Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Gunaydin kizlar girmeyeli hamis haberi cogalmiss hazar ve miskamber tebrik ederim rabbim kucaginiza almayi nasip etsin inşallah bende yazilari okuyunca test yapasm geldi
Kız dur daha var acele etme sonra neqatifler piskoloji falan bırakmıo :)

Gunaydin kizlar girmeyeli hamis haberi cogalmiss hazar ve miskamber tebrik ederim rabbim kucaginiza almayi nasip etsin inşallah bende yazilari okuyunca test yapasm geldi
günaydın....amin..çok tşkler...inş herkes güzel haber alacak yakında..regline kaç gün var

benim mthr677 heterezigot 0,2 lik verdi bana..bide yarım coraspin..az değilmi..acaba yavaş yavaşmı yükseltecekki
Hayır cnm yeterli bnce senin gibi olanlara bazen sadece coraspin veriyorlar takma kafaya bnde diyordum düşük diye bnde iki gende olmasına ragmen bu bile yüksek dedi onun icin seninki de yüksek bnce hamileliğinin tadını çıkar ınş bu defa sıkıntı cekmeyiz bnm korkum hala var ikinci bebegimi iğne kullanmama ragmen kaybettim hayirlisi

ha ii bariii...az buçuk rahtladım diğre topikte çok yüksek dozlardan bahsedilince...aa ciddimisin...iğne kullandığın halde..neden peki..araştırıldımı...ayy ben bu korkuyla geçiricem heralde 9 ayı..sana kortizon verdimi bide doktor

ayyyyy yerim seni ben ya güldürdün beni :)
bu ay sizden de hayırlı haberler bekliyorum Allahın izni ile gelecek bebişler
:) Napıyım canım ya artık ov.testinden qebelik testinden öööö qeldi bana daralıorum onları qörünce :) İnşallah canım benim benimde içimde qüzel bi his var ama bakalım inşallah olur qüzel haberler veririz :)

Ben ovulasyon kullanmayı düşünmüyorum yaa..O da stres yapar die düşünüorum..Yine de ruh halime bağlı tabi :) bu ay bekliyorum senden güzel haberler bat ne zaman senin ?

kızlar sanırım hamileyim..
canım konunu biliyorum seninde aynı dönemlerde kötü şeyler yaşamıştık. çok sevindim senin adına görünce çok mutlu oldum
rabbim inş kucağına sağlıkla almayı nasip eder. bizde 2 aydır tekrar başladık çalışmaya. sen ayrıca bir tedavi falan gördünmü

blummm sen nerelerdesin bak hamişler çoğalıyoo Listeyi güncelleyebilirsinn..Bizler de ekleniriz inşallah o listeye hamiş olarak :)

ayy öylemi..Rabbim tekrardan yaşatmasın kimseye..zor dönemlerden geçtik...çok saol..Rabbim inş sanada tekrar nasip eder en kısa zamanda...evet iki ay tedavi gördüm doktor gerek yok dedi..ilk ay ilaçsız takip yaptı..ikinci ay klomen +iğne verdi..çatlatma iğnesi vurulmadım...doktor gerek yok demişti...kürtajdan sonra daha kolay gebe kalmak demişti ama 4 sene olacak..yaşta gidiyor...

İnşallah canım daha var benim 16 sı canım...
Hmm evet varmış cnm daha..Olsun zaman çabuk geçiyo..Biz de cuma günü yola çıkacağız İnşallah 1 hafta yıllık izin aldık eşimle.Biraz kafa dağıtayım göreyim ailemi kürtajdan sonra görmedim hiç..

Yok cnm bana kortizon vermedi neden verdiki sana bu aradaa arastirmad 3
yok cnm bana vermedi sana neden verdiki onu cnm araştırmadilar 3 doktora gittim gerek yok dediler sağlıksız bebek ondan iğne fayda etmemiş dediler o doğru kromozomu bulur dediler tekrar korunmadan devam edeceksiniz dedi hayirlisi bakalim

En iyisisni yapmışsın canım iyi olmuş kafan daqılır qelincede adetini olur qüzelce çalışmalara başlarsın inşallah :)

anladım..rabbim en hayırlısını bilir...
bi arkadaşa daha kullanıyor kortizon ..ondan haber bekliyorum ne için veriliyor diye.....dün yazdı doktor ilaçları..bu gün netten baktım kortizon ilacı diye geçmiş..bilemedim...düşük önleyici ilaç sandım yazarken..bilsem sorardım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…