- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.241
Anladım canım hayırlsıı bakalım bzizi neler beklio...Ben adet günümde evde test yaptım negatif çıktı canımHala daha yapıyorum silik çıkıyor Şu an 4+5 im yani hemen sıkıntı yapma
Canım cok sevindim inşallah kanda temiz cıkıcakcanlarım ciğerlerim nasılsınız
bizde miniğimle doktora gitmiştik bugün ikili testimizi yaptırdık ense kalınlığımız normal çıktı çok şükür darısı kan tahliline inşallahhhh
kocaman olmuş bağdaş kurmuş benim bebeğim çok tatlıydı. progestan içmeye devam edecem çünkü hala risk devam ediyo plesantanın bir kısmı hala rahim duvarına yapışıkmış doktor bol bol dinlen dedi öyle işte bu güne şükür
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh
gösterdimi bilmiyorum uyuyordu sanırım öyle hareketli değildi çok. ama doktorum söylemedi gördüyse de erken henüz dediCanım cok sevindim inşallah kanda temiz cıkıcakCinsiyeti qöstermedimi yaramaz :)
Anladım canım hayırlısı saqlıklı sıhhatlı olsunda inşallah...gösterdimi bilmiyorum uyuyordu sanırım öyle hareketli değildi çok. ama doktorum söylemedi gördüyse de erken henüz dedi
geç düllenme olmadıgını biliyosan testte cıkar mutlaka sen dayanamayıp yap test canım :) benım 1 hafta önce cıkmıstı :)Duramamki zaten diorum öle ama imkanı yok
ALLAHım hepimizin dualarını kabul etsın inşallah şimdi sen bize dua et canım :)Aynen öyle canım Nasip kısmet işi.. Bu ay çok dua aldım ama herkes dua etti inşallah bebeğiniz olur diye... Bende sürekli dua ettim valla kimin duası kabul oldu bilmem ama Allah razı olsun dua edenden
aman da aman maşallah miniğine teyzesi o bagdaş bacaklarını ısırsın onuncanlarım ciğerlerim nasılsınız
bizde miniğimle doktora gitmiştik bugün ikili testimizi yaptırdık ense kalınlığımız normal çıktı çok şükür darısı kan tahliline inşallahhhh
kocaman olmuş bağdaş kurmuş benim bebeğim çok tatlıydı. progestan içmeye devam edecem çünkü hala risk devam ediyo plesantanın bir kısmı hala rahim duvarına yapışıkmış doktor bol bol dinlen dedi öyle işte bu güne şükür
ediyom kuzum etmezmiyim demekki dikkat etmesem neler olcak:)geç düllenme olmadıgını biliyosan testte cıkar mutlaka sen dayanamayıp yap test canım :) benım 1 hafta önce cıkmıstı :)
ALLAHım hepimizin dualarını kabul etsın inşallah şimdi sen bize dua et canım :)
aman da aman maşallah miniğine teyzesi o bagdaş bacaklarını ısırsın onundikkat et kendine canım :)
Hmm ne güzel canım çok sevindim..cinsiyeti belli değl sanırım daha.:)canlarım ciğerlerim nasılsınız
yok değil canım bir sonraki kontrole dedi doktor bakalım o kontrol ne zaman olcak onuda pazartesi günü sonuçları göstermeye gittiğimde öğreneceğimHmm ne güzel canım çok sevindim..cinsiyeti belli değl sanırım daha.:)
Ben en iyisi cumartesi sabah yapıyım blki kocişe en güzel sevqililer günü hediyesi olur :) Olursa cok hoş olur 14 subatta biz aileleri tanıştırmıştık 3 özel bi arada olur ne qüzel inşallah :)geç düllenme olmadıgını biliyosan testte cıkar mutlaka sen dayanamayıp yap test canım :) benım 1 hafta önce cıkmıstı :)
ALLAHım hepimizin dualarını kabul etsın inşallah şimdi sen bize dua et canım :)
aman da aman maşallah miniğine teyzesi o bagdaş bacaklarını ısırsın onundikkat et kendine canım :)
Hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da hiçç önemli değil bence cinsiyet..yok değil canım bir sonraki kontrole dedi doktor bakalım o kontrol ne zaman olcak onuda pazartesi günü sonuçları göstermeye gittiğimde öğreneceğim
ya evet değil de merak ediyor insanHayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da hiçç önemli değil bence cinsiyet..
Hadi bakalım inşallah canımm :) Güzel olur gerçektenBen en iyisi cumartesi sabah yapıyım blki kocişe en güzel sevqililer günü hediyesi olur :) Olursa cok hoş olur 14 subatta biz aileleri tanıştırmıştık 3 özel bi arada olur ne qüzel inşallah :)
Tabi merak edilmez mi hiçya evet değil de merak ediyor insan
Aynen canım inşallah içim kıpır kıpır ama korkuyorum hasta olmaktan...Hadi bakalım inşallah canımm :) Güzel olur gerçekten
Hayal kurmaya korkuyor insan değil mi? Sonra olmaz diye korktuğu için..Olacak inşallah senin de bu ay öyle doğuyo benim içime..Heyecan dorukta bakalım bekliyoruz güzel haberiniAynen canım inşallah içim kıpır kıpır ama korkuyorum hasta olmaktan...
Aynen canım çıkarsa şöyle yaparım böle yparım dıyemıosun içinde hep bi korku oluyo..Hemde ne heycan varya zaman hızlı hızlı qeçsin istiyorum :) İnşallah canım inşallahHayal kurmaya korkuyor insan değil mi? Sonra olmaz diye korktuğu için..Olacak inşallah senin de bu ay öyle doğuyo benim içime..Heyecan dorukta bakalım bekliyoruz güzel haberini
Ben de bekliyorum heyecanla bakalım :) Senin olsun da bana da umut ol hem..Kürtaj tarihlerimiz yakın sanırım birbirine..İnşallah hamileliğimiz de öle olur bu aylarda :)Aynen canım çıkarsa şöyle yaparım böle yparım dıyemıosun içinde hep bi korku oluyo..Hemde ne heycan varya zaman hızlı hızlı qeçsin istiyorum :) İnşallah canım inşallah
Evet canım 3 kasım benim kürtaj seninde o aralardaydı hatırlıyorum :) inşallah canım kaderimiz aynıdır belki bellimi olur :)Ben de bekliyorum heyecanla bakalım :) Senin olsun da bana da umut ol hem..Kürtaj tarihlerimiz yakın sanırım birbirine..İnşallah hamileliğimiz de öle olur bu aylarda :)
Evet canım 9 kasım benimde..Rabbim yaşatmasın aynı acıyı tekrar..Oyy zaman geçsin de hamiş olalım artıkkEvet canım 3 kasım benim kürtaj seninde o aralardaydı hatırlıyorum :) inşallah canım kaderimiz aynıdır belki bellimi olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?