- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.961
İnşallah canım inşallah :)Cnm bnm ınş bu ayın sonunda güzel haberler alirsin
Birdahaki ay gelir bebişin inşallah canım sıkı tut Allah büyüktür..merhaba kizlarr bugun kirmizilar geldi bu ayda olmadi
Cnm bnm cok Sagol ınş sende yaşayacaksın en yakın zamanda hemde bu duyguyuCanım benim cok sevindim kalp atışlarınıda duyarsın inşallah :)
İnşallah canım inan dört gözle bekliyorum adet gününü bu 10 gün geçmez bana şimdi :)Cnm bnm cok Sagol ınş sende yaşayacaksın en yakın zamanda hemde bu duyguyu
Çok sevindim canım Allah saq salim kucaqına almayı nasip etsin inşallah gözünaydın :)Kızlar şükürler olsun ikili testim temiz çıktı Rabbim herkeslerden iyi haber duymayi nasip etsin idrar tahlilimde bakteri çıkmış bol su içmeM gerek ve tek kullanımlık toz antibiyotik verdi...B12 vitamini hapı başlattı
Çok sevindim canım Allah saq salim kucaqına almayı nasip etsin inşallah gözünaydın :)
Amin canım inşallah :)Amin canım benimmm amin Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar naSIP etsin kucaklarimiza almayi
Amin cnm çok teşekkurlerHayırlı olsun cnm cok sevindim ınş stres yapma hiç guzel olacak
Canım Allah sabır versin sen biraz kafanı topla Allahımın bildiqi i zaman vardır inşallah en kısa zamanda saqlıkla qelir bebeqin canım :)Kizlar benim tedavi gene ise yaramadi bu ay.. Artik kacinci deneme saymak bile istemiyorum. Biraz ara vericem artik calismalara cok bunaldimBu ay da boyle gecsin bir sonraki ay hsg cektiricem acaba tikaniklik ya da yapisiklik mi oldu acaba kurtajdan bilemiyorum. Doktorum bile sasiriyor her ay niye olmadi diye. Herseyi dedigi gibi yapiyoruz ama olmuyor. Her ay ayri husran. Birbirimizi yiyoruz sıkıntıdan artik.. Sonucta biraz kafami dinlendiricem. Ama umarim hepimiz bir gun kavusuruz bebislerimize. Kavusan arkadaslar da saglikla kucaklarina alirlar insallah
Canım Allah sabır versin sen biraz kafanı topla Allahımın bildiqi i zaman vardır inşallah en kısa zamanda saqlıkla qelir bebeqin canım :)
Öyle tabi canım Allah yardım etsin hepimize kafanı toplarsın hayırlısı olsun...Amin canim insallah. Plan program gun saymalar filan altust ediyor psikolojimi. Oluruna birakicam bakalim ne zaman kismetse gelir. Bi bildigi vardir..
sıkıntı olabilirmiş bebek varsa..ayaklarının altına koy..oda fayda eder...Aynen öle dün akşam mahvetti beni aqrıİsyerindeyim canım öle bi imkanım yokta bebek falan durumuysa eqer sıcak su sıkıntı yapmazmı ?
Saol canım bende öle duymuştum odan sordum öle yapıyım ayaklarımın altına koyuyum bari...sıkıntı olabilirmiş bebek varsa..ayaklarının altına koy..oda fayda eder...
sıkıntı olabilirmiş bebek varsa..ayaklarının altına koy..oda fayda eder...
Saol canım bende öle duymuştum odan sordum öle yapıyım ayaklarımın altına koyuyum bari...
Çok teşekkür ederim kızlar çok saolunher doktor ayrı bişey söylüyor :) neyse artık nasıl kendini rahat hisssedersen öyle yaparsın. Geçmi,ş olsun tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?