Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Canim.hayırlı olsun Rabbim sağlıkla hayirla kucagina almayi nasip etsin duyarsınn allahın izniyle kan değerin kaç çıktı adetin kaç gün gecti

Canim.hayırlı olsun Rabbim sağlıkla hayirla kucagina almayi nasip etsin duyarsınn allahın izniyle kan değerin kaç çıktı adetin kaç gün gecti
cnm bn adet gnm yaptırdım kaç gndür yoktum yazamadım 254 çıktı ama şuan kaç oldu bilmiorum perşembe cuma kontrolüm var

kızlar bu arada bugün rus takvimini öğrendim çok enteresan. çin takvimi ve rus takvinine göre cinsiyet belirleniyormuş ahahahaha işimiz takvimlere kaldı. Benim iki takvimdede erkek çıkıyor bakalım nolcek

kızlar bu arada bugün rus takvimini öğrendim çok enteresan. çin takvimi ve rus takvinine göre cinsiyet belirleniyormuş ahahahaha işimiz takvimlere kaldı. Benim iki takvimdede erkek çıkıyor bakalım nolcek
bnmde rusta kız çinde erkek cnm dur bakalım

Benimde kız çıktı sağlıklı olsunlarda canım önemi yok senin şubatta gittiğinde belli olur herhalde

Benimde kız çıktı sağlıklı olsunlarda canım önemi yok senin şubatta gittiğinde belli olur herhalde

12 şubatta 12+4 ( benim bebek 1 hafta geriden gidiyo malum geç döllenme)günlük olcak eğer erkekse olabilir bakalım doktor söyleyecekmi cinsiyetini sağlıklı olsunda.

12 şubatta 12+4 ( benim bebek 1 hafta geriden gidiyo malum geç döllenme)günlük olcak eğer erkekse olabilir bakalım doktor söyleyecekmi cinsiyetini sağlıklı olsunda.

Benimde alttan bakmistiar ilk günü gününe çıktı ama karindan bakınca 4 gün geriden çıktı .. evet cnm 2 haftaya kadar normalmis

Benimde alttan bakmistiar ilk günü gününe çıktı ama karindan bakınca 4 gün geriden çıktı .. evet cnm 2 haftaya kadar normalmis
aman sağlıklı olsunlarda gerisi boş vallahi :)

ama benim içimden hep erkek geçiyor sanırım ben erkek istiyorum ya

İyiyiz canım Allaha şükür sen nasılsın ?
Saolasın canım bende iyiyim bat i bekliyorum sabırsızlıkla
MasaAllah gözün aydın sağlıkla kucağına almakta nasip olur insaAllah çok sevindim senin adına adaşım

Saolasın canım bende iyiyim bat i bekliyorum sabırsızlıkla
MasaAllah gözün aydın sağlıkla kucağına almakta nasip olur insaAllah çok sevindim senin adına adaşım
Saol cnm ınş sizdende alacağız bu guzel haberleri

Kuzumm hic soylemedin ya canim cok sevindim ne zaaman ogrendin?

Kuzumm hic soylemedin ya canim cok sevindim ne zaaman ogrendin?
Cnm cumartesiaksam geç saate kadar adet bekledim gelmeyince kana gittim öğrendim valla şok oldum hiç belirtim yoktu ınş sende yaşarsın en kısa zamanda ınş bu sefer kalp atışı duyarim bnde cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…