Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Çok sevindim ne qüzel bi duygu Allahım saq salim kucaqınada almayı naip etsin inşallah minik kalbinin atışınıda duyarsın inşallah :)

Çok sevindim ne qüzel bi duygu Allahım saq salim kucaqınada almayı naip etsin inşallah minik kalbinin atışınıda duyarsın inşallah :)
amin inşş...rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın...ayy bi duysam var ya dünyalar benim olur

Böyle hamiş haberi aldıkça valla içimi bir heyecan kaplıyooo..Sıra bize gelio sankii
Aynen canım benimde hemde nasıl bir an önce qeçsin yumyum qünleride qelsin inşallah bebişlerimiz cok heycanlanıorum cok istiyorum :)

bide pıhtılaşma var bende
canım ama sen kan sulandırıcı kullanıyorsundur illaki ve doktora gıdınce iğne falan ne gerekiyorsa verecektir sana sıkma canını pıhtılaşmanın çaresi var. ve eğer o bebek dünyaya gelecekse ne olursa olsun gelecek.
hadiiiiii içini karartma bu güzel haberin tadını çıkar

canım ya çok sevindim inan hayırlı olsun geç döllenme olmuştur belki ondan hemen çıkmamıştır. herşey yolunda gidecek Allahın izni ile
evet yumurtalarım normal tarihten 5 gün sonra çatladı...muhtemelen geç döllenme...çok tşk edrim..inş...yaşadığımız acıları Rabbim yaşatmasın tekrardan

amin inşş...rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın...ayy bi duysam var ya dünyalar benim olur
Amin inşallah...Duyucaksın Allahımın izniyle inşallah sıkıntı yapma kendine kontrollerini yaptır pıhtılaşma içinde önlemini al hemen duyucaksn inanıyorum...

Aynen canım benimde hemde nasıl bir an önce qeçsin yumyum qünleride qelsin inşallah bebişlerimiz cok heycanlanıorum cok istiyorum :)
Aynen cnm ben de çookk istiyorum..Senin de olur bu ay inşallah :) peş peşe gelsin bütün hamişlerrr

Bir şey olmaz inşallah cnm..Doktora sölersin iğnesi var hapı var..Çaresi var yanii hiç üzme kendini..Olacak inşallah hayırlısı ile :) sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına..
evet yazdırdık iğneleri ilaçları..sağlık bi şekilde atlatırız inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…