- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 32
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.381
Günaydın canm iyiz sen nasilsin bakalmGünaydın Kızlar nasılsınız?
Allah iylik versin canım napıyım bende kırmızıları yolculadım öle yeni ay yeni umut beklıoruz bakalım :)Günaydın canm iyiz sen nasilsin bakalm
Aynen canim bende oyle beklemedeyiz bakalımAllah iylik versin canım napıyım bende kırmızıları yolculadım öle yeni ay yeni umut beklıoruz bakalım :)
Hayırlısı olsun canım :)Aynen canim bende oyle beklemedeyiz bakalım
aynen yaaa artık bende beklemeye geçiyorumGunaydin kizlar nasilsiniz? Bekleme haftasi bu hafta bi gecse hayirlisiyla guzel haberler alsak keske sizlerneler yapiyosunuzz?
aynen yaaa artık bende beklemeye geçiyoruminşallahh yumoşum spermciklerle buluşuppp bebişi oluşturmuşturrr inşallahhh
keşkeee keşkeeee :) olsada hemen alıp yapsakkkInsallah canim nasip tabi ama bugunlerde zor geciyor hemen ogrenebilecegimiz bi test olsa keske:)
inşallah canım. bayadır yoktun özlettin kendiniaynen yaaa artık bende beklemeye geçiyoruminşallahh yumoşum spermciklerle buluşuppp bebişi oluşturmuşturrr inşallahhh
İnşallah cnm benim..Hayırlısıyla olur İnşallahgünaydın kılarr nasılsınız uzun zamandır yoktum misafir felan ingilizce derslerine başladım kafam dağılsın die ve son bir tedaviye başladık klomen ve çatlama iğnesi cuma iğnemi oldum kızlar c.tesi pazar çalışmalar oldu Allahım inşallah bu ay nasip ederde ol demiştir inşallahh
İyiyiz cnm ne olsun bildiğin gibi..Sen nasılsın kızın nasıl hissediyo musun artıkk varlığını :)Canlariim rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese. Umudu kaybetmek yok üzülmek yok daha önce nasıl hamile olduysanız yine olacaktır ama zamanını bekliyorlar. .keyfiniz nasıl npysnz bakim
günaydın kılarr nasılsınız uzun zamandır yoktum misafir felan ingilizce derslerine başladım kafam dağılsın die ve son bir tedaviye başladık klomen ve çatlama iğnesi cuma iğnemi oldum kızlar c.tesi pazar çalışmalar oldu Allahım inşallah bu ay nasip ederde ol demiştir inşallahh
İnşallah canım :)aynen yaaa artık bende beklemeye geçiyoruminşallahh yumoşum spermciklerle buluşuppp bebişi oluşturmuşturrr inşallahhh
evett canım misafirlerim gelip gitti bayağı bide ders çalışıyorumm o yüzen ama bebişi ihmal etmedik inşallah bu ay olur eşimde amelyat olcak bu hafta insallah bu amelyattan önceki son şansımdı inşallah gelir meleğim mucizem olur yani Allah büyükinşallah canım. bayadır yoktun özlettin kendini
inşallahh inşallahhhİnşallah cnm benim..Hayırlısıyla olur İnşallah
beklemedeyiz kuzum genelde herkesin yumoş günü geçmiş anlaşılan bekliyorumCanlariim rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese. Umudu kaybetmek yok üzülmek yok daha önce nasıl hamile olduysanız yine olacaktır ama zamanını bekliyorlar. .keyfiniz nasıl npysnz bakim
inşallahh yaa inşallah olur bu ayy son sansım yaa :Cok iyi etmissin canim hem tedaviye baslayarak hem de kafani dagitacak birsey bularak.. Moralini yuksek tut olacak insallah en kisa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?