Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

inşallah canım benim Rabbim gönlüne göre versin

İnsallah olur canim bu ay ama olmazsa da esin ameliyat oluyor ya en azindan bundan sonra sansisniz cok artar oyle dusun.. Bi de biraz ara verince belki daha kolay olur toparlanir senin de vucudun.. Hayirlisi olur canim insallah!! Benim de igneden sonra 9. Gunum bakalim haftasonuna kadar bekliycem sonra yaparim test. Ama olmazs bu ay ben de biraz ara vericem ilaclar cok yordu gercekten..

İyiyiz cnm ne olsun bildiğin gibi..Sen nasılsın kızın nasıl hissediyo musun artıkk varlığını :)
Bende enfeksiyonla uğraşıyorum daha iyiyim ama tam olarak geçmedi hala maşallah şükür bu hafta hafiften bişeyler hissediyorum artık sanırım cimcime nin hareketleri :)allah herkese nasip etsin

beklemedeyiz kuzum genelde herkesin yumoş günü geçmiş anlaşılan bekliyorum sen nasılsın prenses nasıl bakimm
Iyi çok şükür prenses. Ama Nazlı sanırım :)beni ugrastiriyor 2 gun once bel karın agrisiyla acile gittim yuruyemez halde. Enfeksiyon çıktı işte. Benide böyle nazlandiriyor kendisi :)

En iyisi haklisin cnim ya birazcik mola iyi gecelek sanirim insallah olur canim benim insallah bebisin gelir

Iyi çok şükür prenses. Ama Nazlı sanırım :)beni ugrastiriyor 2 gun once bel karın agrisiyla acile gittim yuruyemez halde. Enfeksiyon çıktı işte. Benide böyle nazlandiriyor kendisi :)
Aman dikkat et kendine cok tatlim kizlar nazli olur zaten kizimiz annesini yorsada deger ona ic camasirlarini utule genelde tatlim kuru tut hep kendini ve gunluk ped diilde pecete kullan tatlim her lavaboya gittiginde degis insallah kolayca atlatirsin

Inşallah canim hep dikkat ediyorum ama kaçınılmaz bir durum sanırım bu dönemde. Cekicez artık mecbur

En iyisi haklisin cnim ya birazcik mola iyi gecelek sanirim insallah olur canim benim insallah bebisin gelir

Amin canim insallah.. Hic umudum yok cunku bu ay tek bi tane buyuk yumurtam oldu digerleri kucuk kaldi.. Sonucta tek bi sperm tek bi yumurta yeter.. Ama gecen ay 3 tane vardi ama gene olmamisti. Kismet tabii.. Bakalim bekliyoruz gorucez..

Amin canim insallah.. Hic umudum yok cunku bu ay tek bi tane buyuk yumurtam oldu digerleri kucuk kaldi.. Sonucta tek bi sperm tek bi yumurta yeter.. Ama gecen ay 3 tane vardi ama gene olmamisti. Kismet tabii.. Bakalim bekliyoruz gorucez..
Ama Allah ol dedikten sonra her turlu olur tatlim unutma insallah gelmistir olmustur 4 gun kaldi ogrenmene insallah gusel haberler verirsin bize tatlim

kızlar bende beklemeye çekildim yumyum günleri bitti :) hadi hayırlsıı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…