Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

günaydın kılarr nasılsınız uzun zamandır yoktum misafir felan ingilizce derslerine başladım kafam dağılsın die ve son bir tedaviye başladık klomen ve çatlama iğnesi cuma iğnemi oldum kızlar c.tesi pazar çalışmalar oldu Allahım inşallah bu ay nasip ederde ol demiştir inşallahh

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Bekleme haftasi bu hafta bi gecse hayirlisiyla guzel haberler alsak keske sizlerneler yapiyosunuzz?

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Bekleme haftasi bu hafta bi gecse hayirlisiyla guzel haberler alsak keske sizlerneler yapiyosunuzz?
aynen yaaa artık bende beklemeye geçiyorum inşallahh yumoşum spermciklerle buluşuppp bebişi oluşturmuşturrr inşallahhh

İnşallah cnm benim..Hayırlısıyla olur İnşallah

Canlariim rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese. Umudu kaybetmek yok üzülmek yok daha önce nasıl hamile olduysanız yine olacaktır ama zamanını bekliyorlar. .keyfiniz nasıl npysnz bakim

İyiyiz cnm ne olsun bildiğin gibi..Sen nasılsın kızın nasıl hissediyo musun artıkk varlığını :)

Cok iyi etmissin canim hem tedaviye baslayarak hem de kafani dagitacak birsey bularak.. Moralini yuksek tut olacak insallah en kisa zamanda

inşallah canım. bayadır yoktun özlettin kendini
evett canım misafirlerim gelip gitti bayağı bide ders çalışıyorumm o yüzen ama bebişi ihmal etmedik inşallah bu ay olur eşimde amelyat olcak bu hafta insallah bu amelyattan önceki son şansımdı inşallah gelir meleğim mucizem olur yani Allah büyük

beklemedeyiz kuzum genelde herkesin yumoş günü geçmiş anlaşılan bekliyorum sen nasılsın prenses nasıl bakimm

Cok iyi etmissin canim hem tedaviye baslayarak hem de kafani dagitacak birsey bularak.. Moralini yuksek tut olacak insallah en kisa zamanda
inşallahh yaa inşallah olur bu ayy son sansım yaa : eşim amelyat olcak 3 ayy ara vermek zorunda kalcaz yani spermlerin toparlanması felan zaman alıcak bu ay o yüzden çok istiyorum Allahım dualarımı evirmez inşallahhh siz napıyosunuz nasılsınızzz bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…