Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Cnm cumartesiaksam geç saate kadar adet bekledim gelmeyince kana gittim öğrendim valla şok oldum hiç belirtim yoktu ınş sende yaşarsın en kısa zamanda ınş bu sefer kalp atışı duyarim bnde cnm
Duyarsin insallah cnm cok sevindim inanki dualarim seninle insallah gelicek bu sefer bebegin idrar testinde cikmadi mi kuzum?

Duyarsin insallah cnm cok sevindim inanki dualarim seninle insallah gelicek bu sefer bebegin idrar testinde cikmadi mi kuzum?
Cnm bir kez yaptim attim belkide cikmistir ztn zaten araya haftasonu girdi sonavfi derken bir daha yapmadim belirtimde yoktu ınş bu bebegim digerlerinden farklidir gelisi farkli oldu rabbim en yakın zamanda sanada nasil edecem bnde sizlerr heran dua ediyorum daha jese gorulmedi jersey stres ins kalptisi duyarım cnm

Canimm duyarsin insallah sakin kurma kafanda hersey yolumda gidicek insallah ne zaman doktora gidiceksin?

Canim benim cok sevindim Allah kucaqina almayi nasip etsin insallah :)

aaayy çok sevindimm cnm hayırlı olsunn tamamına erdirsin Rabbimm..Ay çok heyecanlı :)

Günaydın kızlarr..Hamiş haberiyle güzel bir sabah oldu İnşallah biz de veririz en yakın zamanda bu güzel haberi birbirimize :)

İyiyim cnm ben de, ewet inşallah başlayacağım kısmet olursa..12 şubat gibi adet olurum sonrası da bakalım hayırlısıyla olur inşallah..:)

Ne qüzel bi haber daha hissediyomusun canım yoksa yaptınmı test falan ?
ya normalde kan tahlili yaptırmıştım çıkmamıştı bu hafta söktürücü için doktora gidecektim.bidaha test yapayım dedim çıktı..kan tahlilinde de çıktı tekrar yaptırdım...ama kalp atışını duymadan ne bilim içim tuhaf...şaşkınım biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…