Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

bilemicem artık kaç gün var adetıne
6 gun var gulnurum normalde yapardım hemen test ama bu kez yapmak gelmıyo ıcımden cunku umıtsızım dıger aya hazırlık yapıyrm :) kocıse kecıboynuzu pekmezı yedırcem kendıme de bal tarcın cörek otu kurunu yapıcam

kizlar birde bisey sorcam ben 14 kasmda kurtaj olmustm 50 gun sonra adetimi oldum simdi 1 ya da 2 gune adet olmam gerekiyo ama hic belirtm yok anlayamadm bnde acaba yine gec mi gelicek

canım benim o hiç belli olmaz beni unuttun galiba :) Rabbim mucizesini ne zaman vereceği belli olmaz bekle bakalım adet gününü

kizlar birde bisey sorcam ben 14 kasmda kurtaj olmustm 50 gun sonra adetimi oldum simdi 1 ya da 2 gune adet olmam gerekiyo ama hic belirtm yok anlayamadm bnde acaba yine gec mi gelicek
Canım onu Allah bilir fakat. Hepimiz yaşadık aynı şeyi kürtajdan sonra hiç belirtim olmamıştı benımde bir bakmışım adet olmuşum.

canım benm kurtajdan snra normalde adet olacagım zaman ki belırtılerım yok oldu göguslerım acırdı artık tık yok senınde belkı belırtıler yokolmustur

gokyuzum..
anladm canm ama benim ilk adetim hapla gelmedi hatta kasıklarm falan cok.agirdi aydi onceki adetlerim gibi bu ay ilk defa boyle oldu zaten genelde 30 gunde bi geliyodu adetim pazartesi ye kadar gelmezse doktora gideyim diyorum

canım benm kurtajdan snra normalde adet olacagım zaman ki belırtılerım yok oldu göguslerım acırdı artık tık yok senınde belkı belırtıler yokolmustur
bilmiyorum canm ya ama pazartesi ye kadar gelmezse doktora gidicem

gokyuzum..
anladm canm ama benim ilk adetim hapla gelmedi hatta kasıklarm falan cok.agirdi aydi onceki adetlerim gibi bu ay ilk defa boyle oldu zaten genelde 30 gunde bi geliyodu adetim pazartesi ye kadar gelmezse doktora gideyim diyorum
Anladım canım bende pazartesi doktora gidicemde güzel haberler veririz inşallah birbirimize bide kürtajla ilgisi varmı bilmem benimde ağrısız geliyor maşallah artık cnku yataklara düşüyodum ben ama belkide haplardandir benm

insallah canim yaa Allahn izniyle
evet ya benimde oyleydi kasik agrisindan aglardim her ay belki benimde gececektir sennde mi gunun gecti o yuzden mi doktora gidiceksin

insallah canim yaa Allahn izniyle
evet ya benimde oyleydi kasik agrisindan aglardim her ay belki benimde gececektir sennde mi gunun gecti o yuzden mi doktora gidiceksin
Yok zeynepcim benim kurtajdan sonra ilk reglin yirminci gün geldi sonrakiler hapla geldi meğer yumurtlamiyormusum klomen kullandım bu ay bgun bitcek onu takip için çağırdı

kixlar slm doktor bnden iki gun arayla kan istedi deger icin artisa bakti ilk gun 2479 cikti iki gun snra 4017 cikti doktor eger 4800 lerde olsa %100 saglikli derdim suan %80 saglikli perwembe kalp atisi alirsak %100 dedi cok cnm sikildi boyle birsey yasayan var mi ya kafam cok karisti diger iki bebegimde kalp atisi duyamamistim

Canım hiç de kafana takma sadce gereksiz teorik bakmış zaten ikiye katlamış normal olanda o belki kan verme saatin ya da onların bakma saati değişikti bi saat sonra gitsem beş bin olcakti hiç karartma kalbini hisseder minik yürek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…