- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.481
.ayy cnm inşallah hepimizin gelsinnn :)İnşallah canım hiç uqrastırmadan qelir bebeqin :)
Çok sevindim ne qüzel bi duygu Allahım saq salim kucaqınada almayı naip etsin inşallah minik kalbinin atışınıda duyarsın inşallah :)ya normalde kan tahlili yaptırmıştım çıkmamıştı bu hafta söktürücü için doktora gidecektim.bidaha test yapayım dedim çıktı..kan tahlilinde de çıktı tekrar yaptırdım...ama kalp atışını duymadan ne bilim içim tuhaf...şaşkınım biraz..
canım ya çok sevindim inan hayırlı olsun geç döllenme olmuştur belki ondan hemen çıkmamıştır. herşey yolunda gidecek Allahın izni ileşakınlığımdan :)...
ne güzell hayırlı olsunnn ..kızlar sanırım hamileyim..
Amin canım inşallah :).ayy cnm inşallah hepimizin gelsinnn :)
Böyle hamiş haberi aldıkça valla içimi bir heyecan kaplıyooo..Sıra bize gelio sankiiAmin canım inşallah :)
amin inşş...rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın...ayy bi duysam var ya dünyalar benim olurÇok sevindim ne qüzel bi duygu Allahım saq salim kucaqınada almayı naip etsin inşallah minik kalbinin atışınıda duyarsın inşallah :)
Aynen canım benimde hemde nasıl bir an önce qeçsin yumyum qünleride qelsin inşallah bebişlerimiz cok heycanlanıorum cok istiyorum :)Böyle hamiş haberi aldıkça valla içimi bir heyecan kaplıyooo..Sıra bize gelio sankii
Bir şey olmaz inşallah cnm..Doktora sölersin iğnesi var hapı var..Çaresi var yanii hiç üzme kendini..Olacak inşallah hayırlısı ile :) sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına..bide pıhtılaşma var bende
canım ama sen kan sulandırıcı kullanıyorsundur illaki ve doktora gıdınce iğne falan ne gerekiyorsa verecektir sana sıkma canını pıhtılaşmanın çaresi var. ve eğer o bebek dünyaya gelecekse ne olursa olsun gelecek.bide pıhtılaşma var bende
evet yumurtalarım normal tarihten 5 gün sonra çatladı...muhtemelen geç döllenme...çok tşk edrim..inş...yaşadığımız acıları Rabbim yaşatmasın tekrardancanım ya çok sevindim inan hayırlı olsun geç döllenme olmuştur belki ondan hemen çıkmamıştır. herşey yolunda gidecek Allahın izni ile
Amin inşallah...Duyucaksın Allahımın izniyle inşallah sıkıntı yapma kendine kontrollerini yaptır pıhtılaşma içinde önlemini al hemen duyucaksn inanıyorum...amin inşş...rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın...ayy bi duysam var ya dünyalar benim olur
teşekkür ederim..darısı sizlere inş en kısa zamandane güzell hayırlı olsunnn ..
Aynen cnm ben de çookk istiyorum..Senin de olur bu ay inşallah :) peş peşe gelsin bütün hamişlerrrAynen canım benimde hemde nasıl bir an önce qeçsin yumyum qünleride qelsin inşallah bebişlerimiz cok heycanlanıorum cok istiyorum :)
İnşallah cnm benimm :)teşekkür ederim..darısı sizlere inş en kısa zamanda
İnşallah canım içimde bi his var bu ay olucak dıye inşallah olur :)Aynen cnm ben de çookk istiyorum..Senin de olur bu ay inşallah :) peş peşe gelsin bütün hamişlerrr
ağustosta kürtaj olmuşrum.iki ay korundum...iki ayda tedavi oluyordum..ikinci ayda kaldımBöyle hamiş haberi aldıkça valla içimi bir heyecan kaplıyooo..Sıra bize gelio sankii
evet yazdırdık iğneleri ilaçları..sağlık bi şekilde atlatırız inşBir şey olmaz inşallah cnm..Doktora sölersin iğnesi var hapı var..Çaresi var yanii hiç üzme kendini..Olacak inşallah hayırlısı ile :) sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına..
Ayy ne güzel bakk içine de doğmuş..hep böle güzel hisler olsun içimizde..Meleklerimiz de gelsin güzelce İnşallahİnşallah canım içimde bi his var bu ay olucak dıye inşallah olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?