- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.801
biraz moralim bozuk sanırım uykusuzluğun verdiği bişey bu büyük ihtimal ama çok şükür herşey yolunda şu sıralar bebeğin cinsiyetine takmış durumdayım acaba ne olcak dıye.kızlar nasılsınızz hava burada yagmurlu kapalı sıkkıcı maalesef
Hadi ya. Peki sende pKO mu vardı canım? Kilo verince mi hamile kaldın? Kusura bakma çok sordum ama bende şimdi yumurtlama bozukluğu oldu kilodan ve insülinden dolayı.kitabını okuyup birebir uygularsan ne acıkırsın sık sık ne de ani tatlı krizi gelir. ben kendim yaptım ordan biliyorum günde sadece 3 öğünle hiç acıkmadan 13 kilo verdim
yok canım bende pko falan yok çok şükür insülin direncimde yok. karatay zaten kitabında insülin direnci olan kişilerde ani açlık tatlı krizi gibi yönelimleri olduğundan bahsdiyor sen öylemisin bilmiyorum ama bence en azından bir hafta dene derim hiç birşey kaybetmezsinHadi ya. Peki sende pKO mu vardı canım? Kilo verince mi hamile kaldın? Kusura bakma çok sordum ama bende şimdi yumurtlama bozukluğu oldu kilodan ve insülinden dolayı.
uykusuzluktandır canım :) eee şimdi cinsiyet olayına gectın tabii az kaldı canım ögreneceksın bizde heyecanla beklıyoruz :) erkek haberi alcaz senden öyle hissediyorum :) ben beklemedeyım test yapmakta gelmıyo içimden :)biraz moralim bozuk sanırım uykusuzluğun verdiği bişey bu büyük ihtimal ama çok şükür herşey yolunda şu sıralar bebeğin cinsiyetine takmış durumdayım acaba ne olcak dıye.
sen nasılsın kaç gün kaldı adete varmı gelişme
evet güneş olunca insan rahatlıyor :)Burada (Adana'da ) Güneş var. Hava Güneşli olunca insan daha mutlu oluyor galiba :)
yaaaauykusuzluktandır canım :) eee şimdi cinsiyet olayına gectın tabii az kaldı canım ögreneceksın bizde heyecanla beklıyoruz :) erkek haberi alcaz senden öyle hissediyorum :) ben beklemedeyım test yapmakta gelmıyo içimden :)
Haklısın tatlım. Zaten şu an diyetteyim beyazlara hayır yeşillere evet mantığıyla yapıyorum ama karataya baksam faydayı artırabilirim. Çok teşekkürler. Rabbim evladını Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)yok canım bende pko falan yok çok şükür insülin direncimde yok. karatay zaten kitabında insülin direnci olan kişilerde ani açlık tatlı krizi gibi yönelimleri olduğundan bahsdiyor sen öylemisin bilmiyorum ama bence en azından bir hafta dene derim hiç birşey kaybetmezsin
Ankarada'da parçalı bulutlu bir hava var ama balkanlardan qelen soquk hava dalqası bu hafta içerisinde yurdumu derinden sarsıcak qibime qelıo :)))) Üstünüzü sıkı qiyinmeyi ihmal etmeyin bayanlar iyi qünler :))) Gliba ben sıyırdım kızlar :)evet güneş olunca insan rahatlıyor :)
amin canım inşallahhHaklısın tatlım. Zaten şu an diyetteyim beyazlara hayır yeşillere evet mantığıyla yapıyorum ama karataya baksam faydayı artırabilirim. Çok teşekkürler. Rabbim evladını Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)
kuzu Allah gönlune göre versınn kız cocuklarını da giydirmesi sacını basını yapması cok güzel oluyo erkek cocuklarını da papyonlu falan giyidrmek cok hoş oluyo :) adetım ayın 5-6 sı gibi bakalım merkla beklıyorum :)yaaaablummmm bende erkek istiyorum sanırım ama bilemiyorum kendimi erkek diye odakladım :) 12 şubatta 12+5 olcak belki doktor tahminde bulunur diye ümit ediyorum
kaç gün kaldı adetine? zaten adetin geçmeden yapma test
hava durumu sundun kızzzz :)Ankarada'da parçalı bulutlu bir hava var ama balkanlardan qelen soquk hava dalqası bu hafta içerisinde yurdumu derinden sarsıcak qibime qelıo :)))) Üstünüzü sıkı qiyinmeyi ihmal etmeyin bayanlar iyi qünler :))) Gliba ben sıyırdım kızlar :)
Hep istemişimdir spikerolmayı kısmet olmadı canım bende sen sormuşken hevesimi alıyım dedim :))kuzu Allah gönlune göre versınn kız cocuklarını da giydirmesi sacını basını yapması cok güzel oluyo erkek cocuklarını da papyonlu falan giyidrmek cok hoş oluyo :) adetım ayın 5-6 sı gibi bakalım merkla beklıyorum :)
hava durumu sundun kızzzz :)
hahahha ben arada sana sorayım canım sende hevesını al :)Hep istemişimdir spikerolmayı kısmet olmadı canım bende sen sormuşken hevesimi alıyım dedim :))
Allahım kalbine qöre versin canım inşallah saqlıklı sıhhatli cok yakışıklı bir erkek bebişin oluryaaaablummmm bende erkek istiyorum sanırım ama bilemiyorum kendimi erkek diye odakladım :) 12 şubatta 12+5 olcak belki doktor tahminde bulunur diye ümit ediyorum
kaç gün kaldı adetine? zaten adetin geçmeden yapma test
:))) İyi olur kuzum sen sor arada spor falanda sor ben anlatırım ben canlı yayın akışı :)hahahha ben arada sana sorayım canım sende hevesını al :)
tmm şekerim :) biz sormadanda arada flaş haber geçebilirsin:))) İyi olur kuzum sen sor arada spor falanda sor ben anlatırım ben canlı yayın akışı :)
Bak bu aklıma qelmemişti kuzum :) Önemli bi haber duyunca alt yazı qeçerim ben kaçırmadan izleyin beni :)))tmm şekerim :) biz sormadanda arada flaş haber geçebilirsin
insaALLAH CNMAynen öle canım inşallah saqsalim alırız kucaqımıza :)
iyim cnm sen nasilsin, burdada kar diz boyu nisana kadar kalkmaz bu karkızlar nasılsınızz hava burada yagmurlu kapalı sıkkıcı maalesef
ayyy ben cok üşüyorum karda alışkın olmadıgımdan :) bende iyiyim evdeyım derya baykal izliyorum :)insaALLAH CNM
iyim cnm sen nasilsin, burdada kar diz boyu nisana kadar kalkmaz bu kar
Allahım kalbine qöre versin canım inşallah saqlıklı sıhhatli cok yakışıklı bir erkek bebişin olurBende hep erkek istemişimdir hiç kız bebek kıyafetleri cazip qelmemiştir bana ama saqlıklı olsun en başı o tabi :)
Ne yalan söleyim Allahım içimi bilio bende hep erkek bebeqe kayıyo gönlüm ama tabi saqlıkı olsu hayırlı olsun ne fark eder...tabi öncelik sağlıklı olması :) kız kıyafetleri cazip geliyor bana ama ablamında 3 tane kızı var sanırım ondan ben erkek istiyorum bilmiyorum bilinçaltım beni sürekli erkek bebeğe itiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?