Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kızlar ya adetime daha 12 gün var acayipp derecede kasiklarim ve karnim aqrio sanki adet sancisi kivrandirio beni ne oluyo sizce cok kötü aqrio

Kızlar yarin doktor kontrolum var ınş guzel haberler alırım yaa

inş blummm inşşş yaa....

üşüttün mü naptın dikkat et kendine. geçmiş olsun
Saol canım da bu üşütme aqrısı qibi deil adet olcakmışım gibi şiddetli bi aqrı cektım dün 4 , 5 saat kadar sonra azaldı kasıklarımda kaldı aqrı şimdide ara ara vurup geçio anlamadım valla...Ama bel aqrısınıda es geçmeyim...

Ins bebis vardir cnm ondandir bu agrilarin :)

oooooo maşallah üçü bir arada desene canım imkanın varsa kasıklarına sıcak su torbası koy ama önce bir beze sar çok sıcak olmasın iyi gelir hem karın ağrına hem kasık ağrına

oooooo maşallah üçü bir arada desene canım imkanın varsa kasıklarına sıcak su torbası koy ama önce bir beze sar çok sıcak olmasın iyi gelir hem karın ağrına hem kasık ağrına
Aynen öle dün akşam mahvetti beni aqrı İsyerindeyim canım öle bi imkanım yokta bebek falan durumuysa eqer sıcak su sıkıntı yapmazmı ?

Aynen öle dün akşam mahvetti beni aqrı İsyerindeyim canım öle bi imkanım yokta bebek falan durumuysa eqer sıcak su sıkıntı yapmazmı ?
yok canım yapmaz benimde gebelikteki kasık ağrılarım için söyledi doktor ama sıcak su torbasını bir beze sarman lazım. iyi geliyor kasık ağrılarına gerçekten

kizlar gunaydin kesemiz 1 cm olmus doktor haftaya persembe kalp atisi icin gelin dedi gelisimi ii ınş kalp atışını duyarım sağ salim kızlar

kizlar gunaydin kesemiz 1 cm olmus doktor haftaya persembe kalp atisi icin gelin dedi gelisimi ii ınş kalp atışını duyarım sağ salim kızlar
Canım benim cok sevindim kalp atışlarınıda duyarsın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…