Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

tanıdığımız yaşlı bir amca baktı doğum tarihine göre kitapları falan var bi şeyler yazıyor çiziyor öyle bakıyor.

Umutla yeniden hamile kalmak isteyen kader arkadaslarim nasilsiniz..haftasonu adet gunm ama ne adete dair ne gebelige dair hic belirti yok bu ay da olmadi sanirimbu aralar pek yazamiyorum ama takipteyim :)malum memlekete gitcem pztsi insallah hazirlik yapiyorum alisveris temzlk vs hemde cok kafaya takiyordum vakit gecirmeye calisiyorum test yapmamak icinde zor duruyorum:)

Arkadaşım tüm isteyenlerle beraber rabbim bizede nasip etsin ins bende cok acı yaşadım 3 ay önce babamı ondan bir ay sonrada yavrumu kaybettim simdi tek tesellim 7 yaşındaki oğlum ve yeniden hamile kalmak

Canım sabret h. Sonuna bişey kalmadı :) inşallah bebiş ceıkmıstr yola saglıcakla gelır teyzelerıde cok sevınır
Arkadaşım tüm isteyenlerle beraber rabbim bizede nasip etsin ins bende cok acı yaşadım 3 ay önce babamı ondan bir ay sonrada yavrumu kaybettim simdi tek tesellim 7 yaşındaki oğlum ve yeniden hamile kalmak
Aamıza hosgeldın basın sağolsun üstüste gelmiş üzüntülerın Allah sabır versın arkadasım inşallah yenıden hamıle kalırsın

Az kaldi canmm bak bugun birinden duydum ayni bizim gibi olmus simdi hamile hemde ayni zamanda kurtaj olmus ama korunmamis umut oluyor insana cnm soyliyim dedim

Basiniz sagolsun..uzme kendini hic bak oglunda etkilenir uzulur.bende babamla gorusmuyorum mesela..ve bebegimde yok tek tesellim esim ..annm kardeslerm memlekette..herkesn elbet skntisi var kendne gore onmli olan bu skntilarla bogusmadan tokezlemeden yoluna devam edebilmek..hepimizn bebisler olacak sonra bu yorumlari gulumseyerek okucaz hep beraber:)

Ben 4 agustosda sezeryanla doğum yaptım 25 kırk halim bitti eylülün 7 sinden beri de korunmuyorum ne zaman tahlil yapmam lazım

Az kaldi canmm bak bugun birinden duydum ayni bizim gibi olmus simdi hamile hemde ayni zamanda kurtaj olmus ama korunmamis umut oluyor insana cnm soyliyim dedim
Ayy ne guzel ya hayirlisi insallah kbriiimmmm..:)bizde kornmdk oyle ama rahimmi toparlanmadi ne olduysa allah buyuk

Ben 4 agustosda sezeryanla doğum yaptım 25 kırk halim bitti eylülün 7 sinden beri de korunmuyorum ne zaman tahlil yapmam lazım
elf nasılsın bugün

yorumların alt kısmında 'cevapla' diye bi yazı var.....cevap verceğin kişinin yorumunu yazarken ona tıkla daha rahat anlaşılır kime yazdığın

Elf gunlerimz ayni.adetin duzene girdimi?benm 3 gun var daha.ama kan testine gidersen cikar.istersen pztsiyi bekle tahlil icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…