Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

geçenlerdeyazılmıştı 2015 ağustos anneleri topiğinde sanırım kortizon kullanıyordu. vücudu bebeği yabancı olarak algılayıp düşmesine neden oluyormuş o nedenle kullanıyordu

bahar12umut kullanıyordu canım bu topikten kortizonu

Kızlar buqün adetin 9.günü ov.testi hafif silik cıktı anlamadım ben nasıl bukadar erken ama sizce çalışma olmalımı ?

cnm doktor verdiyse bir bildigi vardir onu sikinti etme hic sen onu ins guzel haberler aliriz

amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. benim dr bana sadece folikasit coraspirin bide b12 verdi bunları kullan yeter dedi 3 aya hamile kalmazsan rahim filmi çekelim dedi. yumurta takibi falanda yapalım demedii. acaba onu benimmi söylemem gerekiyodu bilmiyorum ki. bende 29 yaşındayım bende 1 sene daha boşa geçsin istemiyorum ki zaten bebiş çok istiyorum. bu arada kullandığın ilaçları google a yaz ne için verildiğini bulursun..

nomalde banada tedaviye gerek yok dediler..ısrar ettim biraz..belki kendi haline bıraksam yine olacaktı..inş bu ay kalırsın..benim yaş 31...googleye baktım sabah kortizon yan etkileri falan okuyunca korktum..hemeotolojik sorunlarda da veriliyormuş...özellikle tüp bebek yaptıranlar kullanmışlar...zaten uzun vadede değil sanırım bu ilaç bi kaç hafta kullanmış kullananlar

Evet cnm göbekten ama cok morardi bir tanesiya koldan vursak ne olur bu zzikkimi ya yakiyorda sen nerden vuruyorsun
dün göstermek için göbekten yaptılar...yakmaz sanıyordum ...öyle bi acıdıki kendime gelemedim...koldan başka yerden olurmu dedik..olur dedi ama göbek daha etkiliymiş...ilerleyen zamanlarda mecbur ordanda yapacaz... morarma yapar korkma dedi..

Evet cnm bana oyle dediler sen ovala vurunca kendin vurdun mu hic

Cnm Merhaba:))) doktorun verdiyse hiç gerisini düşünme ben hamile kalmadan önce 4 ay kullandım ve hala kullanıyorum artı Coraspin var. İlk iki gebeliğim de de kalp atışını hiç göremedik. Ben başka doktorlarada gittim tabi. Üst üste iki kayıbı duyan hemen pıhtılaşma genetik testi dedi. Ama kendi doktorum vücudun direnç gösteriyor embriyo nun gelişmesini engelliyo dedi bu direnci kortizon ile baskılayacağız aspirin ile kanı sulandırıp folik asit takviyesi yapacağız dedi ben hamile kalmadan 4 ay bu üçlüyü kullandım hala da kullanıyorum. Sadece folik asidi bırakıcam diğer ikisine devam. Kortizon un riskleri var evet ama ben şu anda bu haftaya geldiysem kalp atışını gördüysem önce Rabbimin izniyle sonra doktorun doğru teşhisiyle oldu. Umarım sana ve bu durumdaki arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir :)))

mrblar ...bilgiler için çok teşekkür ederim...ben ilk bebeğimi 12.haftamda kaybettim..kalp atışını duymuştum..9,5 haftada kalbi durmuş...tahlillerde çıktı pıhtılaşma...bebeğim için herşeyi kullanırım..yeterki o beni bırakmasın...çok çok yardımcı oldu....çok saol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…