- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.401
inşallah canım benim Rabbim gönlüne göre versinevett canım misafirlerim gelip gitti bayağı bide ders çalışıyorumm o yüzen ama bebişi ihmal etmedik inşallah bu ay olur eşimde amelyat olcak bu hafta insallah bu amelyattan önceki son şansımdı inşallah gelir meleğim mucizem olur yani Allah büyük
aminnninşallah canım benim Rabbim gönlüne göre versin
inşallah inşallahh gelsin mucizemmİnşallah canım :)
inşallahh yaa inşallah olur bu ayy son sansım yaa :eşim amelyat olcak 3 ayy ara vermek zorunda kalcaz yani spermlerin toparlanması felan zaman alıcak bu ay o yüzden çok istiyorum Allahım dualarımı evirmez inşallahhh siz napıyosunuz nasılsınızzz bakim
Bende enfeksiyonla uğraşıyorum daha iyiyim ama tam olarak geçmedi halaİyiyiz cnm ne olsun bildiğin gibi..Sen nasılsın kızın nasıl hissediyo musun artıkk varlığını :)
Iyi çok şükür prenses. Ama Nazlı sanırım :)beni ugrastiriyor 2 gun once bel karın agrisiyla acile gittim yuruyemez halde. Enfeksiyon çıktı işte. Benide böyle nazlandiriyor kendisi :)beklemedeyiz kuzum genelde herkesin yumoş günü geçmiş anlaşılan bekliyorumsen nasılsın prenses nasıl bakimm
En iyisi haklisin cnim ya birazcik mola iyi gecelek sanirim insallah olur canim benim insallah bebisin gelirİnsallah olur canim bu ay ama olmazsa da esin ameliyat oluyor ya en azindan bundan sonra sansisniz cok artar oyle dusun.. Bi de biraz ara verince belki daha kolay olur toparlanir senin de vucudun.. Hayirlisi olur canim insallah!! Benim de igneden sonra 9. Gunum bakalim haftasonuna kadar bekliycem sonra yaparim test. Ama olmazs bu ay ben de biraz ara vericem ilaclar cok yordu gercekten..
Aman dikkat et kendine cok tatlim kizlar nazli olur zaten kizimiz annesini yorsada deger ona ic camasirlarini utule genelde tatlim kuru tut hep kendini ve gunluk ped diilde pecete kullan tatlim her lavaboya gittiginde degis insallah kolayca atlatirsinIyi çok şükür prenses. Ama Nazlı sanırım :)beni ugrastiriyor 2 gun once bel karın agrisiyla acile gittim yuruyemez halde. Enfeksiyon çıktı işte. Benide böyle nazlandiriyor kendisi :)
Inşallah canim hep dikkat ediyorum ama kaçınılmaz bir durum sanırım bu dönemde. Cekicez artık mecburAman dikkat et kendine cok tatlim kizlar nazli olur zaten kizimiz annesini yorsada deger ona ic camasirlarini utule genelde tatlim kuru tut hep kendini ve gunluk ped diilde pecete kullan tatlim her lavaboya gittiginde degis insallah kolayca atlatirsin
En iyisi haklisin cnim ya birazcik mola iyi gecelek sanirim insallah olur canim benim insallah bebisin gelir
Ama Allah ol dedikten sonra her turlu olur tatlim unutma insallah gelmistir olmustur 4 gun kaldi ogrenmene insallah gusel haberler verirsin bize tatlimAmin canim insallah.. Hic umudum yok cunku bu ay tek bi tane buyuk yumurtam oldu digerleri kucuk kaldi.. Sonucta tek bi sperm tek bi yumurta yeter.. Ama gecen ay 3 tane vardi ama gene olmamisti. Kismet tabii.. Bakalim bekliyoruz gorucez..
Hadi bakalim quzel haberlerini bekliyoruz insallah canim :)kızlar bende beklemeye çekildim yumyum günleri bitti :) hadi hayırlsıı bakalım
Ben pek sanmıyorum canım ne bilim daha zamanı var gibi hissediyormHadi bakalim quzel haberlerini bekliyoruz insallah canim :)
Hayırlısı olsun nezaman iyi olucaksa ozaman olsun inşallah canım benim :)Ben pek sanmıyorum canım ne bilim daha zamanı var gibi hissediyorm
hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırızkızlar bende beklemeye çekildim yumyum günleri bitti :) hadi hayırlsıı bakalım
Günaydın Kuzular keyifler nasıl bakalım ?
Bende iyiyim Allaha şükür canım iş ev arasında mekik dokuyorum işte :)hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnkeyifler iyi çok şükür sen nasılsın
aynennnnnnn ya bazen ev kadınlarına özeniyorum. ne güzel istediği kadar uyusun istediği zaman iş yapsın ne güzelBende iyiyim Allaha şükür canım iş ev arasında mekik dokuyorum işte :)
Ama Allah ol dedikten sonra her turlu olur tatlim unutma insallah gelmistir olmustur 4 gun kaldi ogrenmene insallah gusel haberler verirsin bize tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?