- 25 Haziran 2007
- 1.357
- 1.498
- 658
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.001
canım zeynep kamile gittim doktoru rastgele seçtim. on gün sonra belli olur inşnasıl doktor o öyle rahim duvarın kalın diyor ve açıklamasını yapmıyormu? bence doktorunu değiştirmelisin canım.
inşallah hayırlı haberler alırsıncanım zeynep kamile gittim doktoru rastgele seçtim. on gün sonra belli olur inş
Bilmiyorumki canım inşallah ya bende şüpheleniyorum ama 1 hafta var daha adetimekardeşim yedi aylık hamile ilk ayından itibaren çenesi civarı hep soyuluyor. hamile olabilir misin?
şüpheleniyorsan inş hamilelik yüzündendir diyeyimBilmiyorumki canım inşallah ya bende şüpheleniyorum ama 1 hafta var daha adetime
İnşallah canım adetime 13 gün vardı karnım kasıklarım bir aqrıdı sanki adet olucam gibi 2 gün surdu aqrı qeçti şimdi biraz karın aqrım ve kasık aqrım var acayip göğüslerim aqrıo ondan şüpheleniyorum bende...şüpheleniyorsan inş hamilelik yüzündendir diyeyim
göğüs ağrısı bence büyük belirti bende de öyle olmuştu ve gündüz vakti uykum geliyordu. Rabbim eksiksiz noksansız kucağına almayı nasip etsin inş.İnşallah canım adetime 13 gün vardı karnım kasıklarım bir aqrıdı sanki adet olucam gibi 2 gün surdu aqrı qeçti şimdi biraz karın aqrım ve kasık aqrım var acayip göğüslerim aqrıo ondan şüpheleniyorum bende...
İnşallah canım 1 hafta sonra gerçek çıkar ortaya bakalım Allahım hepimize naip etsin inşallah...göğüs ağrısı bence büyük belirti bende de öyle olmuştu ve gündüz vakti uykum geliyordu. Rabbim eksiksiz noksansız kucağına almayı nasip etsin inş.
belli olmaz bugün doktora gideceksin belki belli olur :)İnşallah canım 1 hafta sonra gerçek çıkar ortaya bakalım Allahım hepimize naip etsin inşallah...
cnm bencede göğüs ağrısı en en erken olan belirti benimde ağrımıştı ve hala ağrıyo dokunamıyorum bile inşallah bebiş vardır belirtilere göre var gibi :)İnşallah canım adetime 13 gün vardı karnım kasıklarım bir aqrıdı sanki adet olucam gibi 2 gün surdu aqrı qeçti şimdi biraz karın aqrım ve kasık aqrım var acayip göğüslerim aqrıo ondan şüpheleniyorum bende...
Canim doktor daha cok var adetine belli olmaz dedi progesteron ivin kan aldi beta yapmiycam dedibelli olmaz bugün doktora gideceksin belki belli olur :)
İnsallah canim tek temennim ocnm bencede göğüs ağrısı en en erken olan belirti benimde ağrımıştı ve hala ağrıyo dokunamıyorum bile inşallah bebiş vardır belirtilere göre var gibi :)
günaydınnnnnnnGünaydın Kızlarrr
Merhaba kizlar tatildeydim diye giremedim hiç nasılsınız sayfalar baya ilerlemiş bu arada ben cuma akşamı catlatma ignemi oldum doktor aslında pazar sabah ilişki demişti ama o günde yaramazlık yaptık daha ne zamanlar ilişki olması lazım bilen var migünaydınlar......
İyidir canım Allah aşükür sen nasılsın :) ?günaydın kızlarrrr:) nasılsınızzz???
Canım ben çatlatma iqnesi olmadım bilmiyorum araştır yada doktoruna sorsana bi...Merhaba kizlar tatildeydim diye giremedim hiç nasılsınız sayfalar baya ilerlemiş bu arada ben cuma akşamı catlatma ignemi oldum doktor aslında pazar sabah ilişki demişti ama o günde yaramazlık yaptık daha ne zamanlar ilişki olması lazım bilen var mi
36 saat sonra dedi sonrada gün aşırı dedi aslında da başka tutli deneyipte tutturan var mi diye açısından düşündüm de dün akşamda yaramazlık yaptık bgunde düşünüyorum dün ovu testte yaptım baya kızardı çünkü bakalım hayırlısıCanım ben çatlatma iqnesi olmadım bilmiyorum araştır yada doktoruna sorsana bi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?