Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Gunaydin kizlar ben bebegimin kalp sesi i duyamamizdan dolayi 20 gun once kurtaj oldum hala gunde 1maksimum 2 sefer damlacik kahve leke geliyor artik biktim doktorada gitmek istemiyorum her seferinde cytotec veriyor zaten gebeligimde cok sık gitmem gerekti doktora okadar biktimki bir yil hic gitmesem cok sevinirim ama bebekte cok istiyoruz of bilmiyorum bunaldim sıkıldm keske imkanim olsa ve tatile gitsem super olurdu

geçmiş olsun canım rabbim bi daha yaşatmasın. canım o damlacıklar normal bendede 3 hafta gelmişti.

Geçmiş olsun canım hepimiz yaşadık o kötü olayı Allah sabır versin o lekelenmeler oluyo korkma inşallah en kısa zamanda gelir bebişin...

merhaba arkadaşlar. rahim ağzı duvarı ya da rahim duvarın kalın dedi doktor. sizce sebebi nedir? bilen var mı hamile değilim onun dışında kalın olması bir sorun teşkil eder mi

merhaba arkadaşlar. rahim ağzı duvarı ya da rahim duvarın kalın dedi doktor. sizce sebebi nedir? bilen var mı hamile değilim onun dışında kalın olması bir sorun teşkil eder mi
Canım hiç bilmıorumki hamile olunca olanı bılıorum birtek...

Kızlar benim suratım falan hep soyuluyo ya...Dudaklarım hep çatladı...

Canım hiç bilmıorumki hamile olunca olanı bılıorum birtek...
bugün doktordaydım genel kontrol için simir testi yaptı bir de muayene etti rahim duvarın kalınlaşmış dedi bthcg için kan aldıirdı pazartesi çıkacak ama benim hamile kalma ihtimalim yok. soracaktım ama diğer hastayı aldı arada kaynadı unuttum on gün sonra gideceğim bir daha. inş tehlikeli bir şey yoktur

İnşallah canım yoktur bişey...

nasıl doktor o öyle rahim duvarın kalın diyor ve açıklamasını yapmıyormu? bence doktorunu değiştirmelisin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…