- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.161
Bakalim bekliyelim cnm hayirlisi olsun olucak elbet nasil oldu sagligin iyi olsun da?Yok cnm maalesef
Aynen cnm Oyle hayirlisi ins nasil olur hepimizeBakalim bekliyelim cnm hayirlisi olsun olucak elbet nasil oldu sagligin iyi olsun da?
Cuma dedi canim bende cok merak ediyorum ama testlerde pembe cizgi bile yokBir gun sonra cikmiyor mu canim ya merakla bekliyoruz seni:)
Gec dollenmedir belki cnm?Cuma dedi canim bende cok merak ediyorum ama testlerde pembe cizgi bile yokve hala regl olmadim
Bilmiyorum canım ama hicmi braz koyu cikmaz cizgi[/QUOTE]"kbrbsr16, post: 38983400, member: 623047"]Gec dollenmedir belki cnm?
Haklisincnm koyulmasi lazim artik bakalim cumaya az kaldi ne olucsk?[/QUOTE]Bilmiyorum canım ama hicmi braz koyu cikmaz cizgi
Bakalim canim.[/QUOTE]Haklisincnm koyulmasi lazim artik bakalim cumaya az kaldi ne olucsk?
Canimm hayirdir ne oldu? Barisirsin cnm haftasonuna var daha:)
evet ozman dusunmedı ama suan bi sonuca baglamalı ben konusmuyorm o da konusmuyo bu da canımı sıkıyo demek hala sucunu kabullenmıyo benımde tavız vermeye nıyetm yokOkudum cnm yazilanlari haklisin sonuna kadar ama erkekler duz mantik eminim bunlarin olucagini dusunememistir durumu duzeltmeye calismissin uzatilicak bisey yok basklari icin huzurunu kaciriyor birak takma hicbisey yokmus gibi davran bence ben olsam taviz vermezdim boyle bi konuda normalde kus durabilen biri diilim ama haklisin bence
Aslinda umudum kalmadi artik canim oysaki gunum geciktigi herfun icin cok sevinmistimBakalim canim.
Hayir nasil kendini hakli goruyor sonuc ne olursa olsun bu konunun sebebi kendisi senin verdigin tepkinin ne onemi var sirf bunun icin bile geri adim atmali bence konusmayarak kendini yipratirsin canim yuzyuze olmasada yazarak icindekileri guzelce anlat bence yoksa icin icini yer durur benceevet ozman dusunmedı ama suan bi sonuca baglamalı ben konusmuyorm o da konusmuyo bu da canımı sıkıyo demek hala sucunu kabullenmıyo benımde tavız vermeye nıyetm yokiçimde fırtınalar kopuyo aslında konsuup ıcımdekılerı dokmek ıstıyrm ama bu kez bunu ılk yapan ben olmucam
Uzulme tatlim vardir bi hayir eger cuma gunu olumsuz bi sonuc gelirse de gider bi doktora gorunursun ama diyorum ya bu ay cok kisiden duydum bu tarz seyleri havalar yuzunden herkesin dengesi sasti[/QUOTE]Aslinda umudum kalmadi artik canim oysaki gunum geciktigi herfun icin cok sevinmistim
bakalım bi yrn olsun neler olcaak ona göre davranırım bende walla böyle yapmasıda ayrıca üzüyo beni b adam böyle değişmıycek biliyormHayir nasil kendini hakli goruyor sonuc ne olursa olsun bu konunun sebebi kendisi senin verdigin tepkinin ne onemi var sirf bunun icin bile geri adim atmali bence konusmayarak kendini yipratirsin canim yuzyuze olmasada yazarak icindekileri guzelce anlat bence yoksa icin icini yer durur bence
Günaydın canım... Bişey sorcam kızlar buqun sabah lavaboya gittim pedin üstünde böle deri gibi baya büyük bişey vardı iltihap sandım önce deil soğan zarından daha kalın uzun geniş bişey peçeteyle baktım iltihapmı diye tekrar deil korktum anlam veremedim ne olabilirki geçen ayda pıhtı gelmişti çok epey tedirgin oldumGünaydın canlar :)
cnm bende de adet başlayacağı ve biteceği gün çamursu pıhtı şeklinde oldu..Sanırım kürtajdan sonra içimiz hala temizleniyo..Deri gibi birşeyi de bilmiyorum hiç..pıhtı şeklinde mi o daGünaydın canım... Bişey sorcam kızlar buqun sabah lavaboya gittim pedin üstünde böle deri gibi baya büyük bişey vardı iltihap sandım önce deil soğan zarından daha kalın uzun geniş bişey peçeteyle baktım iltihapmı diye tekrar deil korktum anlam veremedim ne olabilirki geçen ayda pıhtı gelmişti çok epey tedirgin oldum
Yok canım pıhtılar gelıo onu bılıorumda bu deri gibi bişeye bende anlam veremedim yok pıhtı gibi deildi ya bildiqin deriydi yani sanki böle nasıl anlatıyım hani soğan zarından daha kalın ve büyük tü...cnm bende de adet başlayacağı ve biteceği gün çamursu pıhtı şeklinde oldu..Sanırım kürtajdan sonra içimiz hala temizleniyo..Deri gibi birşeyi de bilmiyorum hiç..pıhtı şeklinde mi o da
Hmm bilmiyorum ki cnm olmadı bende öle birşey..Ne ki acaba birşey yoktur İnşallah..Yok canım pıhtılar gelıo onu bılıorumda bu deri gibi bişeye bende anlam veremedim yok pıhtı gibi deildi ya bildiqin deriydi yani sanki böle nasıl anlatıyım hani soğan zarından daha kalın ve büyük tü...
Bilmiyorumki canım ya bende çok tedirgin oldum kese parçası falanmıydı acaba kalmıştı düştü başka ne olabılır ki ole bişey pıhtı olsa anlarımda bu anca ole bişey olur sonradan muane oldum parça yok temiz dediler anlamadımki yaHmm bilmiyorum ki cnm olmadı bende öle birşey..Ne ki acaba birşey yoktur İnşallah..
Bİr git hastaneye kontrole cnm..Kimyasal geblik falan değildir herhalde günün de geçmedi hiç..Git için rahatlasın en azından.Folik asit falan kullanıyo musun sen ?Bilmiyorumki canım ya bende çok tedirgin oldum kese parçası falanmıydı acaba kalmıştı düştü başka ne olabılır ki ole bişey pıhtı olsa anlarımda bu anca ole bişey olur sonradan muane oldum parça yok temiz dediler anlamadımki yaAma bı hastaneye gitmrm lazım yaa bu ay izin de yok kimseye napcam bılmıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?