- 16 Eylül 2014
- 3.308
- 3.016
- 248
- 36
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.761
cnm ayni saatte baktim ama hayirlisi persembe kalp atisi icin cagirdi pazartesi kan verecegim eger yuklsediysr saglikli degilse belli olur kanda kismet artikCanım hiç de kafana takma sadce gereksiz teorik bakmış zaten ikiye katlamış normal olanda o belki kan verme saatin ya da onların bakma saati değişikti bi saat sonra gitsem beş bin olcakti hiç karartma kalbini hisseder minik yürek
Canimm doktorlar hep oyle temkinli yaklasiyor bozma morelini degerlerin gayet iyi artmis sakin takilma kuzumkixlar slm doktor bnden iki gun arayla kan istedi deger icin artisa bakti ilk gun 2479 cikti iki gun snra 4017 cikti doktor eger 4800 lerde olsa %100 saglikli derdim suan %80 saglikli perwembe kalp atisi alirsak %100 dedi cok cnm sikildi boyle birsey yasayan var mi ya kafam cok karisti diger iki bebegimde kalp atisi duyamamistim
Saol kubracim ınş cnm insan ilk duyunca üzülüyorCanimm doktorlar hep oyle temkinli yaklasiyor bozma morelini degerlerin gayet iyi artmis sakin takilma kuzum
Uzulme tatlimm doktorlar oyle pat die en kotuyu soyluyorlar kafana takip da kotuyu cagirma sen degerin gayet iyi artmia bence kalp atisini da duyucaksin bak hersey daha guzel olucak gor bak sen:)Saol kubracim ınş cnm insan ilk duyunca üzülüyor
Haklısın cnm.nasil olsa 5 gün snra belli olur tsk desteğin icinUzulme tatlimm doktorlar oyle pat die en kotuyu soyluyorlar kafana takip da kotuyu cagirma sen degerin gayet iyi artmia bence kalp atisini da duyucaksin bak hersey daha guzel olucak gor bak sen:)
kan pıhtılaşmasına bakıldımı cnm inşallah bidahakine öyle olmaz çook geçmiş olsun çook üzüldümKızlar merhaba ben de iki kez kürtaj oldum Haziran ve Kasım Ayında. Ikisini de 7. Haftada kalbinin durması sonucu kaybettim. Tüm araştırmalar yapıldı ama hiçbir şey çıkmadı. Şimdi çok korkuyorum 3. Kez hamile kalsam bile ya aynı olursa? Benim durumumda olan var mı hiç etrafımda yok böyle bir şey yaşayan
Yapıldı canım rahim filmi, kromozom. Pıhtılaşma her şey yapıldı ama sebep yok. Tek sorunum Pkodan dolayı kilo ve insülin direnci. Ama doktor bunlar bebeğe zarar vermez sebep bunlar olmaz dedi, çok umutsuzdum, ikisi de 7 haftalıkken kalbi güm güm atarken Bıraktı gitti benikan pıhtılaşmasına bakıldımı cnm inşallah bidahakine öyle olmaz çook geçmiş olsun çook üzüldüm
geçmiş olsun Allahım bi daha yasatmasın böyle bi acıKızlar merhaba ben de iki kez kürtaj oldum Haziran ve Kasım Ayında. Ikisini de 7. Haftada kalbinin durması sonucu kaybettim. Tüm araştırmalar yapıldı ama hiçbir şey çıkmadı. Şimdi çok korkuyorum 3. Kez hamile kalsam bile ya aynı olursa? Benim durumumda olan var mı hiç etrafımda yok böyle bir şey yaşayan
Canimm napiyosun nasil gidiyor bekleme suresi adet gunumuze az kaldi?geçmiş olsun Allahım bi daha yasatmasın böyle bi acıbutun tahlıllerın yapıldıgına göre için rahat olsun demek zamanı değilmiş ve sizinde sınavınz böyleymiş Allahım sabır versin bende 1 kez kurtaj oldm bebegım gelısmedı benmde etrafmda hiç yasayan yok ancak kk ya girince anlıyosun yasadıklarının aynısını yasayan oldugunu
Aynen canım burda sizler olmasanız inan dayanmak daha zor, sana da çok geçmiş olsun. Sınav deyip katlanıyoruz mecbur. Bazen dayanamasak dageçmiş olsun Allahım bi daha yasatmasın böyle bi acıbutun tahlıllerın yapıldıgına göre için rahat olsun demek zamanı değilmiş ve sizinde sınavınz böyleymiş Allahım sabır versin bende 1 kez kurtaj oldm bebegım gelısmedı benmde etrafmda hiç yasayan yok ancak kk ya girince anlıyosun yasadıklarının aynısını yasayan oldugunu
iyiyim canımcım sen nasılsın?? evet az kaldı kırmızıların gelcegını bilsem de heyecan yıne var :) bi ümit acaba bebiş olabilir miiii :)Canimm napiyosun nasil gidiyor bekleme suresi adet gunumuze az kaldi?
