Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Tatlım gözün aydın. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, çok sevindim senin için.

Amin inşallah canım hayırlıısıyla sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah rabbim bu defa üzüntüsünü göstermesin Darısı isteyenlere inşallah

Ruya tebrikler canım Allahım sağsalim kucagına almayı nasip etsin eee bu ay nasıl çalıştın anlat bakalım bizede :)

Ruya tebrikler canım Allahım sağsalim kucagına almayı nasip etsin eee bu ay nasıl çalıştın anlat bakalım bizede :)
Blumm sen nerdesin canım ya ben burda qebericem meraktan arkadaşın beklemekten catlıycak ortadan ikiye sen yoksun ama ya anca içli köfte ye

Blumm sen nerdesin canım ya ben burda qebericem meraktan arkadaşın beklemekten catlıycak ortadan ikiye sen yoksun ama ya anca içli köfte ye
canımmm yaa ben baya yogunum pazar günü buralardaydım siz yoktunuzzz telefondan da giremıyrm yavaş sinir oluyorum ayyy evet içli köfteleri yedim hiç bogazımı tutamıyorum

canımmm yaa ben baya yogunum pazar günü buralardaydım siz yoktunuzzz telefondan da giremıyrm yavaş sinir oluyorum ayyy evet içli köfteleri yedim hiç bogazımı tutamıyorum

canımmm senın kahve akıntı yerleşme kanaması olmasın :) benm öyle olmuştu
Canım benim afiyet olsun şaka yapıorum sana takılıyorum :) Bilmiyorum canım ya sol kasıqım fena aqrıo dün öle biraz geldi kahve akıntı buqün yok şimdide karnımşa rahmim arasında şişlik ve çıkıntı var dokununca sert böle içine gitmio bilmıorum kuzum ya

kaç gün kaldı adetine?benım bata 4 gün varken 2 kez peceteye sildiğimde geldi kahve akıntı ayyy inşalah seninde bebiştendir merakla beklıyorm :)

kaç gün kaldı adetine?benım bata 4 gün varken 2 kez peceteye sildiğimde geldi kahve akıntı ayyy inşalah seninde bebiştendir merakla beklıyorm :)
Tam 4 gün var canım inşallah bende dört hatta sekiz gözle bekliyorum Allahım hepimize nasip etsin inşallah :)

Amin canım inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Valla canım ne desem bilemedim ki Bu ay ben umutlu değildim hiç hesap yapmadım. Artık ne olursa olsun dedim boşverdim.. Sanırım bu ay stress yapmadığım ve oluruna bıraktığım için beklemediğim için, düzenli olmadığı için , gelmeye karar verdi bebeğim.. Bu arada tam yumurtlama gününe denk gelen günde 40 derece ateşle 3 gün yattım.. geç yumurtlama oldu ya da geç döllenme sanırım.. Çünkü fena grip oldum hastaydım bu ayın çoğu zamanında...

işte nasip ya Allah ol dicek ya oluyoo hayırlı olsun inşallah daha güzel haberlerinide bekliyoruz

işte nasip ya Allah ol dicek ya oluyoo hayırlı olsun inşallah daha güzel haberlerinide bekliyoruz

Aynen öyle canım Nasip kısmet işi.. Bu ay çok dua aldım ama herkes dua etti inşallah bebeğiniz olur diye... Bende sürekli dua ettim valla kimin duası kabul oldu bilmem ama Allah razı olsun dua edenden

canlarım ciğerlerim nasılsınız

bizde miniğimle doktora gitmiştik bugün ikili testimizi yaptırdık ense kalınlığımız normal çıktı çok şükür darısı kan tahliline inşallahhhh

kocaman olmuş bağdaş kurmuş benim bebeğim çok tatlıydı. progestan içmeye devam edecem çünkü hala risk devam ediyo plesantanın bir kısmı hala rahim duvarına yapışıkmış doktor bol bol dinlen dedi öyle işte bu güne şükür

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…