- 16 Eylül 2014
- 3.308
- 3.016
- 248
- 36
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.881
Hadi cnm vardır merak etme hayırlı olsun ve kotu dusunme ınş bu sağlıklı tutunacakSlm kızlarrr yarın regl günüm dun test yapmıştım silik çıkmıştı yarın kan vercem lütfen dua edin inşallah bu kez vardırda sıkı sıkı tutunur inşallah bundan önce bir kimyasal birde düşük yaşadım Allahım bir daha yaşatmasın
Aminn cnm inşallah sonucu alır almaz yazarımm çok heyecanlıyım sabah olurmiki :) :)Hadi cnm vardır merak etme hayırlı olsun ve kotu dusunme ınş bu sağlıklı tutunacak
insaALLAH hayirli haberler verirsin bizlereAminn cnm inşallah sonucu alır almaz yazarımm çok heyecanlıyım sabah olurmiki :) :)
Bilirim cnm guzel heyecanlar bunlar guzel haberlerini bekliyoruz yaz muhakkakAminn cnm inşallah sonucu alır almaz yazarımm çok heyecanlıyım sabah olurmiki :) :)
evet canım inanıyorum gecelecek bebişim :) bu ay güzel çalışıcazzzz kv glseler bile :)Olsun cnm sağlık olsun adetin gelmesinin en ii tabi en azindan calsimalar yeni umutlar ınş olacak o bebis ilki nasil olduysa sadece vaktini bekliyor annesi
canım sabah 6-8 arası yatakta kalkmadan her gun aynı saatte dil altından ölçüyosun ateşini yumurtlama oldugunda atesın 0.1 derece bi düşüş gösteriyo yumurtlamadan snra tekrar 0.1 yükselişe geciyo eger yüksek devam ederse gebelik var demek adet gelecekse o gün adet düşüşe geçiyo.bunun dezavantajı var yumurtlaman geçtikten sonra yumurtladıgını anlıyosun gerçi 1-2 ay ateş takıbı yaptıktan sonra ateşinden anlıyosun ne zamn yumurtlayacagını.adet günüde adet olacagını anlıyosun eger anlatamadıysam ateş ölçme topiği var oraya takılabiilirsin canım :) ben sevıyorum bu yontemı :)cnm ates olcunce ne oluyoratse dusunce gebelik belirtisimi oluyor
hayirlisi olsun cnm yeni ay yeni umutlar
hadi hayırlı olsun bakalım :) inşallah bu kez tutunacak bebişin endişelenme lütfenSlm kızlarrr yarın regl günüm dun test yapmıştım silik çıkmıştı yarın kan vercem lütfen dua edin inşallah bu kez vardırda sıkı sıkı tutunur inşallah bundan önce bir kimyasal birde düşük yaşadım Allahım bir daha yaşatmasın
evet canım inanıyorum gecelecek bebişim :) bu ay güzel çalışıcazzzz kv glseler bile :)
canım sabah 6-8 arası yatakta kalkmadan her gun aynı saatte dil altından ölçüyosun ateşini yumurtlama oldugunda atesın 0.1 derece bi düşüş gösteriyo yumurtlamadan snra tekrar 0.1 yükselişe geciyo eger yüksek devam ederse gebelik var demek adet gelecekse o gün adet düşüşe geçiyo.bunun dezavantajı var yumurtlaman geçtikten sonra yumurtladıgını anlıyosun gerçi 1-2 ay ateş takıbı yaptıktan sonra ateşinden anlıyosun ne zamn yumurtlayacagını.adet günüde adet olacagını anlıyosun eger anlatamadıysam ateş ölçme topiği var oraya takılabiilirsin canım :) ben sevıyorum bu yontemı :)
hadi hayırlı olsun bakalım :) inşallah bu kez tutunacak bebişin endişelenme lütfen
günaydın:)günaydın....
