- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 32
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.781
Günaydın canım erkencisinGünaydın kızlarrrr
Canım cok qeçmiş olsun bende bebeğimi kaybettimkürtaj oldum 1 kez anlayabılıyorum seni ama ümitsizliğe kapılma inşallah gelicek bebişlerimiz Allahım cok büyük bir kere nasip ettiyse 2.nasip eder inşallah bol bol dua et kendini salma dirayetli olmaya çalış canımKızlar merhaba ben de iki kez kürtaj oldum Haziran ve Kasım Ayında. Ikisini de 7. Haftada kalbinin durması sonucu kaybettim. Tüm araştırmalar yapıldı ama hiçbir şey çıkmadı. Şimdi çok korkuyorum 3. Kez hamile kalsam bile ya aynı olursa? Benim durumumda olan var mı hiç etrafımda yok böyle bir şey yaşayan
öncesinde de içmek gerekiyormuş...ben bi ara bıraktım bebek oluşursa düşer sanıyordum sanki doktordan iyi biliyorum ya...sana doktorun verdiyse mutlaka kullan..folik asidi neden bıraktınben de bu evrede coraspin icmiyorum aslında öncesinde icmekde yardımcı olur mi acaba diye düşünmekteyim açıkçasıfolik asiti bile içme artık dedi sana iğne başladığı için yarıma düşürdü galiba Evet bende çok korkuyorum ama dediğin gibi değer
canım içini ferah tut allahın izni ile herşey güzel olacakkixlar slm doktor bnden iki gun arayla kan istedi deger icin artisa bakti ilk gun 2479 cikti iki gun snra 4017 cikti doktor eger 4800 lerde olsa %100 saglikli derdim suan %80 saglikli perwembe kalp atisi alirsak %100 dedi cok cnm sikildi boyle birsey yasayan var mi ya kafam cok karisti diger iki bebegimde kalp atisi duyamamistim
Kızlar merhaba ben de iki kez kürtaj oldum Haziran ve Kasım Ayında. Ikisini de 7. Haftada kalbinin durması sonucu kaybettim. Tüm araştırmalar yapıldı ama hiçbir şey çıkmadı. Şimdi çok korkuyorum 3. Kez hamile kalsam bile ya aynı olursa? Benim durumumda olan var mı hiç etrafımda yok böyle bir şey yaşayan
Günaydın kızlarrrr
canım insülin direncin varsa eğer yapabiliyorsan karatayın diyetini yapmanı öneririm hem sağlıklı kilo verirsin aç kalmadan hemde insülin direncinden kurtulursunYapıldı canım rahim filmi, kromozom. Pıhtılaşma her şey yapıldı ama sebep yok. Tek sorunum Pkodan dolayı kilo ve insülin direnci. Ama doktor bunlar bebeğe zarar vermez sebep bunlar olmaz dedi, çok umutsuzdum, ikisi de 7 haftalıkken kalbi güm güm atarken Bıraktı gitti beni
Canm kocayi kaldiriodm o saatlerde 7 buckda baslioz 8 de anca kalkiyo bende bi girim dedmGünaydın canım erkencisin
Anladım yawrum Allah yardımcın olsun ozaman :)Canm kocayi kaldiriodm o saatlerde 7 buckda baslioz 8 de anca kalkiyo bende bi girim dedm
İnşallah vardır canım kendini sıkıntıya sokma Allahım herşeyin hayırlısını versin inşallah sabırlı olmerhaba kizlar nasilsiniz? bu aydan hic umudum yok regl olsamda bitse kafamdaki sorular hem umudum yok hemde ya bebis varsa diyorum
İnşallah vardır canım kendini sıkıntıya sokma Allahım herşeyin hayırlısını versin inşallah sabırlı ol
Orası kesinlikle ole bekliosun ya herseferınde bi umut peşinde oluosun ama sonrasında qelen hayal kırıklıqı inan daha cok yoruyor en iyisi sakin kalıp oluruna bırakmak ama onuda biz yapamıyoruz doqal olarak o acıyı yaşadıqımız iiçin daha önce...bilmiyorum cnm ya insaALLAH vardir. insan beklenti icinde oldugunda olumlu sonuclar bekliyor .
dogru diyorsun, hamile kalsam yine korkacam acaba mol gebelikmi diye bebegi sagsalim elimize alana kadar endiseli olacaz.Orası kesinlikle ole bekliosun ya herseferınde bi umut peşinde oluosun ama sonrasında qelen hayal kırıklıqı inan daha cok yoruyor en iyisi sakin kalıp oluruna bırakmak ama onuda biz yapamıyoruz doqal olarak o acıyı yaşadıqımız iiçin daha önce...
Aynen öle canım inşallah saqsalim alırız kucaqımıza :)dogru diyorsun, hamile kalsam yine korkacam acaba mol gebelikmi diye bebegi sagsalim elimize alana kadar endiseli olacaz.
Onun kitabını almıştım bir okuyayım bakalım. Bıktım bu insülin direncinden canım yacanım insülin direncin varsa eğer yapabiliyorsan karatayın diyetini yapmanı öneririm hem sağlıklı kilo verirsin aç kalmadan hemde insülin direncinden kurtulursun
Burada (Adana'da ) Güneş var. Hava Güneşli olunca insan daha mutlu oluyor galiba :)kızlar nasılsınızz hava burada yagmurlu kapalı sıkkıcı maalesef
kitabını okuyup birebir uygularsan ne acıkırsın sık sık ne de ani tatlı krizi gelir. ben kendim yaptım ordan biliyorum günde sadece 3 öğünle hiç acıkmadan 13 kilo verdimOnun kitabını almıştım bir okuyayım bakalım. Bıktım bu insülin direncinden canım ya
İnşallah canım ya. Sürekli gelgit halinde ruh halim. Bugün idiysem yarın durduk yere bunalıma giriyorum. Evlat hasreti gerçekten zor. Allah'ım hepimizin gönlündekini hayırlısıyla versinCanım cok qeçmiş olsun bende bebeğimi kaybettimkürtaj oldum 1 kez anlayabılıyorum seni ama ümitsizliğe kapılma inşallah gelicek bebişlerimiz Allahım cok büyük bir kere nasip ettiyse 2.nasip eder inşallah bol bol dua et kendini salma dirayetli olmaya çalış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?