- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.861
gözün aydın hazal..darısı kalp atışlarına inş...ne zamn giidecen tekrarKızlar slm bgn keseyi gördük 5+2 olduk kese 10mm sizce ii mi boyutu
canım sen dün doktora gidecektin gittin migözün aydın hazal..darısı kalp atışlarına inş...ne zamn giidecen tekrar
pazartesi sanıyordum bugünmüş..randevu gününü şaşırdım eşim dedi yarın diye...bugün öğleden sonra gidecem..mideme ağrılar giriyor ya..stres yapıyorum..inş güzel haberlerle gelirim yarıncanım sen dün doktora gidecektin gittin mi
içini ferah tut güzel haberlerle geleceksin inşallahhhpazartesi sanıyordum bugünmüş..randevu gününü şaşırdım eşim dedi yarın diye...bugün öğleden sonra gidecem..mideme ağrılar giriyor ya..stres yapıyorum..inş güzel haberlerle gelirim yarın
inş gülnur..hep aklıma bebeğimi kaybettiğim gün geliyor ultrason ekranına donuk donuk baktığım...oyyyy....içini ferah tut güzel haberlerle geleceksin inşallahhh
canım düşünme onları hepimiz yaşadık aynı şeyleri kolay değil fakat bu sefer başka artık önlemini aldın onun için herşey güzel olacakinş gülnur..hep aklıma bebeğimi kaybettiğim gün geliyor ultrason ekranına donuk donuk baktığım...oyyyy....
ay evet doğru...elimden geleni yapıyorum.bundan sonrası Rabbimin bileceği iş...sen nasılsın bu arada..kuzucuk nasılcanım düşünme onları hepimiz yaşadık aynı şeyleri kolay değil fakat bu sefer başka artık önlemini aldın onun için herşey güzel olacak
iyiyim canım bu sıralar iş yrinde yoruluyorum çok dışarı falanda çıkmam gerekiyor üşütüyorum bu sefer. Bebekte iyi sanırım bilmiyorum inşallah iyidir yani haftaya perşembe doktora gidecem hem kontrol hem ikili test yaptırcam bakalım inşallah güzel haberlerle birlikte cinsiyette öğrenirim :)ay evet doğru...elimden geleni yapıyorum.bundan sonrası Rabbimin bileceği iş...sen nasılsın bu arada..kuzucuk nasıl
Amin cnm ınş perşembe kendi doktorum çağırdı sanırım oda kese icin bn burda bir doktora gitt o gördü keseyi sende stres yapma güzel haberlerle gel bgn haber bekliyorum senden ne kadarlık oldu senin bebisgözün aydın hazal..darısı kalp atışlarına inş...ne zamn giidecen tekrar
iyiyizzzz sen nasılsın ? da neden kaçırıyorsun yum gününü de bellide olmaz ne olacağı nasip bu işler :)kızlar nasılsınızzz??? dukkana gidicem gitmeden önce bi bakınayım dedım benm ates dustu kırmızılar gelır artık yum gününü kacırdık çalışmalara önümüzdeki ay devam edicezzz inşallah :)
canımmm ben ates ölçtüm bu ay küs oldugumzda yumurtladım.yumurtladıgım aksam ilişki oldu ama gec kalmıştık biliyorumiyiyizzzz sen nasılsın ? da neden kaçırıyorsun yum gününü de bellide olmaz ne olacağı nasip bu işler :)
Kiz cnm sukur sen nasılsın ne uzerine dukkaninizkızlar nasılsınızzz??? dukkana gidicem gitmeden önce bi bakınayım dedım benm ates dustu kırmızılar gelır artık yum gününü kacırdık çalışmalara önümüzdeki ay devam edicezzz inşallah :)
Bnde Merak ettim CNN daha gelmedi sanirimSUHAN gittin mi doktora?
neyse gelir birazdan hayırlı haberlerle inşallahhhBnde Merak ettim CNN daha gelmedi sanirim
bende ıyıyım canım lokantamız var benm kırmızılar 3 gun erken geldı :)Kiz cnm sukur sen nasılsın ne uzerine dukkaniniz
Olsun cnm sağlık olsun adetin gelmesinin en ii tabi en azindan calsimalar yeni umutlar ınş olacak o bebis ilki nasil olduysa sadece vaktini bekliyor annesibende ıyıyım canım lokantamız var benm kırmızılar 3 gun erken geldı :)
cnm ates olcunce ne oluyorkızlar nasılsınızzz??? dukkana gidicem gitmeden önce bi bakınayım dedım benm ates dustu kırmızılar gelır artık yum gününü kacırdık çalışmalara önümüzdeki ay devam edicezzz inşallah :)
hayirlisi olsun cnm yeni ay yeni umutlarbende ıyıyım canım lokantamız var benm kırmızılar 3 gun erken geldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?