Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

İnsallah blumm az kaldi bu 1ayda hersey ustuste geldi bari guzel bi haber alsamm hayirlisiyla.kan tahlilinede gitmiyorum gunumu beklicem gecen ay erken gebelik testleri falan da yaptim sonuc hayal kirikligi.bekliyorum o yuzden:)

Sabah uyaniyorum hemen bakiyorum foruma birileri bisey yazmis mi die herkesin derdi kendine buyuk gercekten yasamayan anlayamiyor ins hepimizin bebisleri gelicek o zaman daha mutlu yazariz okuruz seviniriz guzel haberleri duyunca insan mutlu oluyor umut doguyor icine esim kiziyor kafayi yedin o forumlari okuyo okuyo biseyler duyuyorum hemen yapiyorum esim diyor bak yiyip durma ikiz ucuz dogurucaksin goruceksin gununu:)

İnsallah blumm az kaldi bu 1ayda hersey ustuste geldi bari guzel bi haber alsamm hayirlisiyla.kan tahlilinede gitmiyorum gunumu beklicem gecen ay erken gebelik testleri falan da yaptim sonuc hayal kirikligi.bekliyorum o yuzden:)
Bekle canimm en iyisini yapiyosun insan kendine engel olamiyor ama dedigin gibi ugrasip hayal kirikligi yasamak da var bak ne diycem gobek deliginden rahme dogru kahverengi bi cizgi olusmu mu bak bakalim ben ilkinde oyle anlamistim cok silik bi cizgi olusuyor bebek buyudukce koyulasiyormus sonra ogrendim

İns arkadasim allah gönlüne göre versin

Meraba kızlar,
Dün yazmıştım buraya dış gebelik yada düşükten korkuyorum diye. Dün betaya baktırdım 381den 322ye düşmüş. İnşallah dış gebelik değildir yani düşüğe sevinecek hale geldim

Onu gecen ay ogrenmistim tek belirttim o cizgiydi:)vardi yani.demekki herkeste olabiliypr yada adet olmaya yakinda olabilir cnku gecen ayda vardi:)kbrr sabh sbh guldurdun demek ikiz ucuz:)forumda her gordugunu uygulayip yemek icme yahu herkesn bunyesi farkli takma :)bn oncesinde ne disarda yemk yiodum ne zararli seyler yiyordum simdi umrumda degil ogrendigimde bakariz :)is ariyormusun.1aydir memlekete gtcem diye sartlandim ordan donunce neyapcaksam.bugun ruyamda kpssye giriodum yine ve sureyi yetistiremiyordum cevreden sesler geliyordu dikkatimi dagitiyorlar ciglik cigliga bagiriyorum susun atanmam lazm diye yalniz orda sinava goren tek bendim kimse anlamiyor beni:)psikolojim bozuldu zannmca hala sinavn etkisindeyim:)

Hmm ozaman bi sure daha beklemende fayda var..oglunla ilgilenip hamileligi takma kafaya pek.oluruna birak
Onu yapamıyorum arkadaşım bana veoğluma en iyi gelecelek sey bir bebek daha biz onu özellikle oğlum büyük bir aşkla ve sevgiyle bekledi kardeşini ben doğuma girdim o amalyat hanenin kapısında bekledi babasıyla yaptığı hazırlıkları görmeniz lazım hetseyi benle beraber yaptı bebek alısverisi besigi çikolatısı odası ve beklemedigimiz olay karsisinda durumunu siz düşünün ve herseyi üst üste yasadı annannesi dedesi ve kardesini peşpeşe kaybeti

Canimm benimde ekimde yurtdisina gitme ihtimalim var ondam sonra bakicam bende aslinda isim var benim ama surekli bi is olsun istiyorum o yuzden calismayi kabul etmedim ya o kadar bunaldim ki boyle evde olmak iyi geldi sanki hersey ust uste geldi bikac aya bakmaya basliycam ama bende nasil yaparim bilmiyorum varya tekrar hazirlanmayi bile dusunuyorum icten ice sen ne dusunyorsun?

Canimmm Allah sabir versin yine verir Allah calismalara devam et en azindann senin bir oglun var benim o da yok

Tekrar ocak subat gibi sinava hazirlanmaya baslayim diyorum ama 84le kapatti bu yil saka gibi.is ariyorum yavastan ama hep bi puruz cikiyor ya para az ya calisma saatleri fazla ya eve cok uzak .hamile olursam dusunmuylrum calismayi hele oyle kotu olaydan sonra..yormicam kendmi insallahbakalim nasip diyorum plan yapmaya gelmiyor hic bisey..akisina biraktim

canım bekle negatfı görmek istemıyosan insallah güzel haber alırsın bu ay olmazsa da daha önuuzde cok aylar var canım :)

Çok şükür rabbime allah herkesin gönlüne göre versin ins
Merhaba arkadaşım.. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.. kaybettiğin bebeğine de Rahmet eylesin.. İnşallah senin şefaatçin olacak öbür dünyada.. Allah bir daha acılar yaşatmasın inşallah hiç kimseye...
Rabbim en kısa zamanda oğlunu da kardeşine kavuştursun..
Benimde bir oğlum var ve 2 kere bebek kaybettim küçüktüler kürtaj oldum ben. ama oğlum büyük bir hevesle kardeş bekliyor.. Allahım onlara versin kardeşlerini bir an önce

canım hakkında hayrlısı olsun inşallah.

ruyan hayırlara cıksın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…