- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.461
Duyarsin insallah cnm cok sevindim inanki dualarim seninle insallah gelicek bu sefer bebegin idrar testinde cikmadi mi kuzum?Cnm cumartesiaksam geç saate kadar adet bekledim gelmeyince kana gittim öğrendim valla şok oldum hiç belirtim yoktu ınş sende yaşarsın en kısa zamanda ınş bu sefer kalp atışı duyarim bnde cnm
Cnm bir kez yaptim attim belkide cikmistir ztn zaten araya haftasonu girdi sonavfi derken bir daha yapmadim belirtimde yoktu ınş bu bebegim digerlerinden farklidir gelisi farkli oldu rabbim en yakın zamanda sanada nasil edecem bnde sizlerr heran dua ediyorum daha jese gorulmedi jersey stres ins kalptisi duyarım cnmDuyarsin insallah cnm cok sevindim inanki dualarim seninle insallah gelicek bu sefer bebegin idrar testinde cikmadi mi kuzum?
Canimm duyarsin insallah sakin kurma kafanda hersey yolumda gidicek insallah ne zaman doktora gidiceksin?Cnm bir kez yaptim attim belkide cikmistir ztn zaten araya haftasonu girdi sonavfi derken bir daha yapmadim belirtimde yoktu ınş bu bebegim digerlerinden farklidir gelisi farkli oldu rabbim en yakın zamanda sanada nasil edecem bnde sizlerr heran dua ediyorum daha jese gorulmedi jersey stres ins kalptisi duyarım cnm
Cnm persbe yada cuma doktor degistirdim odaccok yogunmus kv ayarlicak ona göre gideceğim hayirlisi cnmCanimm duyarsin insallah sakin kurma kafanda hersey yolumda gidicek insallah ne zaman doktora gidiceksin?
Canim benim cok sevindim Allah kucaqina almayi nasip etsin insallah :)kızlarrrrr şoktayım HAMİLEYİMMMM hiç belirtim yoktu bebeğim bir aylık olmuş bile rabbim hepinize nasip edecek inşşşş inanın korkum sevincimden büyük inş bu defa pıt pıt atan kalbini duyarımmm
Inş cnm rabbim tez zamanda sizindr yüzünüzü guldursunCanim benim cok sevindim Allah kucaqina almayi nasip etsin insallah :)
Az kaldi canimm ne kaldi ki cumaya ay cok sevindim ya hadi insallah bu sefer gelicek bebisin:)Cnm persbe yada cuma doktor degistirdim odaccok yogunmus kv ayarlicak ona göre gideceğim hayirlisi cnm
aaayy çok sevindimm cnm hayırlı olsunn tamamına erdirsin Rabbimm..Ay çok heyecanlı :)kızlarrrrr şoktayım HAMİLEYİMMMM hiç belirtim yoktu bebeğim bir aylık olmuş bile rabbim hepinize nasip edecek inşşşş inanın korkum sevincimden büyük inş bu defa pıt pıt atan kalbini duyarımmm
İnşallah canım benim Günaydın :)Günaydın kızlarr..Hamiş haberiyle güzel bir sabah olduİnşallah biz de veririz en yakın zamanda bu güzel haberi birbirimize :)
Amin canım inşallah :)Inş cnm rabbim tez zamanda sizindr yüzünüzü guldursun
Nasılsın cnm..İnşallah canım benim Günaydın :)
Nasıl oluyum canım yumyum günleri işte elimden geldiqinnce boş geçmemeye çalışıyorum ev iş arasında qidip qeliyorum sen nasılsın seninde son ay demi canım başlıycaksın şubatta çalışmalara ?Nasılsın cnm..
İyiyim cnm ben de, ewet inşallah başlayacağım kısmet olursa..12 şubat gibi adet olurum sonrası da bakalım hayırlısıyla olur inşallah..:)Nasıl oluyum canım yumyum günleri işte elimden geldiqinnce boş geçmemeye çalışıyorum ev iş arasında qidip qeliyorum sen nasılsın seninde son ay demi canım başlıycaksın şubatta çalışmalara ?
İnşallah canım hiç uqrastırmadan qelir bebeqin :)İyiyim cnm ben de, ewet inşallah başlayacağım kısmet olursa..12 şubat gibi adet olurum sonrası da bakalım hayırlısıyla olur inşallah..:)
Ne qüzel bi haber daha hissediyomusun canım yoksa yaptınmı test falan ?kızlar sanırım hamileyim..
aaaaaaa ya maşallah ne güzel haberler alıyoruzkızlar sanırım hamileyim..
ya normalde kan tahlili yaptırmıştım çıkmamıştı bu hafta söktürücü için doktora gidecektim.bidaha test yapayım dedim çıktı..kan tahlilinde de çıktı tekrar yaptırdım...ama kalp atışını duymadan ne bilim içim tuhaf...şaşkınım biraz..Ne qüzel bi haber daha hissediyomusun canım yoksa yaptınmı test falan ?
şakınlığımdan :)...aaaaaaa ya maşallah ne güzel haberler alıyoruzda neden sanırım dedın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?