ya keseyi dün zar zor gördü doktor...vajinal baktı önce gördü ama sabitleyemedi yerini..sonra karından baktı daha net göründü..15 gün sonra çağırdı kalp atışı için net konuşalım dedi...huzursuz oldum biraz niyeysegünaydın:)
ohh nihayat geldin ne oldu ne dedi doktor
sıkma canını Allah'ın izniyle bişey olmıcak :)ya keseyi dün zar zor gördü doktor...vajinal baktı önce gördü ama sabitleyemedi yerini..sonra karından baktı daha net göründü..15 gün sonra çağırdı kalp atışı için net konuşalım dedi...huzursuz oldum biraz niyeyse
ay inş gülnur..doktor net konuşmayı seviyor..kese var ama küçük dedi..ortalama 6 haftalık görülüyormuş..başka bi doktora daha gidecem sanırım...normalde gittiğim doktor riskli gebelik doktoru ama yinede başkasına da gidecem şu ilk 3 ay geçene kadar..sıkma canını Allah'ın izniyle bişey olmıcak :)
tabi git kafan rahatlar ama geç döllenme olmuştur bişeydir yani stres yapmaay inş gülnur..doktor net konuşmayı seviyor..kese var ama küçük dedi..ortalama 6 haftalık görülüyormuş..başka bi doktora daha gidecem sanırım...normalde gittiğim doktor riskli gebelik doktoru ama yinede başkasına da gidecem şu ilk 3 ay geçene kadar..
Hiç huzursuz olmaz kese görünmüş cnm kafanı doldurma ne kadarlık dedi bebis icinya keseyi dün zar zor gördü doktor...vajinal baktı önce gördü ama sabitleyemedi yerini..sonra karından baktı daha net göründü..15 gün sonra çağırdı kalp atışı için net konuşalım dedi...huzursuz oldum biraz niyeyse
normalde evet geç döllenme bir hafta geri..normalden 1 hafta sonra yumurtalarım çatladı..yani benim hesabıma göre...eşim rahatlattı biraz sağolsun..keseyi gördük daha ne istiyorsun diyor..zaten diğerinde yanlış hatırlamıyorsam 7 haftalıktı kalp atışını duyduktabi git kafan rahatlar ama geç döllenme olmuştur bişeydir yani stres yapma
ortalama 6 haftalık dedi..ama hesaplamadı şukadar hafta şukadar günlük diye..baya uğraştı görmek için...Hiç huzursuz olmaz kese görünmüş cnm kafanı doldurma ne kadarlık dedi bebis icin
Tamam cnm anladım senle ayni gidiyoruz biz onzmn hiç canını sıkma bnmfe yarin kontrol var kac mm olduğunu görmüştür ama kesenin demiortalama 6 haftalık dedi..ama hesaplamadı şukadar hafta şukadar günlük diye..baya uğraştı görmek için...
sen şimdi stres yapma içini rahatlatmak için başka doktorada git. herşey olacağına varır dua et ki ben bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorumortalama 6 haftalık dedi..ama hesaplamadı şukadar hafta şukadar günlük diye..baya uğraştı görmek için...
evet senle aynıyız galiba..oynarsada bir iki gün oynar...hiç bişey demedi ortalama 6 haftalık kesen var dedi meraklanma dedi...hatta yanındaki asistan hocam kalp atışı var dedi...hoca bişey demedi...kız kulağıma fısıldadı korkma bişeyler atıyordu dedi..doktora dedim kalp atışı varmı...herşeyi 2 hafta sonra konuşacaz dedi :STamam cnm anladım senle ayni gidiyoruz biz onzmn hiç canını sıkma bnmfe yarin kontrol var kac mm olduğunu görmüştür ama kesenin demi
evet öyle dedim zaten herşey nasip...yiyecek ekmeği varsa benimledir..Rabbimin bileceği iş..budan sonra bol bol dua.yapacak başka bişey yoksen şimdi stres yapma içini rahatlatmak için başka doktorada git. herşey olacağına varır dua et ki ben bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?