Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

canım sen dün doktora gidecektin gittin mi
pazartesi sanıyordum bugünmüş..randevu gününü şaşırdım eşim dedi yarın diye...bugün öğleden sonra gidecem..mideme ağrılar giriyor ya..stres yapıyorum..inş güzel haberlerle gelirim yarın

içini ferah tut güzel haberlerle geleceksin inşallahhh

inş gülnur..hep aklıma bebeğimi kaybettiğim gün geliyor ultrason ekranına donuk donuk baktığım...oyyyy....
canım düşünme onları hepimiz yaşadık aynı şeyleri kolay değil fakat bu sefer başka artık önlemini aldın onun için herşey güzel olacak

canım düşünme onları hepimiz yaşadık aynı şeyleri kolay değil fakat bu sefer başka artık önlemini aldın onun için herşey güzel olacak
ay evet doğru...elimden geleni yapıyorum.bundan sonrası Rabbimin bileceği iş...sen nasılsın bu arada..kuzucuk nasıl

ay evet doğru...elimden geleni yapıyorum.bundan sonrası Rabbimin bileceği iş...sen nasılsın bu arada..kuzucuk nasıl
iyiyim canım bu sıralar iş yrinde yoruluyorum çok dışarı falanda çıkmam gerekiyor üşütüyorum bu sefer. Bebekte iyi sanırım bilmiyorum inşallah iyidir yani haftaya perşembe doktora gidecem hem kontrol hem ikili test yaptırcam bakalım inşallah güzel haberlerle birlikte cinsiyette öğrenirim :)

gözün aydın hazal..darısı kalp atışlarına inş...ne zamn giidecen tekrar
Amin cnm ınş perşembe kendi doktorum çağırdı sanırım oda kese icin bn burda bir doktora gitt o gördü keseyi sende stres yapma güzel haberlerle gel bgn haber bekliyorum senden ne kadarlık oldu senin bebis

kızlar nasılsınızzz??? dukkana gidicem gitmeden önce bi bakınayım dedım benm ates dustu kırmızılar gelır artık yum gününü kacırdık çalışmalara önümüzdeki ay devam edicezzz inşallah :)

iyiyizzzz sen nasılsın ? da neden kaçırıyorsun yum gününü de bellide olmaz ne olacağı nasip bu işler :)

iyiyizzzz sen nasılsın ? da neden kaçırıyorsun yum gününü de bellide olmaz ne olacağı nasip bu işler :)
canımmm ben ates ölçtüm bu ay küs oldugumzda yumurtladım.yumurtladıgım aksam ilişki oldu ama gec kalmıştık biliyorum neyse artık hayırlısı olsun

Kiz cnm sukur sen nasılsın ne uzerine dukkaniniz

bende ıyıyım canım lokantamız var benm kırmızılar 3 gun erken geldı :)
Olsun cnm sağlık olsun adetin gelmesinin en ii tabi en azindan calsimalar yeni umutlar ınş olacak o bebis ilki nasil olduysa sadece vaktini bekliyor annesi

cnm ates olcunce ne oluyor atse dusunce gebelik belirtisimi oluyor

bende ıyıyım canım lokantamız var benm kırmızılar 3 gun erken geldı :)
hayirlisi olsun cnm yeni ay yeni umutlar

Slm kızlarrr yarın regl günüm dun test yapmıştım silik çıkmıştı yarın kan vercem lütfen dua edin inşallah bu kez vardırda sıkı sıkı tutunur inşallah bundan önce bir kimyasal birde düşük yaşadım Allahım bir daha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…