Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

kızlar nasılsınızz hava burada yagmurlu kapalı sıkkıcı maalesef
biraz moralim bozuk sanırım uykusuzluğun verdiği bişey bu büyük ihtimal ama çok şükür herşey yolunda şu sıralar bebeğin cinsiyetine takmış durumdayım acaba ne olcak dıye.

sen nasılsın kaç gün kaldı adete varmı gelişme

kitabını okuyup birebir uygularsan ne acıkırsın sık sık ne de ani tatlı krizi gelir. ben kendim yaptım ordan biliyorum günde sadece 3 öğünle hiç acıkmadan 13 kilo verdim
Hadi ya. Peki sende pKO mu vardı canım? Kilo verince mi hamile kaldın? Kusura bakma çok sordum ama bende şimdi yumurtlama bozukluğu oldu kilodan ve insülinden dolayı.

Hadi ya. Peki sende pKO mu vardı canım? Kilo verince mi hamile kaldın? Kusura bakma çok sordum ama bende şimdi yumurtlama bozukluğu oldu kilodan ve insülinden dolayı.
yok canım bende pko falan yok çok şükür insülin direncimde yok. karatay zaten kitabında insülin direnci olan kişilerde ani açlık tatlı krizi gibi yönelimleri olduğundan bahsdiyor sen öylemisin bilmiyorum ama bence en azından bir hafta dene derim hiç birşey kaybetmezsin

uykusuzluktandır canım :) eee şimdi cinsiyet olayına gectın tabii az kaldı canım ögreneceksın bizde heyecanla beklıyoruz :) erkek haberi alcaz senden öyle hissediyorum :) ben beklemedeyım test yapmakta gelmıyo içimden :)

yaaaa blummmm bende erkek istiyorum sanırım ama bilemiyorum kendimi erkek diye odakladım :) 12 şubatta 12+5 olcak belki doktor tahminde bulunur diye ümit ediyorum

kaç gün kaldı adetine? zaten adetin geçmeden yapma test

Haklısın tatlım. Zaten şu an diyetteyim beyazlara hayır yeşillere evet mantığıyla yapıyorum ama karataya baksam faydayı artırabilirim. Çok teşekkürler. Rabbim evladını Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)

evet güneş olunca insan rahatlıyor :)
Ankarada'da parçalı bulutlu bir hava var ama balkanlardan qelen soquk hava dalqası bu hafta içerisinde yurdumu derinden sarsıcak qibime qelıo :)))) Üstünüzü sıkı qiyinmeyi ihmal etmeyin bayanlar iyi qünler :))) Gliba ben sıyırdım kızlar :)

kuzu Allah gönlune göre versınn kız cocuklarını da giydirmesi sacını basını yapması cok güzel oluyo erkek cocuklarını da papyonlu falan giyidrmek cok hoş oluyo :) adetım ayın 5-6 sı gibi bakalım merkla beklıyorum :)
hava durumu sundun kızzzz :)

Hep istemişimdir spikerolmayı kısmet olmadı canım bende sen sormuşken hevesimi alıyım dedim :))

Allahım kalbine qöre versin canım inşallah saqlıklı sıhhatli cok yakışıklı bir erkek bebişin olur Bende hep erkek istemişimdir hiç kız bebek kıyafetleri cazip qelmemiştir bana ama saqlıklı olsun en başı o tabi :)

tabi öncelik sağlıklı olması :) kız kıyafetleri cazip geliyor bana ama ablamında 3 tane kızı var sanırım ondan ben erkek istiyorum bilmiyorum bilinçaltım beni sürekli erkek bebeğe itiyor :)

tabi öncelik sağlıklı olması :) kız kıyafetleri cazip geliyor bana ama ablamında 3 tane kızı var sanırım ondan ben erkek istiyorum bilmiyorum bilinçaltım beni sürekli erkek bebeğe itiyor :)
Ne yalan söleyim Allahım içimi bilio bende hep erkek bebeqe kayıyo gönlüm ama tabi saqlıkı olsu hayırlı olsun ne fark eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…