- 1 Aralık 2013
- 2.414
- 1.356
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
Slm canımnaber kızlar...
karışığım bende.....durgunluk fazlasıyla var üzerimdeValla hala stresli bir donem geçiriyorum kendi adima sen nasılsın
Senin neyin var hayırdırkarışığım bende.....durgunluk fazlasıyla var üzerimde
bebeğim benden gitti gideli var aslında üzerimdeki bu durgunluk....Senin neyin var hayırdır
Canım ayni sorunu yaşıyorum ..1.5 aydir sagliksiz gebelik deniliyo ama o kadar mutsuzumki inanmak istemiyorum. ..kanamam yok agrim sancim yokk ...sorun ne anlamıyorum. ...bu bebege cok ihtiyaç im var amaaaa kimse umutlu konusmuyo...inat yaptim 15 gun daha beklicem
benim bebeğimin kalbi durmuştu.hiç bi belirti yoktu bel ağrısı dışında..kanama vs. yoktu...sadec bi lekelenmem olmuştu onun üzerine öğrenmiştim....farklı doktorlara gözükseydin...sana zarar vermesindeCanım ayni sorunu yaşıyorum ..1.5 aydir sagliksiz gebelik deniliyo ama o kadar mutsuzumki inanmak istemiyorum. ..kanamam yok agrim sancim yokk ...sorun ne anlamıyorum. ...bu bebege cok ihtiyaç im var amaaaa kimse umutlu konusmuyo...inat yaptim 15 gun daha beklicem
Blumm ozel msj atamiyrm sanaabende önceden yapıyodum negatf olunca rahatlıyodum ve adetım gecıkmıyodu dayanamazsam bende yaparım ama dr gitmek zorundayız cunku ona gore tedavıye baslanacak bizim erken ögrenmemızde fayda var bence
Hayirlisi kizlaar..negatifse cmtsi yine yaparim hala umut var yani adet gelmeyince:)birazdan esimi gondercem disari:)
Evet yaptiim..ama umutlanmak istemiyorum belli belirsiz 2.czgi cikti ama gecen ayda yaptigimda boyle bisey oldu ve adet oldum sonra.blumm bgn bnm 1hafta onceden cikti deyince benmde 3gun var yaptim bakalim.en saglikli sonucu gunum gelince alcam insallah.darisi tum bekleyen arkadaslarla banada insallah cok kotu gunler gecirdik hepimiz insallah kucagimiza almayi nasip etsin rabbimcanım ne oldu , yaptın mı testi?
Evet yaptiim..ama umutlanmak istemiyorum belli belirsiz 2.czgi cikti ama gecen ayda yaptigimda boyle bisey oldu ve adet oldum sonra.blumm bgn bnm 1hafta onceden cikti deyince benmde 3gun var yaptim bakalim.en saglikli sonucu gunum gelince alcam insallah.darisi tum bekleyen arkadaslarla banada insallah cok kotu gunler gecirdik hepimiz insallah kucagimiza almayi nasip etsin rabbim
İnsallah saglikla..ilk bebegimiz her iki ailede ilk torun olacak.rabbim birdaha oylr kotu gunler yasatmaz insallah.hayirlisiyla su birkac gun gecsede tahlil yaptirsam.testlere guvenm kalmadi cunkuhadi inşallah hamilesindir.Ama daha günün bile gelmedi o yüzden siliktir belki de.
inşallah test doğrudur, pozitif çıktığında yanlış olma ihtimali pek olmuyor diye biliyorum. bizim de olursa ilk torun olacak :) ovulasyon testim geldi bu arada, adet bitiminden 8 gün sonra başlayacağım inş.İnsallah saglikla..ilk bebegimiz her iki ailede ilk torun olacak.rabbim birdaha oylr kotu gunler yasatmaz insallah.hayirlisiyla su birkac gun gecsede tahlil yaptirsam.testlere guvenm kalmadi cunku
İnsallah hayirlisi bakalm.eger fazla aldiysan bekleme adetinden sonra basla belki o donem yumurtlama gunn.mesela ben 12-14.gunler zannediyordum 15.gun poztif cikti bu da 24-36saat icinde iliski onerildigine gore benm gunm 16-17.gunlerms.kacirma gunleri bnce basla hmninşallah test doğrudur, pozitif çıktığında yanlış olma ihtimali pek olmuyor diye biliyorum. bizim de olursa ilk torun olacak :) ovulasyon testim geldi bu arada, adet bitiminden 8 gün sonra başlayacağım inş.
Canimmm oldu demekki nie iki cizgi ciksin var bence ay cok sevindm:)Evet yaptiim..ama umutlanmak istemiyorum belli belirsiz 2.czgi cikti ama gecen ayda yaptigimda boyle bisey oldu ve adet oldum sonra.blumm bgn bnm 1hafta onceden cikti deyince benmde 3gun var yaptim bakalim.en saglikli sonucu gunum gelince alcam insallah.darisi tum bekleyen arkadaslarla banada insallah cok kotu gunler gecirdik hepimiz insallah kucagimiza almayi nasip etsin rabbim
Benimde ovulasyon testim geldi bugum bi kac gun var adetimin bitmesine:)inşallah test doğrudur, pozitif çıktığında yanlış olma ihtimali pek olmuyor diye biliyorum. bizim de olursa ilk torun olacak :) ovulasyon testim geldi bu arada, adet bitiminden 8 gün sonra başlayacağım inş.
Canmm cok saol ama sevinemedim bile..rabbim hayirlisini sagliklisini versin insallah isteyen herkese versin..cok korkuyorum dua edinCanimmm oldu demekki nie iki cizgi ciksin var bence ay cok sevindm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?