Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

cnm ayni saatte baktim ama hayirlisi persembe kalp atisi icin cagirdi pazartesi kan verecegim eger yuklsediysr saglikli degilse belli olur kanda kismet artik

Canimm doktorlar hep oyle temkinli yaklasiyor bozma morelini degerlerin gayet iyi artmis sakin takilma kuzum

Uzulme tatlimm doktorlar oyle pat die en kotuyu soyluyorlar kafana takip da kotuyu cagirma sen degerin gayet iyi artmia bence kalp atisini da duyucaksin bak hersey daha guzel olucak gor bak sen:)
Haklısın cnm.nasil olsa 5 gün snra belli olur tsk desteğin icin

Kızlar merhaba ben de iki kez kürtaj oldum Haziran ve Kasım Ayında. Ikisini de 7. Haftada kalbinin durması sonucu kaybettim. Tüm araştırmalar yapıldı ama hiçbir şey çıkmadı. Şimdi çok korkuyorum 3. Kez hamile kalsam bile ya aynı olursa? Benim durumumda olan var mı hiç etrafımda yok böyle bir şey yaşayan

kan pıhtılaşmasına bakıldımı cnm inşallah bidahakine öyle olmaz çook geçmiş olsun çook üzüldüm

kan pıhtılaşmasına bakıldımı cnm inşallah bidahakine öyle olmaz çook geçmiş olsun çook üzüldüm
Yapıldı canım rahim filmi, kromozom. Pıhtılaşma her şey yapıldı ama sebep yok. Tek sorunum Pkodan dolayı kilo ve insülin direnci. Ama doktor bunlar bebeğe zarar vermez sebep bunlar olmaz dedi, çok umutsuzdum, ikisi de 7 haftalıkken kalbi güm güm atarken Bıraktı gitti beni

geçmiş olsun Allahım bi daha yasatmasın böyle bi acı butun tahlıllerın yapıldıgına göre için rahat olsun demek zamanı değilmiş ve sizinde sınavınz böyleymiş Allahım sabır versin bende 1 kez kurtaj oldm bebegım gelısmedı benmde etrafmda hiç yasayan yok ancak kk ya girince anlıyosun yasadıklarının aynısını yasayan oldugunu

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞKIZ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ
hazal1595---------24 ocak---deneme 2-------------HAMİŞ
miskamber----------------------------------------------HAMİŞ
babybaby-------------------------deneme 1-----------HAMİŞ

OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
Sweet42-------------8ocak ---deneme 2
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
Canipir--------------12 ocak --- deneme 1
hasretduman-------17 ocak ---deneme 1
kaderde_nevarsa--17 ocak ---deneme 3
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
hazal1595-----------24 ocak ---deneme 2
Halemoon----------25 ocak ---deneme 1

ŞUBAT BATLARI
Aslicanaydın--------3 şubat---deneme 7
canipir---------------4 şubat---deneme 2
kbrbsr16-------------6 şubat---deneme 2
sweet42--------------6 şubat---deneme 3
blummmm----------6 şubat---deneme 4
Hazal87--------------7 şubat---deneme 2
kaderdenevarsa-----7 şubat---deneme 4
cansev_can--------17 şubat---deneme 3

arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

Canimm napiyosun nasil gidiyor bekleme suresi adet gunumuze az kaldi?

Aynen canım burda sizler olmasanız inan dayanmak daha zor, sana da çok geçmiş olsun. Sınav deyip katlanıyoruz mecbur. Bazen dayanamasak da

Canimm napiyosun nasil gidiyor bekleme suresi adet gunumuze az kaldi?
iyiyim canımcım sen nasılsın?? evet az kaldı kırmızıların gelcegını bilsem de heyecan yıne var :) bi ümit acaba bebiş olabilir miiii :)

Aynen canım burda sizler olmasanız inan dayanmak daha zor, sana da çok geçmiş olsun. Sınav deyip katlanıyoruz mecbur. Bazen dayanamasak da
bazen isyan etmek gelıyo ınsanın içinden ama snra diyorum kii sen napıyosun Allah ne derse o olacak kendıne gel şükür halimize hamile kalabiliyoruz sağsalim kavuscaz bi gün bebeklerimize insallahhh

İnşallah canım ya. Benim de beklenen adet günüm 5 Şubat ama adet olmayacağım muhtemelen. PKO var adet olamıyorum

Evet canım ya Allah düşmanıma vermesin bu lanet hastalığı. Inşallah sizin olur canım benim. Bende umut yok.
öyle deme ccanım olduysa bundan snrada olacak ve sagsalim kucagına alacaksın ama bu aydan bahsedıyosan bende de umut yok şubatta bolbol çalışcazzz :)

öyle deme ccanım olduysa bundan snrada olacak ve sagsalim kucagına alacaksın ama bu aydan bahsedıyosan bende de umut yok şubatta bolbol çalışcazzz :)
Yumurtlayabilsem umudum olur ama ben Şubat için de umutsuzdum şimdiden. Sanırım kilo vermeden adetim düzene binmeyecek o Yüzden spora devam. Size başarılar tüm kalbimle dua ediyorum inşallah en kısa zamanda pozitif sonucunu alırsınız :)

o zman sen bolbol spor yap canım bebiş için katlan diyette yap :) inşallah hepimiz pozitifi görcezzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…