Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Canım cok qeçmiş olsun bende bebeğimi kaybettimkürtaj oldum 1 kez anlayabılıyorum seni ama ümitsizliğe kapılma inşallah gelicek bebişlerimiz Allahım cok büyük bir kere nasip ettiyse 2.nasip eder inşallah bol bol dua et kendini salma dirayetli olmaya çalış canım

öncesinde de içmek gerekiyormuş...ben bi ara bıraktım bebek oluşursa düşer sanıyordum sanki doktordan iyi biliyorum ya...sana doktorun verdiyse mutlaka kullan..folik asidi neden bıraktın

canım içini ferah tut allahın izni ile herşey güzel olacak

canım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun.

Günaydın kızlarrrr

Günaydınnnn

ama bana gün aymadı daha çok uykum var alamadım uykumu

canım insülin direncin varsa eğer yapabiliyorsan karatayın diyetini yapmanı öneririm hem sağlıklı kilo verirsin aç kalmadan hemde insülin direncinden kurtulursun

merhaba kizlar nasilsiniz? bu aydan hic umudum yok regl olsamda bitse kafamdaki sorular hem umudum yok hemde ya bebis varsa diyorum

merhaba kizlar nasilsiniz? bu aydan hic umudum yok regl olsamda bitse kafamdaki sorular hem umudum yok hemde ya bebis varsa diyorum
İnşallah vardır canım kendini sıkıntıya sokma Allahım herşeyin hayırlısını versin inşallah sabırlı ol

bilmiyorum cnm ya insaALLAH vardir. insan beklenti icinde oldugunda olumlu sonuclar bekliyor .
Orası kesinlikle ole bekliosun ya herseferınde bi umut peşinde oluosun ama sonrasında qelen hayal kırıklıqı inan daha cok yoruyor en iyisi sakin kalıp oluruna bırakmak ama onuda biz yapamıyoruz doqal olarak o acıyı yaşadıqımız iiçin daha önce...

dogru diyorsun, hamile kalsam yine korkacam acaba mol gebelikmi diye bebegi sagsalim elimize alana kadar endiseli olacaz.

kızlar nasılsınızz hava burada yagmurlu kapalı sıkkıcı maalesef

canım insülin direncin varsa eğer yapabiliyorsan karatayın diyetini yapmanı öneririm hem sağlıklı kilo verirsin aç kalmadan hemde insülin direncinden kurtulursun
Onun kitabını almıştım bir okuyayım bakalım. Bıktım bu insülin direncinden canım ya

Onun kitabını almıştım bir okuyayım bakalım. Bıktım bu insülin direncinden canım ya
kitabını okuyup birebir uygularsan ne acıkırsın sık sık ne de ani tatlı krizi gelir. ben kendim yaptım ordan biliyorum günde sadece 3 öğünle hiç acıkmadan 13 kilo verdim

İnşallah canım ya. Sürekli gelgit halinde ruh halim. Bugün idiysem yarın durduk yere bunalıma giriyorum. Evlat hasreti gerçekten zor. Allah'ım hepimizin gönlündekini hayırlısıyla versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…