzmeyin

Bende olsam aynı şeyi yapardım konuşmazdım ortak bi çözüm bulmaya calıssaymıs ozamn...
aynen canım bana söyleseydı kıza bende msj atardm benm atmam daha uygun olurdu cunku evlı bı bayanı facede bulup hat ıcın ve ya baska sey ıcın msj atmak uygn olmaz (bulsaydı ne yapıcaktı merk edıyorm) ben anlayıssız kıskanc bırıde degılm anlatsaydı ben halledebılırdm ama böyle olmusss yapıck bısey yok kötu nıyetlı olmadıgını bılıyrm ama saklamayacaktı benden

Okudum cnm yazilanlari haklisin sonuna kadar ama erkekler duz mantik eminim bunlarin olucagini dusunememistir durumu duzeltmeye calismissin uzatilicak bisey yok basklari icin huzurunu kaciriyor birak takma hicbisey yokmus gibi davran bence ben olsam taviz vermezdim boyle bi konuda normalde kus durabilen biri diilim ama haklisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…