Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Hadi cnm vardır merak etme hayırlı olsun ve kotu dusunme ınş bu sağlıklı tutunacak

Olsun cnm sağlık olsun adetin gelmesinin en ii tabi en azindan calsimalar yeni umutlar ınş olacak o bebis ilki nasil olduysa sadece vaktini bekliyor annesi
evet canım inanıyorum gecelecek bebişim :) bu ay güzel çalışıcazzzz kv glseler bile :)

cnm ates olcunce ne oluyor atse dusunce gebelik belirtisimi oluyor

hayirlisi olsun cnm yeni ay yeni umutlar
canım sabah 6-8 arası yatakta kalkmadan her gun aynı saatte dil altından ölçüyosun ateşini yumurtlama oldugunda atesın 0.1 derece bi düşüş gösteriyo yumurtlamadan snra tekrar 0.1 yükselişe geciyo eger yüksek devam ederse gebelik var demek adet gelecekse o gün adet düşüşe geçiyo.bunun dezavantajı var yumurtlaman geçtikten sonra yumurtladıgını anlıyosun gerçi 1-2 ay ateş takıbı yaptıktan sonra ateşinden anlıyosun ne zamn yumurtlayacagını.adet günüde adet olacagını anlıyosun eger anlatamadıysam ateş ölçme topiği var oraya takılabiilirsin canım :) ben sevıyorum bu yontemı :)

hadi hayırlı olsun bakalım :) inşallah bu kez tutunacak bebişin endişelenme lütfen

anladim cnm sagol

günaydın:)
ohh nihayat geldin ne oldu ne dedi doktor
ya keseyi dün zar zor gördü doktor...vajinal baktı önce gördü ama sabitleyemedi yerini..sonra karından baktı daha net göründü..15 gün sonra çağırdı kalp atışı için net konuşalım dedi...huzursuz oldum biraz niyeyse

sıkma canını Allah'ın izniyle bişey olmıcak :)

sıkma canını Allah'ın izniyle bişey olmıcak :)
ay inş gülnur..doktor net konuşmayı seviyor..kese var ama küçük dedi..ortalama 6 haftalık görülüyormuş..başka bi doktora daha gidecem sanırım...normalde gittiğim doktor riskli gebelik doktoru ama yinede başkasına da gidecem şu ilk 3 ay geçene kadar..

tabi git kafan rahatlar ama geç döllenme olmuştur bişeydir yani stres yapma

Hiç huzursuz olmaz kese görünmüş cnm kafanı doldurma ne kadarlık dedi bebis icin

tabi git kafan rahatlar ama geç döllenme olmuştur bişeydir yani stres yapma
normalde evet geç döllenme bir hafta geri..normalden 1 hafta sonra yumurtalarım çatladı..yani benim hesabıma göre...eşim rahatlattı biraz sağolsun..keseyi gördük daha ne istiyorsun diyor..zaten diğerinde yanlış hatırlamıyorsam 7 haftalıktı kalp atışını duyduk

ortalama 6 haftalık dedi..ama hesaplamadı şukadar hafta şukadar günlük diye..baya uğraştı görmek için...
Tamam cnm anladım senle ayni gidiyoruz biz onzmn hiç canını sıkma bnmfe yarin kontrol var kac mm olduğunu görmüştür ama kesenin demi

ortalama 6 haftalık dedi..ama hesaplamadı şukadar hafta şukadar günlük diye..baya uğraştı görmek için...
sen şimdi stres yapma içini rahatlatmak için başka doktorada git. herşey olacağına varır dua et ki ben bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum

Tamam cnm anladım senle ayni gidiyoruz biz onzmn hiç canını sıkma bnmfe yarin kontrol var kac mm olduğunu görmüştür ama kesenin demi
evet senle aynıyız galiba..oynarsada bir iki gün oynar...hiç bişey demedi ortalama 6 haftalık kesen var dedi meraklanma dedi...hatta yanındaki asistan hocam kalp atışı var dedi...hoca bişey demedi...kız kulağıma fısıldadı korkma bişeyler atıyordu dedi..doktora dedim kalp atışı varmı...herşeyi 2 hafta sonra konuşacaz dedi :S

sen şimdi stres yapma içini rahatlatmak için başka doktorada git. herşey olacağına varır dua et ki ben bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
evet öyle dedim zaten herşey nasip...yiyecek ekmeği varsa benimledir..Rabbimin bileceği iş..budan sonra bol bol dua.yapacak başka bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…