Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Ya cnm doktorlar kesin konuşmayı sevmiyor bak bnmki erken döllenme doktor her ihtimali karşı 15 gün snra kalp atisi dedi düşün tabi geç dollenme ihtimali olur diye bncede kalp atmaya başlamış senin hiv canini sıkma cnm doktor sadece emin olmak istemiş

Gözünaydın canım herşey qüzel olcak inşallah sıkma canını kalp atışlarınıda duyarsın inşallah :)

Hazalcım nasılsın canım bebiş nasıl :)

biz biraz aşır stres yapıyoruz..önceki acı tecrübemizden dolayı...şu bikaç haftayı atlatırsak değmesinler keyfimize :)

biz biraz aşır stres yapıyoruz..önceki acı tecrübemizden dolayı...şu bikaç haftayı atlatırsak değmesinler keyfimize :)
Aynen cnm sen bni gör kac gündür geçen 10mm kese acaba diyorum kac gündür büyüdü mu ya herşey stres aslında yapmamak gerek iste yapıyoruz rabbim yardımcımız olsun

Valla cnm bn iim ama onu bilmiyorum yarin kontrol var iste gorecez nasil sen nasılsın tatlım çalışmalar ne durumda
Allahı iyilik versin canım iyidir bebiş inşallah :) Bende iyiyim şükür canım 1 haftadır silikti çalışma oluyodu zaten dün koyulaştı işte şu 3 gün daha çalışma olur sonra bırakırım canım bendede öle işte :)

sakın bırakma...devam et ara ara....

Evet
Evet cnm devam çalışmalara bak bgn gece yapıyorsanız ertesi gunu akşam degil sabah yapın cok faydası var biz öyle yapmıştık bu ay hadi kuzum ınş tutacak bu ay stres yok slogan belli ilkler nasil olduysa buda olacak

Amin canım inşallah sabah yapma şansım yok işte canım 6 da çıkıyorum zaten evden 4 de kalkmam lazım ki banyo falan ama bu hafta 1 kere yapıp bırakmadım 2 kere çalıştım bir günde adam artık kurudu :) töbe töbee :)

Bende öle düşündümde şu 3 gün çalışırım sonra 2 güne bir olur diye bide tutarsa zarar verirmiyim diye korkuyorum..
adetine bir hafta kala bırakırsın...zaten döllendikten sonra tüplerden geçişi rahime düşmesi baya gün alıyor..

Ya adetim bitti biz çalışmalara başladık işte hemen hemen 20 gündür full bi dün olmadı oda eşimin beli cok aqrıodu kıyamadım işte bilmiorum ama göğüslerimin uçları cok kaşınıo sol kasıqım yanıyo bide bakıcam beklıorum dört gözle...

bide günlük bir defa ..iki çok fazla çok yorma adamı. kalitesi düşmesin

bide günlük bir defa ..iki çok fazla çok yorma adamı. kalitesi düşmesin
1 hafta 2 kere oldu 3 gündür tek çalışıyorum işte canım benimde sonradan aklıma geldi o dayıyorum adama keçiboynuzu özünü bakalım işe yaradımı...

Hahaha cnm erkekler ne cekti elimizfen ama ne yapalim bebis olana kadar cekecekler bnmkide simdi yanasiyor artik vermicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…