Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

bende de çin takvimi rus takviminde erkek çıktı ve kalp atışı 128 di bi ara son gittiğimde neydi bilmiyorum. sağlıklı olsunlar inşallah sağ salim gelsinler

Aynen canım sağlıklı olsunlarda erkek kız farketmiyor sagsalim kucaklarimiza almak nasip olur inşallah Rabbim isteyenlerede inşallah en kisa zamanda nasip eyler amin

Aynen canım sağlıklı olsunlarda erkek kız farketmiyor sagsalim kucaklarimiza almak nasip olur inşallah Rabbim isteyenlerede inşallah en kisa zamanda nasip eyler amin
Aminnnnnnnnnnnnn inşallahhhh tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim

Ama bence bu ay topikte patlama olcak gibi geliyor

Kızlar bugün ikili test için kan vermeye gittim bide ultrasyondan ense kalinligi felan baktılar hepsi normal çıktı gelisimi haftasına göreymis hareket etmeye başlamış veeeeeee % 70 kız dedi doktor :))
canımmm maşallah bi kızımız daha olcak inşallah :)

öncesinde de içmek gerekiyormuş...ben bi ara bıraktım bebek oluşursa düşer sanıyordum sanki doktordan iyi biliyorum ya...sana doktorun verdiyse mutlaka kullan..folik asidi neden bıraktın
Bana bi yıldır kullaniyosun hamile kalınca devam edersin artık dedi canım bgun gittim doktora iki tane yumurtam olmuş 10 12 mm yarın birahane bakcak bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…