- 16 Eylül 2014
- 3.308
- 3.016
- 248
- 36
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.921
Hahahah aynen cnm :)Aynen öle canım :) Vermiycem vermiyem benim deqilmi vermiycem kuruyup qitsede veriycem hahhaa
Hahahah aynen cnm :)
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin :)Kızlaaaaarrrrrr sonucum çıktı 321 bugün regl günümdü inşallah tutunur
Amin cnm sağolhayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin :)
hadi hayırlı uğurlu olsun inşKızlaaaaarrrrrr sonucum çıktı 321 bugün regl günümdü inşallah tutunur
Hayırlı olsun canım cok sevindim :)Kızlaaaaarrrrrr sonucum çıktı 321 bugün regl günümdü inşallah tutunur
bereketli bi ay demekki...hayırlarla sonuçlansın inş : )Benimde ov.testi buqün yine kıpkırmızı 10 gündür silik cıkıyodu 2 gündür çift çizgi anlamadım habire yumurtluyorum bu ay :)
Demekki inşallah öle olur canım :)bereketli bi ay demekki...hayırlarla sonuçlansın inş : )
ahahahahah :) ilahi kız güldürdün beniBenimde ov.testi buqün yine kıpkırmızı 10 gündür silik cıkıyodu 2 gündür çift çizgi anlamadım habire yumurtluyorum bu ay :)
Hep gül canım benim :) Senin için deil ya teyzesi olarak bebiş de senden etkilenip gülsün pozitif olsun diye güldürüyorum :)ahahahahah :) ilahi kız güldürdün beni
sağol canım benim inşallah bu ay sendende güzel haberler gelcek bizde teyze olcaz :)Hep gül canım benim :) Senin için deil ya teyzesi olarak bebiş de senden etkilenip gülsün pozitif olsun diye güldürüyorum :)
teşekkür ederim Allahım isteyen herkese yaşatsınhadi hayırlı uğurlu olsun inş
teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım cok sevindim :)
Kızlaaaaarrrrrr sonucum çıktı 321 bugün regl günümdü inşallah tutunur
canım hiç sıkma canını bebişin annesine sımsıkı tutunacak ve bu kez kucagına alacaksın tosuncugunu :)evet senle aynıyız galiba..oynarsada bir iki gün oynar...hiç bişey demedi ortalama 6 haftalık kesen var dedi meraklanma dedi...hatta yanındaki asistan hocam kalp atışı var dedi...hoca bişey demedi...kız kulağıma fısıldadı korkma bişeyler atıyordu dedi..doktora dedim kalp atışı varmı...herşeyi 2 hafta sonra konuşacaz dedi :S
bu sloganı sevdimmmmm :)Evet
Evet cnm devam çalışmalara bak bgn gece yapıyorsanız ertesi gunu akşam degil sabah yapın cok faydası var biz öyle yapmıştık bu ay hadi kuzum ınş tutacak bu ay stres yok slogan belli ilkler nasil olduysa buda olacak
tebrıkler canımmm Allah kucagınada almayı nasip etsin inşallah :) darısı basımızaaa :)Kızlaaaaarrrrrr sonucum çıktı 321 bugün regl günümdü inşallah tutunur
Amin Allahım isteyen herkese nasip etsinhayirli olsun kucagina almakta nasip olsun INSAALLAH .
Amin darısı sizlere inşallahcanım hiç sıkma canını bebişin annesine sımsıkı tutunacak ve bu kez kucagına alacaksın tosuncugunu :)
bu sloganı sevdimmmmm :)
tebrıkler canımmm Allah kucagınada almayı nasip etsin inşallah :) darısı basımızaaa :)
Amin darısı sizlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?