- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.221
Amin canım inşallah..Duyuyor cnm duymaz mı kimse bilmese de o biliyo halimizi sabır versin..Nsip etsin hayırlısıyla
Tatlım gözün aydın. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, çok sevindim senin için.
Blumm sen nerdesin canım ya ben burda qebericem meraktan arkadaşın beklemekten catlıycak ortadan ikiye sen yoksun ama ya anca içli köfte yeRuya tebrikler canım Allahım sağsalim kucagına almayı nasip etsin eee bu ay nasıl çalıştın anlat bakalım bizede :)
Blumm sen nerdesin canım ya ben burda qebericem meraktan arkadaşın beklemekten catlıycak ortadan ikiye sen yoksun ama ya anca içli köfte ye
canımmm senın kahve akıntı yerleşme kanaması olmasın :) benm öyle olmuştuBlumm sen nerdesin canım ya ben burda qebericem meraktan arkadaşın beklemekten catlıycak ortadan ikiye sen yoksun ama ya anca içli köfte ye
canımmm yaa ben baya yogunum pazar günü buralardaydım siz yoktunuzzz telefondan da giremıyrm yavaş sinir oluyorum ayyy evet içli köfteleri yedim hiç bogazımı tutamıyorum
Canım benim afiyet olsun şaka yapıorum sana takılıyorum :) Bilmiyorum canım ya sol kasıqım fena aqrıo dün öle biraz geldi kahve akıntı buqün yok şimdide karnımşa rahmim arasında şişlik ve çıkıntı var dokununca sert böle içine gitmio bilmıorum kuzum yacanımmm senın kahve akıntı yerleşme kanaması olmasın :) benm öyle olmuştu
kaç gün kaldı adetine?benım bata 4 gün varken 2 kez peceteye sildiğimde geldi kahve akıntı ayyy inşalah seninde bebiştendir merakla beklıyorm :)Canım benim afiyet olsun şaka yapıorum sana takılıyorum :) Bilmiyorum canım ya sol kasıqım fena aqrıo dün öle biraz geldi kahve akıntı buqün yok şimdide karnımşa rahmim arasında şişlik ve çıkıntı var dokununca sert böle içine gitmio bilmıorum kuzum ya
Tam 4 gün var canım inşallah bende dört hatta sekiz gözle bekliyorum Allahım hepimize nasip etsin inşallah :)kaç gün kaldı adetine?benım bata 4 gün varken 2 kez peceteye sildiğimde geldi kahve akıntı ayyy inşalah seninde bebiştendir merakla beklıyorm :)
amin canım inşallah :) hadi bakalım az kaldıııııııııııTam 4 gün var canım inşallah bende dört hatta sekiz gözle bekliyorum Allahım hepimize nasip etsin inşallah :)
Evet canım çarşambaya kadar bekleyim dıorum normalde pazartesi qelmesi lazım qelemez olasıcanın ama garanti olsun dıorum :)amin canım inşallah :) hadi bakalım az kaldııııııııııı
:) Gelmez çarşambaya kadar inşallah canımm :)Evet canım çarşambaya kadar bekleyim dıorum normalde pazartesi qelmesi lazım qelemez olasıcanın ama garanti olsun dıorum :)
İnşallah kuzum inşallah :):) Gelmez çarşambaya kadar inşallah canımm :)
Ruya tebrikler canım Allahım sağsalim kucagına almayı nasip etsin eee bu ay nasıl çalıştın anlat bakalım bizede :)
ohooooo cok beklıyosun yaaa adet günü test yap bekleme o kadarEvet canım çarşambaya kadar bekleyim dıorum normalde pazartesi qelmesi lazım qelemez olasıcanın ama garanti olsun dıorum :)
işte nasip ya Allah ol dicek ya oluyoo hayırlı olsun inşallah daha güzel haberlerinide bekliyoruzAmin canım inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Valla canım ne desem bilemedim kiBu ay ben umutlu değildim hiç hesap yapmadım. Artık ne olursa olsun dedim boşverdim.. Sanırım bu ay stress yapmadığım ve oluruna bıraktığım için beklemediğim için, düzenli olmadığı için , gelmeye karar verdi bebeğim.. Bu arada tam yumurtlama gününe denk gelen günde 40 derece ateşle 3 gün yattım.. geç yumurtlama oldu ya da geç döllenme sanırım.. Çünkü fena grip oldum hastaydım bu ayın çoğu zamanında...
Duramamki zaten diorum öle ama imkanı yokohooooo cok beklıyosun yaaa adet günü test yap bekleme o kadar
işte nasip ya Allah ol dicek ya oluyoo hayırlı olsun inşallah daha güzel haberlerinide bekliyoruz
Duramamki zaten diorum öle ama imkanı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?