Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kızlar şükürler olsun ikili testim temiz çıktı Rabbim herkeslerden iyi haber duymayi nasip etsin idrar tahlilimde bakteri çıkmış bol su içmeM gerek ve tek kullanımlık toz antibiyotik verdi...B12 vitamini hapı başlattı

Çok sevindim canım Allah saq salim kucaqına almayı nasip etsin inşallah gözünaydın :)

Kizlar benim tedavi gene ise yaramadi bu ay.. Artik kacinci deneme saymak bile istemiyorum. Biraz ara vericem artik calismalara cok bunaldim Bu ay da boyle gecsin bir sonraki ay hsg cektiricem acaba tikaniklik ya da yapisiklik mi oldu acaba kurtajdan bilemiyorum. Doktorum bile sasiriyor her ay niye olmadi diye. Herseyi dedigi gibi yapiyoruz ama olmuyor. Her ay ayri husran. Birbirimizi yiyoruz sıkıntıdan artik.. Sonucta biraz kafami dinlendiricem. Ama umarim hepimiz bir gun kavusuruz bebislerimize. Kavusan arkadaslar da saglikla kucaklarina alirlar insallah

Canım Allah sabır versin sen biraz kafanı topla Allahımın bildiqi i zaman vardır inşallah en kısa zamanda saqlıkla qelir bebeqin canım :)

Canım Allah sabır versin sen biraz kafanı topla Allahımın bildiqi i zaman vardır inşallah en kısa zamanda saqlıkla qelir bebeqin canım :)

Amin canim insallah. Plan program gun saymalar filan altust ediyor psikolojimi. Oluruna birakicam bakalim ne zaman kismetse gelir. Bi bildigi vardir..

tullipan canım yeni ay yeni umut :)
Aysunomer canım cok sevındm aonuclarına minnşun büyüyo şimdi sıra cinsiyette :)

insaALLAH cnm ama benim troid hormonlarim az calisiyro belki bu bir etkendir gebe kalamama bugun yine kan verdigm troid hormonlarinin degerleri olculecek. hayirlisi Rabbim tekrar yasatsin bana anneligi insaALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…