- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.421
Aynen ya bende cok özeniyorum kalk işe git eve gel yemek ye tv izle uykun qelsin yat yıne aynı şeyler sıkıldım iyice..Gülnur bide 2 gündür soqan kürünü yapmaya calısıorum midem Allak bullak içiyorum ama içene kadar varya bitiyorum resmen...aynennnnnnn ya bazen ev kadınlarına özeniyorum. ne güzel istediği kadar uyusun istediği zaman iş yapsın ne güzel
ben hiç yapmadım onu ne işe yarıyorAynen ya bende cok özeniyorum kalk işe git eve gel yemek ye tv izle uykun qelsin yat yıne aynı şeyler sıkıldım iyice..Gülnur bide 2 gündür soqan kürünü yapmaya calısıorum midem Allak bullak içiyorum ama içene kadar varya bitiyorum resmen...
Ya İbrahim saraçoğlu söylemiş rahmi temizliyomuş çok okudum topiklerde bu sayede hamile kalan cok olmuş iltihap falan varsa söküp atıyomus deneyim dedim bende ama bilmiorum içmeye dewam edebilirmiyim...ben hiç yapmadım onu ne işe yarıyor
hımmmm canım sen kürtaj olalı ne kadar zaman oldu? ki bildiğim kadarı ile sen hiç ara vermeden çalışmaya basladın yanlışmı hatırlıyorumYa İbrahim saraçoğlu söylemiş rahmi temizliyomuş çok okudum topiklerde bu sayede hamile kalan cok olmuş iltihap falan varsa söküp atıyomus deneyim dedim bende ama bilmiorum içmeye dewam edebilirmiyim...
Aynen canım kasımda oldum kürtaj 15 gün sonra ben başladım tekrar çalışmalara işte canım...Sen kürtaj olalı nekadar olmuştu canım ya..hımmmm canım sen kürtaj olalı ne kadar zaman oldu? ki bildiğim kadarı ile sen hiç ara vermeden çalışmaya basladın yanlışmı hatırlıyorum
canım belki rahim kendini toparlamadığı için olmamıştır kişiden kişiye değişiyor malum. ben ikinci adetimden sonra hamile olduğumu öğrenmiştim . sen kürtajdan itibaren 2. yada 3. adetini gördün sanırım . Ama içini ferah tut allahınn izniyle olacakAynen canım kasımda oldum kürtaj 15 gün sonra ben başladım tekrar çalışmalara işte canım...Sen kürtaj olalı nekadar olmuştu canım ya..
Evet canım 3.adetim de bitti Aynen öle Allah hayırlısını versin vardır bi zamanı inşallah canım :)canım belki rahim kendini toparlamadığı için olmamıştır kişiden kişiye değişiyor malum. ben ikinci adetimden sonra hamile olduğumu öğrenmiştim . sen kürtajdan itibaren 2. yada 3. adetini gördün sanırım . Ama içini ferah tut allahınn izniyle olacak
evet canım inşallahhhEvet canım 3.adetim de bitti Aynen öle Allah hayırlısını versin vardır bi zamanı inşallah canım :)
Geçmiş olsun cnm geçer İnşallah en yakın zmanda..Ne güzel bak hareketlenmiş de artık Rabbim tamamına erdirsin..Bizlere de nasip etsin hayırlısı ileBende enfeksiyonla uğraşıyorum daha iyiyim ama tam olarak geçmedi halamaşallah şükür bu hafta hafiften bişeyler hissediyorum artık sanırım cimcime nin hareketleri :)allah herkese nasip etsin
oooo cumaya az kalmış hemencecik geçer zaman :) bende 12 şubatta gidecem ikili taram için daha 16 gün var geçmek bilmiyo sankibana Günaydın erken uyananlara Tünaydin kızlar sabırsızlıkla cuma gününü bekliyorum doktora gitmek için 1 ay beklemek ne zormuş ya
oooo cumaya az kalmış hemencecik geçer zaman :) bende 12 şubatta gidecem ikili taram için daha 16 gün var geçmek bilmiyo sanki
iyi gidiyor çok şükür. kasık ağrısı ve ağzımdaki garip tat haricinde herşey yolunda gidiyor.Bu cumayi nasıl bekledim bi bilsen geçmek bilmedi 1 ay hatta internette kalp atışı duyma cihazı satılıyormus bi ara alsammi diye dusunmedimde değil o kadar kafayı bozdum yanii ben yaptirmayi düşünmüyorum ama belli olmaz bi doktora gideyim ne diyecek senin nasıl gidiyor
İyiyiz canım Allaha şükür sen nasılsın ?merhaba kizlar nasilsiniz?
İNŞ CNM BANA ÇOK DUA ET DUYİM O GÜZEL SESİ İKİ BEBEĞİMDE DUYAMADIMaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok sevindim hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah hiç korkma herşey güzel olcak
İNŞ CNM BANA ÇOK DUA ET DUYİM O GÜZEL SESİ İKİ BEBEĞİMDE DUYAMADIM
sağol cnm inan bnde herkes için dua ediyorum rabbim hayırlısını versin perşembe yada cuma kontrol var inş gzl seyler olurcanım içini ferah tut Rabbim sana mucizesini vermiş Allah'ın izni ile sağ salim alırsın kucağınahepiniz için çok dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?