Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

ne güzel bir tanenin hayalini kurarken iki tane bebişin oluverir.Ayyyyy düşünmesi bile güzel ben çok isterim ikizlerim ols

Ben doğum yapalı ekim in 4de 2 ay olcak kırkım bitti bebek yok yani emzirmiyorum ne zaman adet olurum sizce??

geçmiş olsun canım benim 8 yaşında bir oğlum var ve 1 ay önce de düşük yaptım.Benim oğlum da heyecanla kardeş bekliyor neden kaybettin sen bebeklerini belli mi nedeni?

Amin cnm inş mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim herkese tatdırsın ins

ah canım ya nasıl üzüldüm ...Allah sabır versin sana.Çocuklar çok saf ve içtenler.Benim oğlumda öyle büyük bir hevesle bekliyor ki kardeşini...Ben düşük yaptığımı bile söyleyemedim henüz

ne güzel bir tanenin hayalini kurarken iki tane bebişin oluverir.Ayyyyy düşünmesi bile güzel ben çok isterim ikizlerim ols
bizim bi tanıdıgında ilk bebeıgı düşmüş ve kurtaj olmus şimdi 4yasında ikizlerı var bana diyoki kurtajdan snra ikizler gelebılıyo hazırlıklı ol :) onların ailede hiç ikiz yok :)

bizim bi tanıdıgında ilk bebeıgı düşmüş ve kurtaj olmus şimdi 4yasında ikizlerı var bana diyoki kurtajdan snra ikizler gelebılıyo hazırlıklı ol :) onların ailede hiç ikiz yok :)
Tek hamilelikte iki bebis fena degil:)oylemiymis bak bende kurtaj oldum hayirlisi diyorum:)negatif gormemek icin ki testi yapmak bilr cok umut verici.bekliyorum bakalm:)

Tek hamilelikte iki bebis fena degil:)oylemiymis bak bende kurtaj oldum hayirlisi diyorum:)negatif gormemek icin ki testi yapmak bilr cok umut verici.bekliyorum bakalm:)
bende ikiz olsun isterım bi kız bi erkek :):):) ben hamılelıgımı batıma 1 hafta varken ucuz testlerde ögrendım korunmayı bıraktıktan sonra sabretmeyı dusunuyorum cunku cok erken dr gıtmek zorunda kalıyosun o da bi stres

Bizde de yok hic ikiz ayy ne guzel olur olsa Allahim gondersin insallah bebislerimizi bu ay basliyorum bende adetim bitmek uzere kizlar taktiklerinizi bekliyorum:)

geçmiş olsun canım benim 8 yaşında bir oğlum var ve 1 ay önce de düşük yaptım.Benim oğlum da heyecanla kardeş bekliyor neden kaybettin sen bebeklerini belli mi nedeni?
Evet belli son ayda diyafragma hernisi olusmus dogduktan bir saat sonra kaybettim kurtaramadılar

Heyecanlandimm gidip alsammiki:)bende 2gun kala ogrenmistim.ben bugun disari cikarsam alayim bi test zaten duramiyorum yapayim ya negatifsede negatif hih :)zaten olursa kan testini 1hafta beklemeyi dusunuyorum

Bizde de yok hic ikiz ayy ne guzel olur olsa Allahim gondersin insallah bebislerimizi bu ay basliyorum bende adetim bitmek uzere kizlar taktiklerinizi bekliyorum:)

ooo hadi başlasın sıkı çalışmalar ne güzel heyecanlı oluyo canım ben hamıle kaldıgım ay bi ilişkide orgazm oldugu anda bosalma gercklestı buda spermlerın yumuşlara daha kolay ulasmasını saglıymus snradan ögrendm bunu faydalı bi bilgi olabilir :)

hadi canım gerçekten mi?İnşallah ya ne güzel olur
evet canım kurtajdan 5 ay snra hamıle kalmıs ve bi kız bi erkek ikizleri var :) inşallah bizlerınde olur

ay hadi bir güzel haber de sen ver inşallah.Git al testi yap bir an önce.Negatifse de ne yapalım önümüzdeki ay için hayal kurmaya başlarız

Heyecanlandimm gidip alsammiki:)bende 2gun kala ogrenmistim.ben bugun disari cikarsam alayim bi test zaten duramiyorum yapayim ya negatifsede negatif hih :)zaten olursa kan testini 1hafta beklemeyi dusunuyorum

bende önceden yapıyodum negatf olunca rahatlıyodum ve adetım gecıkmıyodu dayanamazsam bende yaparım ama dr gitmek zorundayız cunku ona gore tedavıye baslanacak bizim erken ögrenmemızde fayda var bence

inşallah canım inşallah .Nasıl heyecan yaptım sanki hamileyim ve ikizlerim olacağını öğrenmişim gibi oldum.Deli miyim ne .Ama hayali bile güzelllll

bende önceden yapıyodum negatf olunca rahatlıyodum ve adetım gecıkmıyodu dayanamazsam bende yaparım ama dr gitmek zorundayız cunku ona gore tedavıye baslanacak bizim erken ögrenmemızde fayda var bence
evet evet çift çizgiyi gördüğümüz an dr a koşmamız gerekli.Riskliyiz çünkü

inşallah canım inşallah .Nasıl heyecan yaptım sanki hamileyim ve ikizlerim olacağını öğrenmişim gibi oldum.Deli miyim ne .Ama hayali bile güzelllll
hahahha çok hoşsun walla belli mi olur belki gelir ikizlerımız :):):)
evet evet çift çizgiyi gördüğümüz an dr a koşmamız gerekli.Riskliyiz çünkü

aynen canım erken ögrenmemızde fayda var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…