- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.501
kan değerine göre ne kadarlık canım şuan bebişinevet yumurtalarım normal tarihten 5 gün sonra çatladı...muhtemelen geç döllenme...çok tşk edrim..inş...yaşadığımız acıları Rabbim yaşatmasın tekrardan
ayy içimi rahatlattınız vallaa kaygılı kaygılıydım...evet coraspın kullanıyordum..iğnelerede başlattı doktor hemencanım ama sen kan sulandırıcı kullanıyorsundur illaki ve doktora gıdınce iğne falan ne gerekiyorsa verecektir sana sıkma canını pıhtılaşmanın çaresi var. ve eğer o bebek dünyaya gelecekse ne olursa olsun gelecek.
hadiiiiii içini karartma bu güzel haberin tadını çıkar
İnşallah cnm zaman geçiyo..Bir bakmışsın geçmiş 9 ay hopp kucağında yavrun :)evet yazdırdık iğneleri ilaçları..sağlık bi şekilde atlatırız inş
Cnm cok sevindim hayırlı olsun kac haftalık ayni korku bndede var ama ınş bu defa duyacağızağustosta kürtaj olmuşrum.iki ay korundum...iki ayda tedavi oluyordum..ikinci ayda kaldım
kan değerim 1000 çıktı..doktor gözükmez dedi daha..tekrar çağırdı haftaya.kan değerine göre ne kadarlık canım şuan bebişin
ayy düşüncesi bile güzellİnşallah cnm zaman geçiyo..Bir bakmışsın geçmiş 9 ay hopp kucağında yavrun :)
Az kaldi canimm ne kaldi ki cumaya ay cok sevindim ya hadi insallah bu sefer gelicek bebisin:)
Canlarim bnm cok saolun inanın sizin icinde dua ediyorum hepimiz anne olacağız allahın izniyle kızlar tek çaresi dua bol bol dua edin rabbimden isteyin allah isteyen kulunu sever ınş alacağız sizden bu guzel haberi :)aaayy çok sevindimm cnm hayırlı olsunn tamamına erdirsin Rabbimm..Ay çok heyecanlı :)
evet cnm..Yaşayarak da görürüz inşallah ne kadar güzel bir duygu olduğunu..ayy düşüncesi bile güzell
İnşallah cnm İnşallah :) hepimiz yavrularımızı kucağımıza alıp musmutlu olalım inşallahhCanlarim bnm cok saolun inanın sizin icinde dua ediyorum hepimiz anne olacağız allahın izniyle kızlar tek çaresi dua bol bol dua edin rabbimden isteyin allah isteyen kulunu sever ınş alacağız sizden bu guzel haberi :)
çok tşk edrim.hazal seninki de hayırlı olsun..kan değerim 1000 çıktı.bilmiyorum daha kaç haftalık..haftaya çağırdı..sende de kan pıhtılaşması vardı değilmi..diğer topikte yazmıştın bana...orda iki tane hazal var karıştırıyorum..satım 15 aralık normal yumurtalamada 30 aralık olması lazım ama benim 4-5-6 aralık arası oldu ovulasyon tarihlerim...normal adetten bir hafta geriye çekecem sanırım hesaplarken 4 hafta yeni bitmiştir bende muhtemelenCnm cok sevindim hayırlı olsun kac haftalık ayni korku bndede var ama ınş bu defa duyacağız
tamam o zaman kendini sıkacak bir durum yok ortada herşey çok güzel olacakayy içimi rahatlattınız vallaa kaygılı kaygılıydım...evet coraspın kullanıyordum..iğnelerede başlattı doktor hemen
Ayyy inşallah canım :)Ayy ne güzel bakk içine de doğmuş..hep böle güzel hisler olsun içimizde..Meleklerimiz de gelsin güzelce İnşallah
canım dün mü yaptırdın kan tahlilini 1000 çıktı haftaya ne zaman gidecen değerin 1500 oolunca kese görünüyor ama bebeğin görünmesi için değerim 6000 lerde olması gerekiyor diye biliyorumçok tşk edrim.hazal seninki de hayırlı olsun..kan değerim 1000 çıktı.bilmiyorum daha kaç haftalık..haftaya çağırdı..sende de kan pıhtılaşması vardı değilmi..diğer topikte yazmıştın bana...orda iki tane hazal var karıştırıyorum..satım 15 aralık normal yumurtalamada 30 aralık olması lazım ama benim 4-5-6 aralık arası oldu ovulasyon tarihlerim...normal adetten bir hafta geriye çekecem sanırım hesaplarken 4 hafta yeni bitmiştir bende muhtemelen
pazartesi yaptırdım...cumartesi çağırdı.sonra pazartesiye aldık.kalp atışınıda inş duyarız dedicanım dün mü yaptırdın kan tahlilini 1000 çıktı haftaya ne zaman gidecen değerin 1500 oolunca kese görünüyor ama bebeğin görünmesi için değerim 6000 lerde olması gerekiyor diye biliyorum
Evet cnm bndede var pihtilasma evde ignem vardı başladım doktora gitmeden bnmde sat 28 aralık sanırım 4+3 bnmde daha ınş guzel haberler alırız bnm cumartesi degeirm 254 tü simdi yuklseldi mu bilmiyorum yarin yada cuma kontrol var ınş sen haftaya kalp atisinida duyarsin cnmçok tşk edrim.hazal seninki de hayırlı olsun..kan değerim 1000 çıktı.bilmiyorum daha kaç haftalık..haftaya çağırdı..sende de kan pıhtılaşması vardı değilmi..diğer topikte yazmıştın bana...orda iki tane hazal var karıştırıyorum..satım 15 aralık normal yumurtalamada 30 aralık olması lazım ama benim 4-5-6 aralık arası oldu ovulasyon tarihlerim...normal adetten bir hafta geriye çekecem sanırım hesaplarken 4 hafta yeni bitmiştir bende muhtemelen
Amin cnm ınş alacağız daha haberler ilkleri nasil olduysa bu bebislerde olacak sadece rabbim bir zaman koymuş onu bekleyeceğiz cnmİnşallah cnm İnşallah :) hepimiz yavrularımızı kucağımıza alıp musmutlu olalım inşallahhbugün aldığım 2.güzel haber bu..Devamı gelir İnşallah
hemen hemen aynıyız..inş...iğneyi kaç doz alıyorsun..hangi genindeydi senin pıhtılaşmaEvet cnm bndede var pihtilasma evde ignem vardı başladım doktora gitmeden bnmde sat 28 aralık sanırım 4+3 bnmde daha ınş guzel haberler alırız bnm cumartesi degeirm 254 tü simdi yuklseldi mu bilmiyorum yarin yada cuma kontrol var ınş sen haftaya kalp atisinida duyarsin cnm
ooooooooo hesapladım pazartesiye kadar değerin 8000 bınleri buluyor kalp atışını duyarsın canım.pazartesi yaptırdım...cumartesi çağırdı.sonra pazartesiye aldık.kalp atışınıda inş duyarız dedi
ayy hadi inşş.tşk ederimmooooooooo hesapladım pazartesiye kadar değerin 8000 bınleri buluyor kalp atışını duyarsın canım.
Cnm bnm a1298 heterozigot birde 4g/5g heterozigot iğne 0.4 bnm tasiyiciymisim senin hangi gendehemen hemen aynıyız..inş...iğneyi kaç doz alıyorsun..hangi genindeydi senin pıhtılaşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?