- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.741
bilemicem artık kaç gün var adetınecanım benım normaldede karısık kırpıkleım o yuzden anlayamıyrm :) her yerımdekı tuylerımin cıkıs yonlerı farklı farklı :)
6 gun var gulnurum normalde yapardım hemen test ama bu kez yapmak gelmıyo ıcımden cunku umıtsızım dıger aya hazırlık yapıyrm :) kocıse kecıboynuzu pekmezı yedırcem kendıme de bal tarcın cörek otu kurunu yapıcambilemicem artık kaç gün var adetıne
canım benim o hiç belli olmaz beni unuttun galiba :) Rabbim mucizesini ne zaman vereceği belli olmaz bekle bakalım adet gününü6 gun var gulnurum normalde yapardım hemen test ama bu kez yapmak gelmıyo ıcımden cunku umıtsızım dıger aya hazırlık yapıyrm :) kocıse kecıboynuzu pekmezı yedırcem kendıme de bal tarcın cörek otu kurunu yapıcam
Canım onu Allah bilir fakat. Hepimiz yaşadık aynı şeyi kürtajdan sonra hiç belirtim olmamıştı benımde bir bakmışım adet olmuşum.kizlar birde bisey sorcam ben 14 kasmda kurtaj olmustm 50 gun sonra adetimi oldum simdi 1 ya da 2 gune adet olmam gerekiyo ama hic belirtm yok anlayamadm bnde acaba yine gec mi gelicek
anladm cnm haklsn demek ki benmde oyle olucak ...Canım onu Allah bilir fakat. Hepimiz yaşadık aynı şeyi kürtajdan sonra hiç belirtim olmamıştı benımde bir bakmışım adet olmuşum.
canm sen kurtajdan sonra kacnci ayda hamile kalmistin ?canım benim o hiç belli olmaz beni unuttun galiba :) Rabbim mucizesini ne zaman vereceği belli olmaz bekle bakalım adet gününü
canımmm 2 kez adet oldum ondan sonra hamile olduğumu öğrendim ama benimki tesadüftü yani planlı bir gebelik değildicanm sen kurtajdan sonra kacnci ayda hamile kalmistin ?
hmm anladm cnm Allah saglkla hayirlisiyla kucagna almayi nasip etsin.canımmm 2 kez adet oldum ondan sonra hamile olduğumu öğrendim ama benimki tesadüftü yani planlı bir gebelik değildi
beklıycemm canım inşallah mucizem gercek olur benımde :)canım benim o hiç belli olmaz beni unuttun galiba :) Rabbim mucizesini ne zaman vereceği belli olmaz bekle bakalım adet gününü
kizlar birde bisey sorcam ben 14 kasmda kurtaj olmustm 50 gun sonra adetimi oldum simdi 1 ya da 2 gune adet olmam gerekiyo ama hic belirtm yok anlayamadm bnde acaba yine gec mi gelicek[/QUOTE
Canım benim de kürtaj olduğumdan beri dengem değişti hatta yumurtlayamadigim falan çıktı hep hapla geldi inşallah senin öyle olmaz bence bi doktoruna sor derim
Amin canım Teşekkürlerrhmm anladm cnm Allah saglkla hayirlisiyla kucagna almayi nasip etsin.
beklıycemm canım inşallah mucizem gercek olur benımde :)
canım benm kurtajdan snra normalde adet olacagım zaman ki belırtılerım yok oldu göguslerım acırdı artık tık yok senınde belkı belırtıler yokolmusturkizlar birde bisey sorcam ben 14 kasmda kurtaj olmustm 50 gun sonra adetimi oldum simdi 1 ya da 2 gune adet olmam gerekiyo ama hic belirtm yok anlayamadm bnde acaba yine gec mi gelicek
bilmiyorum canm ya ama pazartesi ye kadar gelmezse doktora gidicemcanım benm kurtajdan snra normalde adet olacagım zaman ki belırtılerım yok oldu göguslerım acırdı artık tık yok senınde belkı belırtıler yokolmustur
Anladım canım bende pazartesi doktora gidicemde güzel haberler veririz inşallah birbirimize bide kürtajla ilgisi varmı bilmem benimde ağrısız geliyor maşallah artık cnku yataklara düşüyodum ben ama belkide haplardandir benmgokyuzum..
anladm canm ama benim ilk adetim hapla gelmedi hatta kasıklarm falan cok.agirdi aydi onceki adetlerim gibi bu ay ilk defa boyle oldu zaten genelde 30 gunde bi geliyodu adetim pazartesi ye kadar gelmezse doktora gideyim diyorum
insallah canim yaa Allahn izniyleAnladım canım bende pazartesi doktora gidicemde güzel haberler veririz inşallah birbirimize bide kürtajla ilgisi varmı bilmem benimde ağrısız geliyor maşallah artık cnku yataklara düşüyodum ben ama belkide haplardandir benm
Yok zeynepcim benim kurtajdan sonra ilk reglin yirminci gün geldi sonrakiler hapla geldi meğer yumurtlamiyormusum klomen kullandım bu ay bgun bitcek onu takip için çağırdıinsallah canim yaa Allahn izniyle
evet ya benimde oyleydi kasik agrisindan aglardim her ay belki benimde gececektirsennde mi gunun gecti o yuzden mi doktora gidiceksin
Canım hiç de kafana takma sadce gereksiz teorik bakmış zaten ikiye katlamış normal olanda o belki kan verme saatin ya da onların bakma saati değişikti bi saat sonra gitsem beş bin olcakti hiç karartma kalbini hisseder minik yürekkixlar slm doktor bnden iki gun arayla kan istedi deger icin artisa bakti ilk gun 2479 cikti iki gun snra 4017 cikti doktor eger 4800 lerde olsa %100 saglikli derdim suan %80 saglikli perwembe kalp atisi alirsak %100 dedi cok cnm sikildi boyle birsey yasayan var mi ya kafam cok karisti diger iki bebegimde kalp atisi duyamamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?