Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

ya bugünden beri dışarlardayım fabrikada işlerim yoğundu üşüttüm sanırım ya sancım var çok offfffffffffffffff

ya bugünden beri dışarlardayım fabrikada işlerim yoğundu üşüttüm sanırım ya sancım var çok offfffffffffffffff
Canım ya sıkı sıkı giyinseydin tühhh qitmeme şansın yoktu tabi eve qidince hemen yataqa bırak kendiini çıkma hiç..

Canım benim daha 13 gün falan var yumyum günlerim işte herqünü deqerlendiriyorum bakalım :)
hadi bakalım inşallah hayırlı haberler bekliyorum senden
canımmm kendıne dikkat et eve gıdınce ayaklarını petege koy oyle uzan dınlen

Canım ya sıkı sıkı giyinseydin tühhh qitmeme şansın yoktu tabi eve qidince hemen yataqa bırak kendiini çıkma hiç..

valla mecburen bulunmak zorundaydım dışardai şim gereğien ufak bir tamilat tadılat devreye alma işinde mecbur bulunmak zorundayım.
ama dediğiniz gibi evi gidince postu devircem zaten gece uykumuda alamadım. Yemek derdimde yok yemeğimde var ohhh

İnşallah canım size qüzel haberler vermeyi bende cok istiyorum :) Ohh ne qüzel yemekte varmış hemen ye yat canım sıcak tut kendini herşey qüzel olucak inşallah :)

Kızlar bugün ikili test için kan vermeye gittim bide ultrasyondan ense kalinligi felan baktılar hepsi normal çıktı gelisimi haftasına göreymis hareket etmeye başlamış veeeeeee % 70 kız dedi doktor :))

Kızlar bugün ikili test için kan vermeye gittim bide ultrasyondan ense kalinligi felan baktılar hepsi normal çıktı gelisimi haftasına göreymis hareket etmeye başlamış veeeeeee % 70 kız dedi doktor :))
Canım benim bir prenses daha qelıo inşallah ne qüzel cok sevindim ya Allah saq salim kucaqınada almayı nasip etsin inşallah :)

ayyyyyyyyyy maşallah hayırlı olsun bende 12 şubatta gidecem ikili test için çok merak ediyom cinsiyetini :)

12 haftalik canım
maşallahhhhh

ayyy zaman geçmiyor banada daha 10 gün var benim doktora gitmemem o zaman 12+5 olcaz allah nasip ederse

belki doktor benimkinin cinsyeti hakkındada birşey söyler ne bilim.

çin takviminde ne çıkmıştı senin ahahahahahaha

Çin takvimide rus takviimide kız çıkmıştı :) bide ben bebeğin dakikadaki kalp hızını sormustum 158 çıkmıştı yani erkek bebeklerde 130 felan olurmuş kızlarda 150 160 olurmuş batıl inanç gibi bişe :)

bende de çin takvimi rus takviminde erkek çıktı ve kalp atışı 128 di bi ara son gittiğimde neydi bilmiyorum. sağlıklı olsunlar inşallah sağ salim gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…