bazen isyan etmek gelıyo ınsanın içinden ama snra diyorum kii sen napıyosun Allah ne derse o olacak kendıne gel şükür halimize hamile kalabiliyoruz sağsalim kavuscaz bi gün bebeklerimize insallahhhAynen canım burda sizler olmasanız inan dayanmak daha zor, sana da çok geçmiş olsun. Sınav deyip katlanıyoruz mecbur. Bazen dayanamasak da
İnşallah canım ya. Benim de beklenen adet günüm 5 Şubat ama adet olmayacağım muhtemelen. PKO var adet olamıyorumiyiyim canımcım sen nasılsın?? evet az kaldı kırmızıların gelcegını bilsem de heyecan yıne var :) bi ümit acaba bebiş olabilir miiii :)
bazen isyan etmek gelıyo ınsanın içinden ama snra diyorum kii sen napıyosun Allah ne derse o olacak kendıne gel şükür halimize hamile kalabiliyoruz sağsalim kavuscaz bi gün bebeklerimize insallahhh
cok nalet bişey su pkoda inşallah bebişler gelir bekletmezler bzi bnmde 5-6 subatİnşallah canım ya. Benim de beklenen adet günüm 5 Şubat ama adet olmayacağım muhtemelen. PKO var adet olamıyorum
Evet canım ya Allah düşmanıma vermesin bu lanet hastalığı. Inşallah sizin olur canım benim. Bende umut yok.cok nalet bişey su pkoda inşallah bebişler gelir bekletmezler bzi bnmde 5-6 subat
öyle deme ccanım olduysa bundan snrada olacak ve sagsalim kucagına alacaksın ama bu aydan bahsedıyosan bende de umut yok şubatta bolbol çalışcazzz :)Evet canım ya Allah düşmanıma vermesin bu lanet hastalığı. Inşallah sizin olur canım benim. Bende umut yok.
Yumurtlayabilsem umudum olur ama ben Şubat için de umutsuzdum şimdiden. Sanırım kilo vermeden adetim düzene binmeyecek o Yüzden spora devam. Size başarılar tüm kalbimle dua ediyorum inşallah en kısa zamanda pozitif sonucunu alırsınız :)öyle deme ccanım olduysa bundan snrada olacak ve sagsalim kucagına alacaksın ama bu aydan bahsedıyosan bende de umut yok şubatta bolbol çalışcazzz :)
o zman sen bolbol spor yap canım bebiş için katlan diyette yap :) inşallah hepimiz pozitifi görcezzz :)Yumurtlayabilsem umudum olur ama ben Şubat için de umutsuzdum şimdiden. Sanırım kilo vermeden adetim düzene binmeyecek o Yüzden spora devam. Size başarılar tüm kalbimle dua ediyorum inşallah en kısa zamanda pozitif sonucunu alırsınız :)
Aynen canım çok zorspor. Her yerim ağrıyor ama mecbur katlanacağım :)o zman sen bolbol spor yap canım bebiş için katlan diyette yap :) inşallah hepimiz pozitifi görcezzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?