Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Hayirlisi kizlaar..negatifse cmtsi yine yaparim hala umut var yani adet gelmeyince:)birazdan esimi gondercem disari:)

Canım ayni sorunu yaşıyorum ..1.5 aydir sagliksiz gebelik deniliyo ama o kadar mutsuzumki inanmak istemiyorum. ..kanamam yok agrim sancim yokk ...sorun ne anlamıyorum. ...bu bebege cok ihtiyaç im var amaaaa kimse umutlu konusmuyo...inat yaptim 15 gun daha beklicem

benim bebeğimin kalbi durmuştu.hiç bi belirti yoktu bel ağrısı dışında..kanama vs. yoktu...sadec bi lekelenmem olmuştu onun üzerine öğrenmiştim....farklı doktorlara gözükseydin...sana zarar vermesinde

canım ne oldu , yaptın mı testi?
Evet yaptiim..ama umutlanmak istemiyorum belli belirsiz 2.czgi cikti ama gecen ayda yaptigimda boyle bisey oldu ve adet oldum sonra.blumm bgn bnm 1hafta onceden cikti deyince benmde 3gun var yaptim bakalim.en saglikli sonucu gunum gelince alcam insallah.darisi tum bekleyen arkadaslarla banada insallah cok kotu gunler gecirdik hepimiz insallah kucagimiza almayi nasip etsin rabbim

hadi inşallah hamilesindir.Ama daha günün bile gelmedi o yüzden siliktir belki de.

hadi inşallah hamilesindir.Ama daha günün bile gelmedi o yüzden siliktir belki de.
İnsallah saglikla..ilk bebegimiz her iki ailede ilk torun olacak.rabbim birdaha oylr kotu gunler yasatmaz insallah.hayirlisiyla su birkac gun gecsede tahlil yaptirsam.testlere guvenm kalmadi cunku

İnsallah saglikla..ilk bebegimiz her iki ailede ilk torun olacak.rabbim birdaha oylr kotu gunler yasatmaz insallah.hayirlisiyla su birkac gun gecsede tahlil yaptirsam.testlere guvenm kalmadi cunku
inşallah test doğrudur, pozitif çıktığında yanlış olma ihtimali pek olmuyor diye biliyorum. bizim de olursa ilk torun olacak :) ovulasyon testim geldi bu arada, adet bitiminden 8 gün sonra başlayacağım inş.

inşallah test doğrudur, pozitif çıktığında yanlış olma ihtimali pek olmuyor diye biliyorum. bizim de olursa ilk torun olacak :) ovulasyon testim geldi bu arada, adet bitiminden 8 gün sonra başlayacağım inş.
İnsallah hayirlisi bakalm.eger fazla aldiysan bekleme adetinden sonra basla belki o donem yumurtlama gunn.mesela ben 12-14.gunler zannediyordum 15.gun poztif cikti bu da 24-36saat icinde iliski onerildigine gore benm gunm 16-17.gunlerms.kacirma gunleri bnce basla hmn

Canimmm oldu demekki nie iki cizgi ciksin var bence ay cok sevindm:)

Benimde ovulasyon testim geldi bugum bi kac gun var adetimin bitmesine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…