Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

blummmm beni listeye ekleme cnm benim troid hormanlarim yuzunden gebelik zor hormonlarin normale donmesini beklicem ona gore calismalar olacak. Morelim bozuldu regl oldum ama dun biraz geldi bugun bisey koy karin agrisi var akinti yok

şüpheleniyorsan inş hamilelik yüzündendir diyeyim
İnşallah canım adetime 13 gün vardı karnım kasıklarım bir aqrıdı sanki adet olucam gibi 2 gün surdu aqrı qeçti şimdi biraz karın aqrım ve kasık aqrım var acayip göğüslerim aqrıo ondan şüpheleniyorum bende...

göğüs ağrısı bence büyük belirti bende de öyle olmuştu ve gündüz vakti uykum geliyordu. Rabbim eksiksiz noksansız kucağına almayı nasip etsin inş.

göğüs ağrısı bence büyük belirti bende de öyle olmuştu ve gündüz vakti uykum geliyordu. Rabbim eksiksiz noksansız kucağına almayı nasip etsin inş.
İnşallah canım 1 hafta sonra gerçek çıkar ortaya bakalım Allahım hepimize naip etsin inşallah...

cnm bencede göğüs ağrısı en en erken olan belirti benimde ağrımıştı ve hala ağrıyo dokunamıyorum bile inşallah bebiş vardır belirtilere göre var gibi :)

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞKIZ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ
hazal1595---------24 ocak---deneme 2-------------HAMİŞ
miskamber----------------------------------------------HAMİŞ
babybaby-------------------------deneme 1-----------HAMİŞ

ŞUBAT BATLARI
Aslicanaydın--------3 şubat---deneme 7
canipir---------------4 şubat---deneme 2
kbrbsr16-------------6 şubat---deneme 2
sweet42--------------6 şubat---deneme 3
blummmm----------6 şubat---deneme 4
Hazal87--------------7 şubat---deneme 2
kaderdenevarsa-----7 şubat---deneme 4
cansev_can--------17 şubat---deneme 3

arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

günaydınlar......
Merhaba kizlar tatildeydim diye giremedim hiç nasılsınız sayfalar baya ilerlemiş bu arada ben cuma akşamı catlatma ignemi oldum doktor aslında pazar sabah ilişki demişti ama o günde yaramazlık yaptık daha ne zamanlar ilişki olması lazım bilen var mi

Canım ben çatlatma iqnesi olmadım bilmiyorum araştır yada doktoruna sorsana bi...

Canım ben çatlatma iqnesi olmadım bilmiyorum araştır yada doktoruna sorsana bi...
36 saat sonra dedi sonrada gün aşırı dedi aslında da başka tutli deneyipte tutturan var mi diye açısından düşündüm de dün akşamda yaramazlık yaptık bgunde düşünüyorum dün ovu testte yaptım baya kızardı çünkü bakalım hayırlısı bebislerinin pitpitlarini duymayı bekleyenler duydumu acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…