Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

ayy içimi rahatlattınız vallaa kaygılı kaygılıydım...evet coraspın kullanıyordum..iğnelerede başlattı doktor hemen

Az kaldi canimm ne kaldi ki cumaya ay cok sevindim ya hadi insallah bu sefer gelicek bebisin:)

aaayy çok sevindimm cnm hayırlı olsunn tamamına erdirsin Rabbimm..Ay çok heyecanlı :)
Canlarim bnm cok saolun inanın sizin icinde dua ediyorum hepimiz anne olacağız allahın izniyle kızlar tek çaresi dua bol bol dua edin rabbimden isteyin allah isteyen kulunu sever ınş alacağız sizden bu guzel haberi :)

Canlarim bnm cok saolun inanın sizin icinde dua ediyorum hepimiz anne olacağız allahın izniyle kızlar tek çaresi dua bol bol dua edin rabbimden isteyin allah isteyen kulunu sever ınş alacağız sizden bu guzel haberi :)
İnşallah cnm İnşallah :) hepimiz yavrularımızı kucağımıza alıp musmutlu olalım inşallahh bugün aldığım 2.güzel haber bu..Devamı gelir İnşallah

Cnm cok sevindim hayırlı olsun kac haftalık ayni korku bndede var ama ınş bu defa duyacağız
çok tşk edrim.hazal seninki de hayırlı olsun..kan değerim 1000 çıktı.bilmiyorum daha kaç haftalık..haftaya çağırdı..sende de kan pıhtılaşması vardı değilmi..diğer topikte yazmıştın bana...orda iki tane hazal var karıştırıyorum..satım 15 aralık normal yumurtalamada 30 aralık olması lazım ama benim 4-5-6 aralık arası oldu ovulasyon tarihlerim...normal adetten bir hafta geriye çekecem sanırım hesaplarken 4 hafta yeni bitmiştir bende muhtemelen

canım dün mü yaptırdın kan tahlilini 1000 çıktı haftaya ne zaman gidecen değerin 1500 oolunca kese görünüyor ama bebeğin görünmesi için değerim 6000 lerde olması gerekiyor diye biliyorum

canım dün mü yaptırdın kan tahlilini 1000 çıktı haftaya ne zaman gidecen değerin 1500 oolunca kese görünüyor ama bebeğin görünmesi için değerim 6000 lerde olması gerekiyor diye biliyorum
pazartesi yaptırdım...cumartesi çağırdı.sonra pazartesiye aldık.kalp atışınıda inş duyarız dedi

Evet cnm bndede var pihtilasma evde ignem vardı başladım doktora gitmeden bnmde sat 28 aralık sanırım 4+3 bnmde daha ınş guzel haberler alırız bnm cumartesi degeirm 254 tü simdi yuklseldi mu bilmiyorum yarin yada cuma kontrol var ınş sen haftaya kalp atisinida duyarsin cnm

İnşallah cnm İnşallah :) hepimiz yavrularımızı kucağımıza alıp musmutlu olalım inşallahh bugün aldığım 2.güzel haber bu..Devamı gelir İnşallah
Amin cnm ınş alacağız daha haberler ilkleri nasil olduysa bu bebislerde olacak sadece rabbim bir zaman koymuş onu bekleyeceğiz cnm

hemen hemen aynıyız..inş...iğneyi kaç doz alıyorsun..hangi genindeydi senin pıhtılaşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…