- 20 Aralık 2013
- 345
- 163
- 63
- 35
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.441
kızlarrrrr şoktayım HAMİLEYİMMMM hiç belirtim yoktu bebeğim bir aylık olmuş bile rabbim hepinize nasip edecek inşşşş inanın korkum sevincimden büyük inş bu defa pıt pıt atan kalbini duyarımmm
kızlarrrrr şoktayım HAMİLEYİMMMM hiç belirtim yoktu bebeğim bir aylık olmuş bile rabbim hepinize nasip edecek inşşşş inanın korkum sevincimden büyük inş bu defa pıt pıt atan kalbini duyarımmm
cnm bn adet gnm yaptırdım kaç gndür yoktum yazamadım 254 çıktı ama şuan kaç oldu bilmiorum perşembe cuma kontrolüm varCanim.hayırlı olsun Rabbim sağlıkla hayirla kucagina almayi nasip etsin duyarsınn allahın izniyle kan değerin kaç çıktı adetin kaç gün gecti
amin cnm çok tşkler hepinize nasip olur inşşşTebrikler cnm Allah kucagina almayi nasip etsin insallahhh
amin cnm çok tşkler hepinize nasip olur inşşş
iki günde bir iki katına çıkıyor. aman boşverrrrrrrrrrrrr kaçsa kaç neticede bebek geliyorrrcnm bn adet gnm yaptırdım kaç gndür yoktum yazamadım 254 çıktı ama şuan kaç oldu bilmiorum perşembe cuma kontrolüm var
cnm bn adet gnm yaptırdım kaç gndür yoktum yazamadım 254 çıktı ama şuan kaç oldu bilmiorum perşembe cuma kontrolüm var
aynen cnm öyle ne var şu kese için gittiğimde kalp atışıda duysa of offiki günde bir iki katına çıkıyor. aman boşverrrrrrrrrrrrr kaçsa kaç neticede bebek geliyorrr
bnmde rusta kız çinde erkek cnm dur bakalımkızlar bu arada bugün rus takvimini öğrendim çok enteresan. çin takvimi ve rus takvinine göre cinsiyet belirleniyormuş ahahahaha işimiz takvimlere kaldı. Benim iki takvimdede erkek çıkıyor bakalım nolcek
kızlar bu arada bugün rus takvimini öğrendim çok enteresan. çin takvimi ve rus takvinine göre cinsiyet belirleniyormuş ahahahaha işimiz takvimlere kaldı. Benim iki takvimdede erkek çıkıyor bakalım nolcek
Benimde kız çıktı sağlıklı olsunlarda canım önemi yok senin şubatta gittiğinde belli olur herhalde
12 şubatta 12+4 ( benim bebek 1 hafta geriden gidiyo malum geç döllenme)günlük olcak eğer erkekse olabilir bakalım doktor söyleyecekmi cinsiyetini sağlıklı olsunda.
aman sağlıklı olsunlarda gerisi boş vallahi :)Benimde alttan bakmistiar ilk günü gününe çıktı ama karindan bakınca 4 gün geriden çıktı .. evet cnm 2 haftaya kadar normalmis
aman sağlıklı olsunlarda gerisi boş vallahi :)
ama benim içimden hep erkek geçiyor sanırım ben erkek istiyorum ya
amin canım inşallah sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi boş aslında. İnşallah zaman çabucak ve güzel geçerde bebeklerimiz kucağımızda olurRabbim gönlüne göre versin inşallah cnm
Saolasın canım bende iyiyim bat i bekliyorum sabırsızlıklaİyiyiz canım Allaha şükür sen nasılsın ?
MasaAllah gözün aydın sağlıkla kucağına almakta nasip olur insaAllah çok sevindim senin adına adaşımkızlarrrrr şoktayım HAMİLEYİMMMM hiç belirtim yoktu bebeğim bir aylık olmuş bile rabbim hepinize nasip edecek inşşşş inanın korkum sevincimden büyük inş bu defa pıt pıt atan kalbini duyarımmm
Saol cnm ınş sizdende alacağız bu guzel haberleriSaolasın canım bende iyiyim bat i bekliyorum sabırsızlıkla
MasaAllah gözün aydın sağlıkla kucağına almakta nasip olur insaAllah çok sevindim senin adına adaşım
Kuzumm hic soylemedin ya canim cok sevindim ne zaaman ogrendin?kızlarrrrr şoktayım HAMİLEYİMMMM hiç belirtim yoktu bebeğim bir aylık olmuş bile rabbim hepinize nasip edecek inşşşş inanın korkum sevincimden büyük inş bu defa pıt pıt atan kalbini duyarımmm
Cnm cumartesiaksam geç saate kadar adet bekledim gelmeyince kana gittim öğrendim valla şok oldum hiç belirtim yoktu ınş sende yaşarsın en kısa zamanda ınş bu sefer kalp atışı duyarim bnde cnmKuzumm hic soylemedin ya canim cok sevindim ne zaaman ogrendin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?