- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.941
benimde çok ağrımıştı ama bir gun sonra geçti inşallah bebişin tutunmaya çslışıyodurKızlar ya adetime daha 12 gün var acayipp derecede kasiklarim ve karnim aqrio sanki adet sancisi kivrandirio beni ne oluyo sizce cok kötü aqrio
İnsallah canim ilkindede bole olmustu ozaman adetime yakindi adet olcam sandim ama simdi daha 12 gun var canimbenimde çok ağrımıştı ama bir gun sonra geçti inşallah bebişin tutunmaya çslışıyodur
Hayırlı olsun cnm cok sevindim ınş stres yapma hiç guzel olacakKızlaaaaarrrrrr sonucum çıktı 321 bugün regl günümdü inşallah tutunur
İnşallah canım Allah yardımcın olsun...Kızlar yarin doktor kontrolum var ınş guzel haberler alırım yaa
inş blummm inşşş yaa....canım hiç sıkma canını bebişin annesine sımsıkı tutunacak ve bu kez kucagına alacaksın tosuncugunu :)
bu sloganı sevdimmmmm :)
tebrıkler canımmm Allah kucagınada almayı nasip etsin inşallah :) darısı basımızaaa :)
üşüttün mü naptın dikkat et kendine. geçmiş olsunKızlar ya adetime daha 12 gün var acayipp derecede kasiklarim ve karnim aqrio sanki adet sancisi kivrandirio beni ne oluyo sizce cok kötü aqrio
Saol canım da bu üşütme aqrısı qibi deil adet olcakmışım gibi şiddetli bi aqrı cektım dün 4 , 5 saat kadar sonra azaldı kasıklarımda kaldı aqrı şimdide ara ara vurup geçio anlamadım valla...Ama bel aqrısınıda es geçmeyim...üşüttün mü naptın dikkat et kendine. geçmiş olsun
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Ins bebis vardir cnm ondandir bu agrilarin :)Saol canım da bu üşütme aqrısı qibi deil adet olcakmışım gibi şiddetli bi aqrı cektım dün 4 , 5 saat kadar sonra azaldı kasıklarımda kaldı aqrı şimdide ara ara vurup geçio anlamadım valla...Ama bel aqrısınıda es geçmeyim...
oooooo maşallah üçü bir arada desene canım imkanın varsa kasıklarına sıcak su torbası koy ama önce bir beze sar çok sıcak olmasın iyi gelir hem karın ağrına hem kasık ağrınaSaol canım da bu üşütme aqrısı qibi deil adet olcakmışım gibi şiddetli bi aqrı cektım dün 4 , 5 saat kadar sonra azaldı kasıklarımda kaldı aqrı şimdide ara ara vurup geçio anlamadım valla...Ama bel aqrısınıda es geçmeyim...
İnşallah canım banada öle qelıo ama ümitlenmek istemıorum 11 gün falan var adetime...Ins bebis vardir cnm ondandir bu agrilarin :)
Aynen öle dün akşam mahvetti beni aqrıoooooo maşallah üçü bir arada desene canım imkanın varsa kasıklarına sıcak su torbası koy ama önce bir beze sar çok sıcak olmasın iyi gelir hem karın ağrına hem kasık ağrına
yok canım yapmaz benimde gebelikteki kasık ağrılarım için söyledi doktor ama sıcak su torbasını bir beze sarman lazım. iyi geliyor kasık ağrılarına gerçektenAynen öle dün akşam mahvetti beni aqrıİsyerindeyim canım öle bi imkanım yokta bebek falan durumuysa eqer sıcak su sıkıntı yapmazmı ?
Tamm canım yapıyım ozaman cok saol :)yok canım yapmaz benimde gebelikteki kasık ağrılarım için söyledi doktor ama sıcak su torbasını bir beze sarman lazım. iyi geliyor kasık ağrılarına gerçekten
Cnm bnm ınş bu ayın sonunda güzel haberler alirsinİnşallah canım banada öle qelıo ama ümitlenmek istemıorum 11 gün falan var adetime...
kizlar gunaydin kesemiz 1 cm olmus doktor haftaya persembe kalp atisi icin gelin dedi gelisimi ii ınş kalp atışını duyarım sağ salim kızlar
Canım benim cok sevindim kalp atışlarınıda duyarsın inşallah :)kizlar gunaydin kesemiz 1 cm olmus doktor haftaya persembe kalp atisi icin gelin dedi gelisimi ii ınş kalp atışını duyarım sağ salim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?