- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.981
Günaydın canım :)günaydınnnnnn
Gülnur bişey sorcam canım diorumki buqün bi pregesteron hormonumu ölçtürüyüm iyi olur demi ?günaydınnnnnn
Gülnur bişey sorcam canım diorumki buqün bi pregesteron hormonumu ölçtürüyüm iyi olur demi ?
http://www.uzmantv.com/progesteron-hormonunun-gebelikle-iliskisi-nedirGülnur bişey sorcam canım diorumki buqün bi pregesteron hormonumu ölçtürüyüm iyi olur demi ?
Tamm canım bakıyım qenelde adetin 21.günü ölçülüyomuş canım...http://www.uzmantv.com/progesteron-hormonunun-gebelikle-iliskisi-nedir
sanırım bu daha alakalı bir video
ben hiç ölçtürmedim acaba bendede düşükmüki içime kurt düşürdünTamm canım bakıyım qenelde adetin 21.günü ölçülüyomuş canım...
Düşük yapanların aslında bi baktırması gerekiomuş canım bi baktır sende istersen...ben hiç ölçtürmedim acaba bendede düşükmüki içime kurt düşürdün
geçmiş olsun canım rabbim bi daha yaşatmasın. canım o damlacıklar normal bendede 3 hafta gelmişti.Gunaydin kizlar ben bebegimin kalp sesi i duyamamizdan dolayi 20 gun once kurtaj oldum hala gunde 1maksimum 2 sefer damlacik kahve leke geliyor artik biktim doktorada gitmek istemiyorum her seferinde cytotec veriyor zaten gebeligimde cok sık gitmem gerekti doktora okadar biktimki bir yil hic gitmesem cok sevinirim ama bebekte cok istiyoruz of bilmiyorum bunaldim sıkıldm keske imkanim olsa ve tatile gitsem super olurdu
haftaya gidecem doktora bi sorayım bakalım neyin nesiymişDüşük yapanların aslında bi baktırması gerekiomuş canım bi baktır sende istersen...
Geçmiş olsun canım hepimiz yaşadık o kötü olayı Allah sabır versin o lekelenmeler oluyo korkma inşallah en kısa zamanda gelir bebişin...Gunaydin kizlar ben bebegimin kalp sesi i duyamamizdan dolayi 20 gun once kurtaj oldum hala gunde 1maksimum 2 sefer damlacik kahve leke geliyor artik biktim doktorada gitmek istemiyorum her seferinde cytotec veriyor zaten gebeligimde cok sık gitmem gerekti doktora okadar biktimki bir yil hic gitmesem cok sevinirim ama bebekte cok istiyoruz of bilmiyorum bunaldim sıkıldm keske imkanim olsa ve tatile gitsem super olurdu
Tamm canım sor sen bi Bende erken cıkıcam buqun bi gidiyim bakıyım bide muayene oluyum içerimde ne var ne yok :)haftaya gidecem doktora bi sorayım bakalım neyin nesiymiş
Canım hiç bilmıorumki hamile olunca olanı bılıorum birtek...merhaba arkadaşlar. rahim ağzı duvarı ya da rahim duvarın kalın dedi doktor. sizce sebebi nedir? bilen var mı hamile değilim onun dışında kalın olması bir sorun teşkil eder mi
bugün doktordaydım genel kontrol için simir testi yaptı bir de muayene etti rahim duvarın kalınlaşmış dedi bthcg için kan aldıirdı pazartesi çıkacak ama benim hamile kalma ihtimalim yok. soracaktım ama diğer hastayı aldı arada kaynadı unuttum on gün sonra gideceğim bir daha. inş tehlikeli bir şey yokturCanım hiç bilmıorumki hamile olunca olanı bılıorum birtek...
İnşallah canım yoktur bişey...bugün doktordaydım genel kontrol için simir testi yaptı bir de muayene etti rahim duvarın kalınlaşmış dedi bthcg için kan aldıirdı pazartesi çıkacak ama benim hamile kalma ihtimalim yok. soracaktım ama diğer hastayı aldı arada kaynadı unuttum on gün sonra gideceğim bir daha. inş tehlikeli bir şey yoktur
nasıl doktor o öyle rahim duvarın kalın diyor ve açıklamasını yapmıyormu? bence doktorunu değiştirmelisin canım.bugün doktordaydım genel kontrol için simir testi yaptı bir de muayene etti rahim duvarın kalınlaşmış dedi bthcg için kan aldıirdı pazartesi çıkacak ama benim hamile kalma ihtimalim yok. soracaktım ama diğer hastayı aldı arada kaynadı unuttum on gün sonra gideceğim bir daha. inş tehlikeli bir şey yoktur
kardeşim yedi aylık hamile ilk ayından itibaren çenesi civarı hep soyuluyor. hamile olabilir misin?Kızlar benim suratım falan hep soyuluyo ya...Dudaklarım hep çatladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?