- 16 Eylül 2014
- 3.308
- 3.016
- 248
- 36
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.901
Ya cnm doktorlar kesin konuşmayı sevmiyor bak bnmki erken döllenme doktor her ihtimali karşı 15 gün snra kalp atisi dedi düşün tabi geç dollenme ihtimali olur diye bncede kalp atmaya başlamış senin hiv canini sıkma cnm doktor sadece emin olmak istemişevet senle aynıyız galiba..oynarsada bir iki gün oynar...hiç bişey demedi ortalama 6 haftalık kesen var dedi meraklanma dedi...hatta yanındaki asistan hocam kalp atışı var dedi...hoca bişey demedi...kız kulağıma fısıldadı korkma bişeyler atıyordu dedi..doktora dedim kalp atışı varmı...herşeyi 2 hafta sonra konuşacaz dedi :S
Gözünaydın canım herşey qüzel olcak inşallah sıkma canını kalp atışlarınıda duyarsın inşallah :)ya keseyi dün zar zor gördü doktor...vajinal baktı önce gördü ama sabitleyemedi yerini..sonra karından baktı daha net göründü..15 gün sonra çağırdı kalp atışı için net konuşalım dedi...huzursuz oldum biraz niyeyse
Hazalcım nasılsın canım bebiş nasıl :)Ya cnm doktorlar kesin konuşmayı sevmiyor bak bnmki erken döllenme doktor her ihtimali karşı 15 gün snra kalp atisi dedi düşün tabi geç dollenme ihtimali olur diye bncede kalp atmaya başlamış senin hiv canini sıkma cnm doktor sadece emin olmak istemiş
biz biraz aşır stres yapıyoruz..önceki acı tecrübemizden dolayı...şu bikaç haftayı atlatırsak değmesinler keyfimize :)Ya cnm doktorlar kesin konuşmayı sevmiyor bak bnmki erken döllenme doktor her ihtimali karşı 15 gün snra kalp atisi dedi düşün tabi geç dollenme ihtimali olur diye bncede kalp atmaya başlamış senin hiv canini sıkma cnm doktor sadece emin olmak istemiş
Valla cnm bn iim ama onu bilmiyorum yarin kontrol var iste gorecez nasil sen nasılsın tatlım çalışmalar ne durumdaHazalcım nasılsın canım bebiş nasıl :)
tşler cansev amin inş...darısı hepimizin başınaGözünaydın canım herşey qüzel olcak inşallah sıkma canını kalp atışlarınıda duyarsın inşallah :)
Aynen cnm sen bni gör kac gündür geçen 10mm kese acaba diyorum kac gündür büyüdü mu ya herşey stres aslında yapmamak gerek iste yapıyoruz rabbim yardımcımız olsunbiz biraz aşır stres yapıyoruz..önceki acı tecrübemizden dolayı...şu bikaç haftayı atlatırsak değmesinler keyfimize :)
Allahı iyilik versin canım iyidir bebiş inşallah :) Bende iyiyim şükür canım 1 haftadır silikti çalışma oluyodu zaten dün koyulaştı işte şu 3 gün daha çalışma olur sonra bırakırım canım bendede öle işte :)Valla cnm bn iim ama onu bilmiyorum yarin kontrol var iste gorecez nasil sen nasılsın tatlım çalışmalar ne durumda
Amin inşallah...tşler cansev amin inş...darısı hepimizin başına
sakın bırakma...devam et ara ara....Allahı iyilik versin canım iyidir bebiş inşallah :) Bende iyiyim şükür canım 1 haftadır silikti çalışma oluyodu zaten dün koyulaştı işte şu 3 gün daha çalışma olur sonra bırakırım canım bendede öle işte :)
Bende öle düşündümde şu 3 gün çalışırım sonra 2 güne bir olur diye bide tutarsa zarar verirmiyim diye korkuyorum..sakın bırakma...devam et ara ara....
Evet cnm devam çalışmalara bak bgn gece yapıyorsanız ertesi gunu akşam degil sabah yapın cok faydası var biz öyle yapmıştık bu ay hadi kuzum ınş tutacak bu ay stres yok slogan belli ilkler nasil olduysa buda olacakAllahı iyilik versin canım iyidir bebiş inşallah :) Bende iyiyim şükür canım 1 haftadır silikti çalışma oluyodu zaten dün koyulaştı işte şu 3 gün daha çalışma olur sonra bırakırım canım bendede öle işte :)
Amin canım inşallah sabah yapma şansım yok işte canım 6 da çıkıyorum zaten evden 4 de kalkmam lazım ki banyo falan ama bu hafta 1 kere yapıp bırakmadım 2 kere çalıştım bir günde adam artık kurudu :) töbe töbee :)Evet
Evet cnm devam çalışmalara bak bgn gece yapıyorsanız ertesi gunu akşam degil sabah yapın cok faydası var biz öyle yapmıştık bu ay hadi kuzum ınş tutacak bu ay stres yok slogan belli ilkler nasil olduysa buda olacak
adetine bir hafta kala bırakırsın...zaten döllendikten sonra tüplerden geçişi rahime düşmesi baya gün alıyor..Bende öle düşündümde şu 3 gün çalışırım sonra 2 güne bir olur diye bide tutarsa zarar verirmiyim diye korkuyorum..
bide günlük bir defa ..iki çok fazla çok yorma adamı. kalitesi düşmesinAmin canım inşallah sabah yapma şansım yok işte canım 6 da çıkıyorum zaten evden 4 de kalkmam lazım ki banyo falan ama bu hafta 1 kere yapıp bırakmadım 2 kere çalıştım bir günde adam artık kurudu :) töbe töbee :)
Evet ben öle yapıyım ozaman canım cok saoladetine bir hafta kala bırakırsın...zaten döllendikten sonra tüplerden geçişi rahime düşmesi baya gün alıyor..
1 hafta 2 kere oldu 3 gündür tek çalışıyorum işte canım benimde sonradan aklıma geldi o dayıyorum adama keçiboynuzu özünü bakalım işe yaradımı...bide günlük bir defa ..iki çok fazla çok yorma adamı. kalitesi düşmesin
Hahaha cnm erkekler ne cekti elimizfen ama ne yapalim bebis olana kadar cekecekler bnmkide simdi yanasiyor artik vermicem :)Amin canım inşallah sabah yapma şansım yok işte canım 6 da çıkıyorum zaten evden 4 de kalkmam lazım ki banyo falan ama bu hafta 1 kere yapıp bırakmadım 2 kere çalıştım bir günde adam artık kurudu :) töbe töbee :)
Aynen öle canım :) Vermiycem vermiyem benim deqilmi vermiycem kuruyup qitsede veriycem hahhaaHahaha cnm erkekler ne cekti elimizfen ama ne yapalim bebis olana kadar cekecekler bnmkide simdi yanasiyor artik vermicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?