Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

"kbrbsr16, post: 38983400, member: 623047"]Gec dollenmedir belki cnm?[/QUOTE]
Bilmiyorum canım ama hicmi braz koyu cikmaz cizgi

Canimm hayirdir ne oldu? Barisirsin cnm haftasonuna var daha:)

evet ozman dusunmedı ama suan bi sonuca baglamalı ben konusmuyorm o da konusmuyo bu da canımı sıkıyo demek hala sucunu kabullenmıyo benımde tavız vermeye nıyetm yok içimde fırtınalar kopuyo aslında konsuup ıcımdekılerı dokmek ıstıyrm ama bu kez bunu ılk yapan ben olmucam

Aslinda umudum kalmadi artik canim oysaki gunum geciktigi herfun icin cok sevinmistim [/QUOTE]
Uzulme tatlim vardir bi hayir eger cuma gunu olumsuz bi sonuc gelirse de gider bi doktora gorunursun ama diyorum ya bu ay cok kisiden duydum bu tarz seyleri havalar yuzunden herkesin dengesi sasti

Hayir nasil kendini hakli goruyor sonuc ne olursa olsun bu konunun sebebi kendisi senin verdigin tepkinin ne onemi var sirf bunun icin bile geri adim atmali bence konusmayarak kendini yipratirsin canim yuzyuze olmasada yazarak icindekileri guzelce anlat bence yoksa icin icini yer durur bence

Aslinda umudum kalmadi artik canim oysaki gunum geciktigi herfun icin cok sevinmistim
Uzulme tatlim vardir bi hayir eger cuma gunu olumsuz bi sonuc gelirse de gider bi doktora gorunursun ama diyorum ya bu ay cok kisiden duydum bu tarz seyleri havalar yuzunden herkesin dengesi sasti[/QUOTE]
Oda bi ihtimal tabi canim biran once gecsin gunler istiyorum hersey olacagina vvarır

bakalım bi yrn olsun neler olcaak ona göre davranırım bende walla böyle yapmasıda ayrıca üzüyo beni b adam böyle değişmıycek biliyorm cok üzgünm

Günaydın canlar :)
Günaydın canım... Bişey sorcam kızlar buqun sabah lavaboya gittim pedin üstünde böle deri gibi baya büyük bişey vardı iltihap sandım önce deil soğan zarından daha kalın uzun geniş bişey peçeteyle baktım iltihapmı diye tekrar deil korktum anlam veremedim ne olabilirki geçen ayda pıhtı gelmişti çok epey tedirgin oldum

cnm bende de adet başlayacağı ve biteceği gün çamursu pıhtı şeklinde oldu..Sanırım kürtajdan sonra içimiz hala temizleniyo..Deri gibi birşeyi de bilmiyorum hiç..pıhtı şeklinde mi o da

cnm bende de adet başlayacağı ve biteceği gün çamursu pıhtı şeklinde oldu..Sanırım kürtajdan sonra içimiz hala temizleniyo..Deri gibi birşeyi de bilmiyorum hiç..pıhtı şeklinde mi o da
Yok canım pıhtılar gelıo onu bılıorumda bu deri gibi bişeye bende anlam veremedim yok pıhtı gibi deildi ya bildiqin deriydi yani sanki böle nasıl anlatıyım hani soğan zarından daha kalın ve büyük tü...

Hmm bilmiyorum ki cnm olmadı bende öle birşey..Ne ki acaba birşey yoktur İnşallah..

Hmm bilmiyorum ki cnm olmadı bende öle birşey..Ne ki acaba birşey yoktur İnşallah..
Bilmiyorumki canım ya bende çok tedirgin oldum kese parçası falanmıydı acaba kalmıştı düştü başka ne olabılır ki ole bişey pıhtı olsa anlarımda bu anca ole bişey olur sonradan muane oldum parça yok temiz dediler anlamadımki ya Ama bı hastaneye gitmrm lazım yaa bu ay izin de yok kimseye napcam bılmıorum

Bİr git hastaneye kontrole cnm..Kimyasal geblik falan değildir herhalde günün de geçmedi hiç..Git için rahatlasın en azından.Folik asit falan kullanıyo musun sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…