- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
nasıl baktırdın onakızlar ben düşük yaptıktan sonra yıldızlamama baktırdım ve çıkan şey yıldızımın düşük olduğu o yüzden nazara çabuk geldiğim her hastalığım nazardan olurmuş o yüzden üzerimde bir nazar duası yazdırdım onunla geziyorum
Hosgeldiniiiz:)Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım
Canım sabret h. Sonuna bişey kalmadı :) inşallah bebiş ceıkmıstr yola saglıcakla gelır teyzelerıde cok sevınırUmutla yeniden hamile kalmak isteyen kader arkadaslarim nasilsiniz..haftasonu adet gunm ama ne adete dair ne gebelige dair hic belirti yok bu ay da olmadi sanirimbu aralar pek yazamiyorum ama takipteyim :)malum memlekete gitcem pztsi insallah hazirlik yapiyorum alisveris temzlk vs hemde cok kafaya takiyordum vakit gecirmeye calisiyorum test yapmamak icinde zor duruyorum:)
Aamıza hosgeldın basın sağolsun üstüste gelmiş üzüntülerın Allah sabır versın arkadasım inşallah yenıden hamıle kalırsınArkadaşım tüm isteyenlerle beraber rabbim bizede nasip etsin ins bende cok acı yaşadım 3 ay önce babamı ondan bir ay sonrada yavrumu kaybettim simdi tek tesellim 7 yaşındaki oğlum ve yeniden hamile kalmak
Az kaldi canmm bak bugun birinden duydum ayni bizim gibi olmus simdi hamile hemde ayni zamanda kurtaj olmus ama korunmamis umut oluyor insana cnm soyliyim dedimUmutla yeniden hamile kalmak isteyen kader arkadaslarim nasilsiniz..haftasonu adet gunm ama ne adete dair ne gebelige dair hic belirti yok bu ay da olmadi sanirimbu aralar pek yazamiyorum ama takipteyim :)malum memlekete gitcem pztsi insallah hazirlik yapiyorum alisveris temzlk vs hemde cok kafaya takiyordum vakit gecirmeye calisiyorum test yapmamak icinde zor duruyorum:)
Soyle can ben duyuyorum:)Beni duyan varmı
Basiniz sagolsun..uzme kendini hic bak oglunda etkilenir uzulur.bende babamla gorusmuyorum mesela..ve bebegimde yok tek tesellim esim ..annm kardeslerm memlekette..herkesn elbet skntisi var kendne gore onmli olan bu skntilarla bogusmadan tokezlemeden yoluna devam edebilmek..hepimizn bebisler olacak sonra bu yorumlari gulumseyerek okucaz hep beraber:)Arkadaşım tüm isteyenlerle beraber rabbim bizede nasip etsin ins bende cok acı yaşadım 3 ay önce babamı ondan bir ay sonrada yavrumu kaybettim simdi tek tesellim 7 yaşındaki oğlum ve yeniden hamile kalmak
Ayy ne guzel ya hayirlisi insallah kbriiimmmm..:)bizde kornmdk oyle ama rahimmi toparlanmadi ne olduysa allah buyukAz kaldi canmm bak bugun birinden duydum ayni bizim gibi olmus simdi hamile hemde ayni zamanda kurtaj olmus ama korunmamis umut oluyor insana cnm soyliyim dedim
elf nasılsın bugünBen 4 agustosda sezeryanla doğum yaptım 25 kırk halim bitti eylülün 7 sinden beri de korunmuyorum ne zaman tahlil yapmam lazım
Gunaydiiin miisk ve diger yoldaslarim:)günaydınlar.........
Elf gunlerimz ayni.adetin duzene girdimi?benm 3 gun var daha.ama kan testine gidersen cikar.istersen pztsiyi bekle tahlil icinBen 4 agustosda sezeryanla doğum yaptım 25 kırk halim bitti eylülün 7 sinden beri de korunmuyorum ne zaman tahlil yapmam lazım
Günaydın idare eder ins daha iyi olucamelf nasılsın bugün
yorumların alt kısmında 'cevapla' diye bi yazı var.....cevap verceğin kişinin yorumunu yazarken ona tıkla daha rahat anlaşılır kime yazdığın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?